Ma hajnalban írta a Bors, hogy Curtis azt mondta, a konfliktus ellenére a barátjának tartja Majkát, bár elítéli, hogy drogproblémáit a nyilvánosság elé vitte:

A barátom, szeretem, de a mai napig elítélem azt, amit tett, mert – meglehet, kellett ez a löket, hogy észbe kapjak – mindez komoly dolgokat vonhatott volna maga után, hiszen illegális dolgot műveltem. Bűncselekményt követtem el, amiért a rendőrségen is felelhettem volna. De már nem rágódom ezen, rég megbocsátottam neki.

Ehhez képest éppen fél órája, hogy Majka bejelentette az Instagramján, hogy ezentúl újra együtt fognak koncertezni Curtisszel.

A poszt többek között a következőt tartalmazza „Majka és Curtis” aláírással egy régi közös koncertkép mellett:

Hisszük azt, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!! Fontosnak érezzük azt is, hogy a rajongók ne érezzék úgy, hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy „újraegyütt” eseményt hozunk létre (amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő, és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.

Mint emlékezetes, a két rapper közötti konfliktus 2018 augusztusában éleződött ki, amikor Majka azt mondta, droghasználata miatt nem hajlandó tovább Curtisszel együtt dolgozni. Az újpesti rapper azóta a rehabot is megjárta, amiről a TV2-n lehetett megtekinteni egy dokurealityt. A fenti borítóképet nem sokkal a konfliktus kirobbanása előtt készítettük Curtisről, Majkáról és élettársaikról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bréking: Majka és Curtis újra összeállnak

2018 augusztusában vesztek össze, Majka most az Instán jelentette be, hogy ezentúl újra együtt koncerteznek, szent a béke, bár Curtis elítéli, amit Majka tett vele.

609 · Oct 24, 2019 05:42pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments