Két olyan celebpárról terjeszti a Daily Mail jelenleg, hogy valószínűleg összejöttek, ahol a nő 20 évvel idősebb a férfinál. Egyik hírre sincs hivatalos megerősítés az érintett személyektől, de nem is teljesen alaptalan egyik sem, szóval még az is lehet, hogy ezek a párok valóban léteznek.

Naomi Campbell & Liam Payne

Naomi Campbellt nyilván nem kell bemutatni, Liam Payne pedig az a tagja az X-faktoros One Direction fiúcsapatnak, aki egy nála 10 évvel idősebb énekesnővel, Cheryllel vállalt közös gyereket, majd kb. egy évvel a baba megszületése után szakítottak tavaly nyáron. Szóval már önmagában ez is adja az alapot a campbelles pletyka alá, hiszen Payne nyilvánvalóan nem ragaszkodik ahhoz, hogy ő legyen az idősebb fél egy kapcsolatban.

Nos, a 25 éves énekes és a 48 éves szupermodell az Instagramon kezdtek olyanokat bókolni egymásnak, amire a nagyközönség, vagy legalábbis a Daily Mail felkapta a fejét. Először Cambell kommentelte azt Payne egy félmeztelen képéhez egy vörös szív kíséretében, hogy

gyönyörű lélek,

majd később az énekes kontrázott azzal a szupermodell fotójánál, hogy

a tökéletesség megszemélyesítése. Ne nézz így rám ezekkel a szemekkel!

A pár állítólag együtt szilveszterezett, és a The Sun oldalán közös fotókat is meg lehet róluk nézni. A szokásos, nevük elhallgatását kérő források már állítják, hogy a pár tényleg együtt van. Meglátjuk!

Kate Beckinsale & Pete Davidson

Őnáluk a találgatások elsősorban azon alapulnak, hogy le vannak fényképezve, ahogy egymás kezét fogva távoznak egy szórakozóhelyről, amint azt a Daily Mailnél meg lehet tekinteni. Ezt a sztorit a US Weekly indította el, megjegyezve, hogy a színésznő 45 éves, szerelme, Pete Davidson humorista pedig 25, de hogy a fiatalember pont a zsánere Beckinsale-nek.

Pete Davidson neve onnan lehet ismerős, hogy a srác korábban Ariana Grandéval járt, állítólag el is jegyezték egymást, most októberben szakítottak.