Courtney Stodden jelenleg 25 éves és realityszereplőként ismert. Először akkor került be a hírekbe, amikor csaknem 10 évvel ezelőtt, 16 évesen, szülei engedélyével feleségül ment egy 51 éves hollywoodi, de nem túl ismert színészhez, Doug Hutchinsonhoz. Stodden ezt követően egész karriert épített fel reality show-kban való részvételeire (meg a folyamatos vetkőzésre), és ugyan házasságában volt egy-két döccenő, végül ahhoz képest egész sokáig húzták, Stodden csak 2017-ben adta be a válókeresetet.

Bár nincs közös gyerekük és az exfeleség nem követel tartást volt férjétől, a válási procedúrának csak most, március elején lett vége, amiről Stodden az alábbi poszttal emlékezett meg az Instagramon.

A posztban többek között ezt írja:

Visszatekintek erre a képre, és abszolút úgy érzem, hogy kihasználtak. Még attól is féltem, hogy a majdnem 10 éves házasságom alatt egyáltalán felemeljem a szavamat amiatt, hogy úgy érzem, hogy manipulálnak és verbális erőszaknak vagyok kitéve, mert én gyerek voltam, ő pedig 50 éves, amikor összeházasodtunk, de most már nő vagyok, és itt az ideje, hogy nagylányként viselkedjek, és megszólaljak ebben az ügyben. Úgy éreztem, hogy teljesen csapdába estem, manipuláltak és néha magamra hagytak a felnőttek // ilyen környezetben felnőni – magányos és sötét hellyé vált számomra.

Stodden itt ajánlja követői figyelmébe, hogy hamarosan önéletrajzi könyvet fog kiadni, majd a következő sorait volt férjéhez intézi:

És Dougnak: mindig szeretni foglak; de mindig dühös leszek. Miattad – lány-asszonyként úgy éreztem, hogy megaláztak és semmit sem értek. Ezeken a dolgokon túl fogok lépni. Jót kívánok neked. De kérlek, soha többé ne tedd ezt egy kiskorúval. Nem helyénvaló... még akkor sem, ha a szülők áldásukat adják. Várj megfelelő mennyiségű időt házasságkötés előtt. Egy gyerek nem a te szinteden van. De ettől még mindig szeretni foglak. Legyél jobb. Ahogy én is az leszek.

A People a poszttal kapcsolatban megkereste a volt férjet is, de Hutchinson helyett csak a szóvivője válaszolt, méghozzá annyit, Stodden nyilván azért pont most állt elő ezzel, mert Hutchinson most, március 10-én jelenteti meg a memoárját. Ezzel kapcsolatban a színész azt mondta, hogy bár bizonyos dolgokat máshogy tenne és mondana, nem bánta meg, hogy elvette Stoddent feleségül, annak ellenére, hogy a házasság miatt a családja és barátai nem álltak vele többet szóba.

Stodden mindenesetre most az erős nők mellett próbál kiállni, például az alábbi poszttal, aminek kedvéért példaképei neveit írta a testére.

Természetesen pucér testére.