A közösségi oldalakon a hétvége közeledtével a hírességek is egy kicsit lazábbra veszik a posztolást. Mihalik Enikő egy szexizős, lecsúszó bikinis fotóval biztosította, hogy péntek este is pörögjön az Instagramja, míg Czippán Anett egy alakformáló szettben mutatja meg, hogy milyen jó formában van. Kelemen Anna pedig, ugyancsak nem túl váratlan módon egy meztelen képet tett közzé, illetve felvázolta, hogy ha tehetné egész nap csak simogatná magát.

Kezdjük a sort Czippán Anettel, aki már több alkalommal értekezett arról, hogy a szülés után milyen nehéz újra formába lendülni, de semmiképp nem szabad elsietni a dolgot. Milyen igaza van, a fotón jól látszik, hogy bomba formában van. Még akkor is, ha pont egy alakformáló szettet promotál.

  • Mihalik az elmúlt napokban több meztelenkedős képet is megosztott rajongóival, elképzelhető, hogy egyfajta adventi naptárként alkalmazza a dolgot és karácsonyig majd minden nap közzétesz valamit. A mostani képen már szőke fürtjeivel mosolyog, ráadásul bikinifelsője éppen lefelé csúszik.
  •  Kelemen Anna újabb meztelen fotóval próbálja magára felhívni a figyelmet. Az egykori playmate nem lett szégyenlősebb az elmúlt időszakban, most a csupasz fenekét villantotta meg egy pucér tükörszelfin, elmondása szerint jelenleg épp a fenekéért rajong a leginkább.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A kedvenc testrészem....néha nemtudom eldönteni melyiket simogassam többet! Segitenétek? 🌸

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,