A héten mutatták be a Kölcsönlakás című filmet, amit Dobó Kata rendezett. A szerda esti premier alkalmából volt vörösszőnyeges-fotófalas rendezvény a MOM Parkban, a heti trendben ezúttal az ott készült Instagram-posztok alapján nézzük, ki miben ment el a vígjáték bemutatóját ünnepelni!

Dobó Kata

 Maga a rendezőnő a fenti képeket posztolta saját magáról (illetve a többiekről). Dobó Kata egy sötét ruhát viselt, aminek a vállrésze mintha egy férfizakó lett volna, de aztán a ruha lefelé szimmetrikus, kivágott mintákban folytatódik. A színész-rendezőnő ezüst kiegészítőket választott hozzá, többek között egy nagy, kerek táskát és nagy, szögletes fülbevalót.

Balla Eszter

A film egyik főszereplője Balla Eszter, akire a Moszkva térből és a Kontrollból is lehet emlékezni. A 38 éves színésznő zöld ruhát és zöld cipőt választott, a táskája viszont kontrasztosan piros, csak ez előtt a háttér előtt a ridikül nem igazán érvényesül. Amilyen elegáns, annyira egyszerű is ez a szett: a smink, a haj, a kiegészítők, minden szinte minimalista stílusban lett összerakva.

Ábel Anita

Ábel Anita is ott volt a premieren, ahol a film készítői jóval inkább ki voltak öltözve, mint a többi meghívott. Ábel Anita inkább stílusos volt, mint különösebben elegáns, bár ennek a felsőnek legalább a szabása érdekes, ha már az egész szett egyszerű fekete. És vannak hozzá arany kiegészítők, főleg a nagy, karika alakú fülbevalókra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Liptai Claudia

Ábel Anitánál is lazábbra vette a figurát Liptai Claudia: farmerben volt. Persze egy elegánsabb, bézs kabátot viselt hozzá, és hozta a szokásos liptaiclaudiás kisugárzást. Na meg a férjét is természetesen.

Palácsik Lilla

Még egy csupafekete szettet tudunk mutatni erről az eseményről, Palácsik Lilla, a film hivatalos werkfotósa is ott volt az premieren, de sógora, Andy Vajna halála után nem sokkal neki nyilván meg van kötve a keze a színválasztáskor. Azért próbált egy kis egyéniséget belevinni ebbe a szettbe: a szűk bőrnadrágot bakanccsal kombinálta.

ganxsta zolee

Ön szerint ki nézett ki a legjobban?

És a végén következzen valaki, aki a legritkább esetben változtat a külsején vagy a stílusán egy esemény kedvéért. Ganxsta Zolee-nak van egy stílusa és ebben nem nagyon ismer megalkuvást, teljesen jól hozta itt is a rocksztáros fazont. Bekötött fej, napszemüveg bent az épületben is, fekete felső, kopott farmer, vastag lánc és bemutatás mindkét kézzel. Nyilván bizonyos szempontból nem lehet őt összehasonlítani egy koktélruhás, kicsinosított-kisminkelt nővel, dehát most így alakult, hogy Ganxsta Zolee egy eseményen premierezett Dobó Katával, hát próbáljuk meg mégis összehasonlítani őket! Várjuk a szavazatát, mint mindig! A Kölcsönlakás premierjéről egyébként például a Facebookon itt nézhet meg további képeket.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézzük, ki miben volt Dobó Kata filmjének premierjén!

Maga Dobó Kata volt a legelegánsabb, Liptai Claudia és Ganxsta Zolee szokásos formájukat hozták, Ábel Anita és Palácsik Lilla feketét viselt. Nézzük!

5 · Feb 17, 2019 03:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments