A Fem3 Café műsor vendégei Pintér Tibor és Fecsó voltak, akiket a megbocsátásról kérdeztek. Fecsó nem jutott túl sok szerephez, mivel Pintér Tibor nagyon belemelegedett a gondolatébresztő filozofálásába. A színész viccesen azt mondta, sosem tud megbocsátani a Sztárban sztár leszek zsűrijének, akik kiejtették szerelmét a versenyből. Ezután sokkal komolyabb hangnemre váltott, és olyan magasröptű gondolatokat osztott meg a megbocsátásról és a büntetésről, amit talán még a műsorvezető Zimány Linda sem értett meg teljesen (de ha így is volt, emiatt senki nem hibáztathatja). 

Azt gondolom, nagyon hülyén hangzik, de a mai világban itt már mindenki mindent csinálhat, és talán jót tenne egy kicsit ennek a társadalomnak,most megpróbálok bölcselkedni, de biztos, hogy így van

- kezdett bele monológjába Pintér Tibor, amikor megbocsátás, megértés és büntetés relációjáról kérdezték. A színész ezután a lovas színházáról mesélt, ami szerinte már kvázi mini hadseregként működik, annyira fontos a fegyelmezett munka. Amikor a kollégái szemetet hagytak az egyik lószállítóba, a színházigazgató nemhogy nem bocsátott meg nekik, de kemény szankcióval büntette a hanyagságukat. 

Azt gondolom, hogy a szankcionálás, a büntetés, az helyenként nem olyan rossz ám. Büntetni biztos, hogy kell, a szeretet oltárán. Azért, hogy utána ne kelljen sokat, hogy utána ne fajuljon el a dolog. A szeretet, a nagybetűs szeretet az egy picit büntetés is, az egy picit szankció is

- mondta Pintér Tibor, aki szerint hazudik, aki azt mondja, mindenkinek szíves örömest megbocsát. 

Különben is, véli a színész, peace and love filozófia nem éppen szerencsés, gondoljon csak a hippikre, akik 20 évesen drogtúladagolásban haltak meg, ergo a túlzott szabadság és megbocsátás még káros is lehet.