Az alábbi Instagram-posztban jelentette be Istenes Bence, hogy a Nyerő páros után újra visszatér a képernyőre. A poszt szövege nem említi, hogy mi a műsor, de szerepel benne az #álarcosénekes hashtag, úgyhogy mégiscsak egyértelmű, hogy ennek a felvételén készült az alábbi fotó az RTL Klubnál. Már csak azért is biztos, hogy Istenes a műsorvezetője, nem pedig a résztvevője lesz ennek a celebvetélkedőnek, mert a formátumnak pont az a lényege, hogy a játékosok maszkban énekelnek, és csak a kieséskor majd derül ki, hogy ki volt az adott versenyző.

Szombaton az RTL Klub is közzétette a műsor első előzetesét, amiből természetesen nem lehet semmit megtudni arról, hogy milyen celebek lesznek majd a versenyben.

További hírek a hétvégi termésből:

  • Hajdu Steve, a Drága örökösök sztárja maga sem tudja mennyit fogyott pontosan az utóbbi időben, de jópár kilót. A színész harminc év cigizés után a dohányzásról is leszokott feleségével együtt fokozatosan térve át egyre egészségesebb életmódra, mesélte a Blikknek.
  • Szintén a Blikknek nyilatkozott Rúzsa Magdi, aki Thaiföldön vakációzott nemrég, de egész az üdülés végéig nem hallott a koronavírusról, mert nem olvasott híreket. Amikor mégis belenézett az internetbe, próbált nem pánikba esni, biztonságban hazaértek.
  • Liptai Claudia pedig azt írta meg az Instagramon, hogy még karácsonyi ajándék volt számára, hogy elmennek Bécsbe a Tina Turner-musicalre. Hát tegnap tényleg el is mentek.

És ha még nem olvasott VV Béci, azaz Young G krónikus betegségéről, érdemes ide kattintania: a rapper egy friss nyilatkozatban és egy korábbi videóban hosszasan mesél a 3 éve tartó ízületi gyulladásáról, ami megkeseríti az életét.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Istenes Bence az RTL új, rejtélyes műsorával tér vissza a képernyőre

Az Álarcos énekesben hírességek vetélkednek majd, de csak kieséskor derül ki, kik. Addig is: Hajdú Steve lefogyott, Liptaiék Bécsben voltak!

17 · Feb 02, 2020 12:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments