Színes csavarral indult mind az Álarcos énekes, mind a Nicsak, ki vagyok? eheti adása. Előbbiben Istenes Bence, utóbbiban pedig Till Attila állt elő érdekes öltözékkel. Mindkét műsorvezető rendhagyó szettben jelent meg. Istenes Bence adásszünetnek öltözött, Tilla pedig szinte vakítóan pink öltönyben vezette a műsort.

Az Álarcos énekesből

az oroszlán búcsúzott, a jelmez alatt pedig Opitz Barbi rejtőzött. Az énekesnő kilétét illetően Csobot Adél tippelt helyesen, akinek eddig most először jött be a sejtése a műsor alatt.

A Nicsak, ki vagyok?

első kiesője ezúttal Csollány Szilveszter volt, aki Busómanként állt színpadra. A tornász korábban az Exatlon című műsorban is feltűnt, most pedig a TV2 hasznosította újra a vetélkedő versenyzőjét.

Váratlan fordulattal folytatódott az adás, a popcorn jelmez alól ugyanis Köllő Babett bújt elő, akinek az énektudásán igencsak meglepődtek a csapatok.

Végül, de nem utolsó sorban a gladiátor is kénytelen volt felfedni kilétét. A jelmez alatt Bereczki Zoltán rejtőzött, akit a legtöbben Lakatos Márknak tippeltek.