Tóth Vera szembeszállt a rosszakaróival, és az alább látható Insta-posztját azoknak címezte, akik képesek valakibe belekötni, csak azért, mert az adott személy boldog, jó a ruhája vagy a kocsija, van valakije, aki megöleli, vagy éppen sikeres. 

Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bántani akar? Aki miatt az ártatlan ember szenved, mert lelketlen vagy? Ezért is írlak ki ide, hogy lásd, figyelve vagy, rossz arc!

- írta Tóth Vera Instagram-oldalán. 

A bejegyzés húga, Tóth Gabi figyelmét sem kerülte el, aki közölte nővérével, azért van ennyi rosszakarója, mert már le is fogyott, barátja is lett, ezért az emberek irigykedni kezdtek sikereire. Egyúttal megpróbálta túllicitálni testvérét, és közölte, mióta terhes lett, ésössze is házasodott szerelmével, ő is rengeteg gyűlölködő levelet kap. 

Eddig a cuki duci lány voltál aki mögé el lehetett bújni szuperül tudtak vele azonosulni .. most már nem tud mit kezdeni a nem szingli nem dagi nem naiv erős éneddel ezért érzed, hogy hirtelen sokan “ellened fordultak” sose kaptál ennyi támadást. (...) most jön a neheze... amióta Gáborral vagyok , eljegyzett, babát várunk, azóta hát nem akarom részletezni mennyi ember fordult ellenünk!

- írta nővére posztja alá Tóth Gabi. Hozzátette, szerencsére azért itt, a közösségi oldalakon is szép számmal vannak olyanok, akik inkább szeretik és támogatják őket.