Egy eléggé szembeötlő bakit találtak a Trónok harca-rajongók a sorozat 8. évadának 4. részében. (Spoilermentes tartalom! Amit a továbbiakban leírunk, az semmilyen szinten sem utal a cselekményre! Mindenki megnyugodhat.

A hibáért valószínűleg Emilia Clarke a felelős. A fent említett epizód egy bizonyos pontján van egy jelenet, amikor a színésznő egy asztalnál ül, és van előtte valami. Na mi van előtte? Na mi?

Egy nem éppen fantasy világba tartozó Starbucksos kávé.

Még szerencse, hogy a jelenet egy szerényen megvilágított helyen játszódik, így talán a kevésbé figyelmes nézőknek fel sem tűnik a hiba. Mert ugye itt nem arról van szó, hogy valaki időutazást hajtott végre és hozott a sárkányok anyjának egy kis kávét, hanem véletlenül az asztalon maradt a pohár, aztán senki sem mert szólni, plusz még a rész megvágásakor, utómunkázásakor se vette észre senki, illetve nem tett senki semmit.

Bár sokan kételkedtek abban, hogy egy ekkorát bakiztak volna a sorozat készítői, egyre több rajongó töltött fel képet Twitter-oldalára a jelenetről, bebizonyítva, hogy nem egy őrült rajongó trollkodott egy photoshopos képpel. 

A történet szempontjából mindegy, de egy ekkora produkciónál azért elég ciki, hogy egy ilyen baki becsúszik. Közben meg az is igaz, hogy hibázni emberi dolog, ahol fával dolgoznak, ott hullik a forgács, és csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.