A hétfő esti kiválasztás alatt volt egy kimaradt jelenet. Míg Roli csendben kivárta az est elkerülhetetlen végkimenetelét, hogy megkapja a zöld kendőt, addig az egyik rövid szünet alatt hányinger ellen gyógyszert kért Hunortól. Greg megjegyezte, hogy azért nem lenne semmi élő adásban kidobni a taccsot. Ezen a ponton merült fel egy tematikus hét ötlete a lakókban. Ha már volt boxolós-, evolúciós-, iskola- és fitnesz hét, akkor akár lehetne Vészhelyzet- esetleg Kórház a város szélén hét is, amikor Hunor doktor, Adri főorvos asszony, Greg ápoló és Zsu nővér minden nap meggyógyítják a beteg Rolit.

Itt mondta Zsu, hogy akkor Roli lenne a precedens.

Greg próbálta kijavítani, hogy talán a rezidensre gondol, mert precedens az nincs az egészségügyben. Ha már így szóba jött, akkor a precedens definícióját is megpróbálta tisztába tenni.

Precedens: a szituáció 

Mikor mondod, hogy az adott precedens, amiről beszélsz...

Itt vágott közbe a hányingerrel hadakozó Roland egy annyit csak, hogy "Precedens értékű:" Greg erre már nem mondott semmit, de arcjátékából ítélve rájött, hogy ő is hülyeséget mondott, ezért inkább folytatta Zsuzsuval a hirtelen kialakult Activity párbajt. 

- Mire gondolsz?

- Hát a beteg, más szóval...

- Páciens?!

- Az.

Az egész jelenetet  itt meg is lehet megtekinteni. 

Végezetül azért álljon itt a precedens jelentése.

A  precedens  a  jogban  mintaesetet, irányadó esetet jelent, a szó köznyelvi értelme  példa. (Wikipedia)