A veszélyhelyzet eheti bejelentése egyúttal azt is jelentette, hogy a 100 főnél nagyobb eseményeknek el kell maradniuk. Ezt a rendeletet próbálták kijátszani bizonyos mozik, akik 99 nézőig megtartanák a vetítéseket. Erre reagált Kasza Tibor, nem éppen visszafogott stílusban. 

A saját Facebookomon megtehetem, hogy olyan hangnemben beszélek, ahogy akarok

- kezdte, majd cseppet sem békésebben folytatta. 

Eljátsszuk a hülyét, mintha nem értenénk, ez az egész miről szól. (...) 99-en elmentek moziba. Akkor menjetek el 99-en moziba, csak a mozi után tegyétek meg, hogy még egy helyre elmentek: a bús büdös picsába. 

A videóban, amiben többször is kifejtette, hogy agyfaszt kap, azt is elmondta, hogy azon a kamionsofőrön is kiakadt, aki felvette, hogy a magyar határon őt fogadó határőrök azt mondták neki, ne mondja el senkinek, hogy Olaszországból érkezett. 

Gratulálok a kamionosnak is, aki tudta, hogy múlthéten Olaszországban volt, de azért csinált egy kis kandikamerát, hogy átjött a határon. Nagyon felelősségteljes viselkedés volt. Jó trébe raktad a rendőröket, akik nyomorultak próbálnak helytállni, nyilvánvalóan erőn fölül. 

De azért kijelenti, mindkét fél  hibázott, majd egy 99 fős mozivetítést tanácsolt mindkettejüknek. Ezután még körülbelül 30 percnyi fejtágítást hallgathat az énekestől, hogyan illik viselkedni jelen körülmények között, ha esetleg kedvet érezne, hogy végighallgassa a bejelentkezést.