Több jele is van annak, ha egy kapcsolat komolyra fordul. Van, aki az új partner barátaival töltött estét tekinti ennek, más azt, ha bemutatják a szülőknek, megint mások egy közös nyaralásban látják a fordulópontot. 

Riko Shibata viszont február végén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy szerelme, Nicolas Cage megmutatta neki a sírját. Mármint a sajátját, Cage ugyanis még 2010-ben vásárolt magának egy piramis-síremléket New Orleans legrégibb temetőjében. Ez volt az első alkalom, hogy a pár együtt mutatkozott nyilvánosan, de ezt is rövidre fogták, amint a sajtó érdeklődni kezdett, gyorsan távoztak.

A megtekintés mindenesetre különösen jól sikerülhetett, mert Cage és Shibata azóta többször is randevúztak nyilvános helyen: múzeumban, moziban, étteremben jártak, éppen csak az nem derült ki mindeközben, hogy mivel foglalkozik például a színész új szerelme. (Mondjuk furcsa is lett volna, ha a moziba menet az utcán elkezd óbégatni, hogy hé, amúgy elismert virágkötő vagyok.)

Az adatok szerelmeseinek ehelyett megjegyezzük, hogy Cage körülbelül kilenc hónappal ezelőtt vált el legutóbbi feleségétől, Erika Koike-től. Igazából már négy nappal a lagzi után szerette volna érvényteleníttetni a dolgot, mert elmondása szerint olyan részeg volt, hogy azt sem tudta, mit csinál. Előtte Patricia Arquette, Lisa Marie Presley és Alice Kim férje volt.

(People, Daily Mail)