A macsók királya, Dan Bilzerian újabb húzással borította ki az internetet. Bilzerian kőgazdag és a pókerezésen kívül ahhoz is elég jól ért, hogy mire költse el a sok felgyülemlett pénzét. Fegyverek, kocsik és persze bikini- és instamodellek minden mennyiségben megfordulnak nála.

Nézzék meg, mit csinál egy unatkozó, gazdag pasi!

A pókerkirály talán azzal került be a köztudatba, hogy egy pornóst hajított le a tetőről, a saját szülinapi buliján, aminek a vége az lett, hogy a lány eltörte a lábát. Aztán mondhatjuk, hogy megkapta az Instagram (vagy az élet) császára címet a szexi és igazán vad posztjai miatt. Még Zimány Linda is bulizott vele korábban.

Legutóbb elég merész posztokat rakott ki a Twitch oldalára, amiért ki is tiltották a social media platformról. Bilzerian úgy gondolta, hogy ha már szexi csajokkal veszi körül magát, dolgozzanak a pénzért. 

Az Ignite Girls nevű csajcsapat minden tagja egy rakat pénzt kapott Bilzeriantól, feltéve ha 5 perc alatt lefutnak 1 mérföldet (ami kb. 1,61 km). Ez majdnem világszínvonalú teljesítmény lenne, szóval szinte lehetetlen. (Amúgy a csajok valószínűleg mindannyian Dan Bilzerian luxus kannabisz márkáját promózták.) A készpénzért azért ráálltak a futógépre az Ignite bikinis lányai.

A pókerherceg fiókja akkor lett túl sok a Twitch-nek amikor élő adásban közvetített arról, ahogyan a bikinis Kinsey Sue instamodellel 5 kilométert futtat, pénzért.  A lány  előtt konkrétan 30 000 dollárt (8,4 millió Forint) lobogtattak, miközben futott.

Egyébként róla van szó:

Egy másik csaj, Alex Abbate markát csak 6000 dollár (kb. 1,6 millió forint) ütötte volna a teljesítményért. Bilzerian a videózás közben jobbnak találta, ha hátulról kamerázza a csajt, közben persze végigröhögte az egészet. A pókerkirály mellett nevető barna csajról van szó.

Most már hiába nézné bárki is a Twitch fiókját, nem talál ott semmit, még az oldal kommentárját se, amiért letiltották, nyilván a szexualitást sugalló tartalom miatt.

Egyik csajnak sem sikerült a kihívás, de aztán biztos jót buliztak.

És mik voltak a legdurvább posztjai a szakállas playboynak?

Fotózkodott már aligátorral, akivel láthatólag igencsak barátságos viszonyt ápolt.

A női fenekek mellett az állatokat is bírhatja, nemrég egy medvét is megetetett. Bár lehet ezzel csak a háttérben álló modelleknek igyekezett imponálni, ha a fényűző élete nem lenne elég.

Úgy néz ki tényleg szinte csak modellek és állatok díszelegnek az Insta-feedjében. Itt disznók és lányok társaságában mulat a tengerben.

A szerelme egy macska.

Amúgy persze attól eltekintve, hogy átlagban 17 csaj is megvan neki egy héten, már élt párkapcsolatban.

De aztán inkább egy óriás kígyót fogdosott néhány csaj társaságában.

A macsó pasi imidzséhez harcos szemlélet dukál. A las vegas-i mászárlásnál a fegyvermániás Bilzerian harcba szállt volna a tömeggyilkossal, de persze ezt az ottani rendőrök megakadályozták. 

Kíváncsian várjuk, legközelebb mit posztol és honnan tiltják ki ezért.