A Feleségek luxuskivitelben sztárja szeptember elején jelentette be, hogy Fecsóval elválnak útjaik. Akkor még úgy tűnt, mindkét fél a békés szakítás mellett van, azóta viszont akadtak nehézségek. Fecsó szó nélkül felmondta a Viviennel közös lakásukat, nemrégiben pedig be is szólt neki egy komment formájában. A szőke modell azonban nem kesereg, és boldogan építi szerelmi életét.

Vasvári Vivien korábban már beszélt arról, hogy sok férfi udvarol neki. Egyik hódolója mesés meglepetéssel is készült neki, amit a modell meg is osztott Facebook-oldalán. Most viszont fotó is készült a párról, amelyet a Blikk egyik olvasója készített egy mozi várótermében.

Együtt érkeztek a moziba, sokat nevettek, nagyon aranyosak voltak. Teljesen egyértelmű volt, hogy randiznak, hiszen Vivi szinte megállás nélkül mosolygott, a fiú pedig roppant udvarias és kedves volt vele. Ő vette a jegyeket és a popcornt is. Jó volt rájuk nézni, kicsit olyanok voltak, mint a tinik az első randin. Persze nem tudhatom, valójában mi lehet köztük, de aranyosak voltak. A film után is együtt mentek le a parkolóba, és a liftben szint megállás nélkül beszélgettek

– mesélte a lapnak a szemfüles olvasó.

A Blikk Vasvári Vivient is megkereste a képek kapcsán, aki szűkszavúan válaszolt.

Egyik nap tényleg voltunk moziban, de szerintem ennyi elég is egyelőre, idővel úgyis minden kiderül