Instagramon melltartóból kibuggyanás kategóriájában már Trisha Paytas is alkotott maradandót, de most hadd mutassuk be Demi Rose-t, aki az alábbi poszttal végre kiérdemelte, hogy külön cikkben foglalkozzunk vele. A remek fotó Formenterán készült, és nyilván senki nem azt nézi, de egyébként a napszemüveg sem rossz!

A Daily Mail oknyomozó jellegű cikkéből kiderül, hogy Demi Rose 24 éves, és azon kívül, hogy 9 millió ember követi őt az Instagramon, arra lehet még büszke, hogy egyszer hírbe hozták Tygával, aki egy rapper és egyben Kylie Jenner exe, ráadásul egyszer Palvin Barbarával nézett meccset.

Demi Rose azt mondja, hogy színészmesterséget is tanult és legnagyobb vágya, hogy egyszer ő legyen a Bond Girl egy kémfilmben, de az Instagramja ettől függetlenül nem sok mindenről szól a mellein kívül.

Demi Rose-ról annyi derül még ki a fenti cikkből, hogy nagyon vigyáz arra, hogy mit eszik, kerüli a zsíros ételeket. Kerüli továbbá az édeshármasokat is a rajongóival, azt mondja, sokkolja, ha szexuális ajánlatot kap egy pártól, akik azt kérik, hogy szálljon be harmadiknak. Nem szokott az ilyen invitálásokra igent mondani.