Gáspár Győző álmatlanságban és pánikbetegségben szenved, nyugtatókat szed, és most be fog feküdni egy vidéki kórházba egy kivizsgálásra, írja a Blikk. A Győzike néven is ismert 44 éves híresség a következőt nyilatkozta:

Egy budapesti pszichiátriára járok rendszeresen receptet íratni, ott is mindenki kérdezi tőlem, miért vagyok ott, mi a bajom. Hát ez a baj, hogy sokszor én sem tudom megfogalmazni. [...] Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről.

És csomó további rövidhír van még erre a péntekre!

  • Szilágyi István egy 80 éves színész, akire rengeteg filmből, pl. a Keménykalap és krumpliorrból lehet emlékezni. Őt most a hajléktalanság fenyegeti, mert banki adósság miatt elvehetik a házát, írja a Blikk.
  • Korda György és Balázs Klári a Borsban figyelmeztet, hogy a szabadtéri színpadok lépcsői sokszor életveszélyesek.
  • Kutai Kinga, azaz VV Kinga mindenórás terhes, a fiát Benettnek fogják hívni, adja hírül szintén a Blikk.
  • Orosz Barbarával is van egy interjú a Blikkben, aki éppen túl van egy szakításon, és akinek a szülei unokát szeretnének.
  • Ma péntek tizenharmadika van, és ezt a Barátok közt azzal fogja ünnepelni, hogy meghal majd egy szereplő a sorozatból, de nem lehet előre tudni, hogy kicsoda. Az RTL oldalán azért van néhány lehetőség, szavazni is lehet.
  • És mindeközben Vajna Tímea megérkezett Ibizára, hogy egy vakáción kipihenje mindazt, ami eddig fárasztotta.

Can not wait for #ibiza #summer #vacation 🤪

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Szuper hétvégét kívánunk önnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző pánikbeteg, pszichiátriára jár

Szilágyi István 80 éves színészt a hajléktalanság fenyegeti, VV Kinga mindjárt szül, Vajna Tímea megérkezett Ibizára és meg fog halni valaki a Barátok köztben. Hírek kávé mellé.

9 · Jul 13, 2018 07:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments