Janicsák Veca a férjével, Ladányi Jancsó Ábellel szerepel az Ázsia Expressz 2-ben a TV2-n, és ennek kapcsán a legfrissebb Best magazin címlapján is. A most 29 éves énekesnő egyrészt arról beszél, mennyire fiatalon találkoztak és lettek szerelmesek egymásba: ő maga 22 éves volt ekkor, későbbi férje mindössze 20. Hozzáteszi ezen kívül a Várkonyi Andrea által készített interjúban, hogy kezdetben a férfit zavarta, hogy a szerelme többet keres nála, de ezen idővel sikerült túllépni.

Azért is jó volt az Ázsiában szerepelni, mert akármennyire is nem élveztük a szappanoperarészét, Ábel egyszer csak kilépett a saját árnyékából, meg tudott védeni, igazi férfi lett.

– mondja Janicsák Veca. A párnak egy kislánya született, Emma, volt, amikor szétmentek, de végül összeházasodtak, és azóta is együtt vannak. A férjről a TV2 oldalán az derül még ki, hogy „régen dédelgetett egyetemi tervei” vannak, és hogy reméli, hogy az Ázsia Expressz után ezeket meg tudja majd valósítani.

Még néhány rövidhír:

  • Zoltán Erika (57) és férje, Kátai Róbert (51) a Blikknek adott interjút, arról beszéltek többek között, hogy az Elvarázsolt éj című szám klipjének forgatásán ismerkedtek meg és jöttek össze. Zoltán Erika ekkor kapcsolatban volt, de partnere elengedte őt.
  • Amint azt Ada a nyáron előre megmondta, tényleg Nürnbergbe költöztek, gyerekei már kint kezdték el az iskolát, amint arról a műsorvezető Instagramján tájékozódni lehet. A legfrissebb poszt arról szól, hogy a család népviseletbe öltözve látogatott el az Oktoberfestre, szúrta ki a Life.hu.
  • Lehet, hogy Kulcsár Edinának gerincsérve van, tudta meg a Blikk.
  • Vajna Tímeának tegnap volt a 37. születésnapja, és erről a napról automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban azt mondja, hogy élete legrosszabb napja volt. Hozzáteszi, később majd elárulja, miért, mindenesetre egy ismeretlentől kapott 120 rózsát.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Janicsák Veca férjét sokáig zavarta, hogy ő keres kevesebbet

Janicsák Veca férjéből az Ázsia Expresszben igazi férfi lett, Ada kiköltözött Nürnbergbe, Vajna Tímeának tegnapi szülinapja pedig élete legrosszabb napja volt. Hírösszefoglaló.

8 · Oct 04, 2019 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments