Demcsák Zsuzsa a következőket írta az Instagramon, miután megnézte a közreműködésével készült Ázsia Expressz 2 első részét:

Nem volt jó visszanézni az első részt és azt a pár plusz kilót, amit utána lefutottam, de megérte! Nézzétek el nekem, egy hét után változik.

Demcsák Zsuzsa barátnője és műsorbeli partnere, Kandász Andrea is nyilatkozta azóta azt, hogy néha nem bírta Demcsák stílusát az utazós reality felvétele alatt, és most a TV2 közzétett egy olyan műsorrészletet, amiből kiderül, hogy Kandász Andrea nem volt ezzel egyedül, mert egy alkalommal Janicsák Veca is megharagudott szintén csákra végződő vezetéknevű versenytársára.

Íme a videó:

A konfliktus az, hogy egy helyen Janicsákék és Demcsákék összefutottak, és a 29 éves énekesnő ráköszönt a 41 éves műsorvezetőre, aki azonban nem reagált a köszöntésre. Janicsák Veca partnere azt mondta, talán azért lehetett, mert Demcsák koncentrált a játékra, de az énekesnő erre ezt válaszolja a videóban:

Jaj, hagyjuk már! Köszönni azért attól még lehet.

Később hozzáteszi:

Én megmondom, hogy nem szimpatikus, mert nem az. [...] Nem már, nehogy már nem látott meg! Ez gáz. Ez gáz.

Ha önt ez a részlet sem győzte meg arról, hogy érdemes nézni az Ázsia Expressz 2-t, akkor...

...hát akkor nézzen helyette valami mást.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsa nem köszönt vissza Janicsák Vecának

A TV2 közétett egy jelenetet az Ázsia Expressz 2-ből, amin Demcsák ignorálja Janicsák Veca köszönését. Demcsák azt mondta a műsorról, nem volt jó visszanézni az első részt.

47 · Aug 28, 2019 04:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments