Éppen egy hete olvashatta a Velveten, hogy Déri Heni egyik Instagram-posztjában azzal viccelődött, hogy a párjával összezárva kénytelenek lesznek nekiállni a babaprojektnek. Ekkor még sokan azt hitték, hogy a bejegyzés csak némi karantén-humornak köszönhető, az énekesnő azonban a Blikknek elmondta, hogy valóban készen áll a gyermekvállalásra.

Az énekesnő foglalkozását tekintve az elsők közé tartozott, aki önkéntes karanténba vonult. A koncertjeit lemondták, és míg párja időnként eljár otthonról a munkája miatt, addig Dér Heni kénytelen a négy fal között maradni, és jelenleg azon munkálkodik, hogy ő is otthoni koncerteket adhasson, illetve az edzésről sem feledkezik meg. Elmondása szerint pedig szerelme oldalán sokkal gyorsabban és tartalmasabban telik az idő.

Ha épp nem esik a hó, kertészkedünk, segít nekem videókat gyártani, együtt főzünk, Geri profi a konyhában, filmezünk, sokat beszélgetünk, és azon poénkodunk, hogy mivel lehet elütni az időt, ha nem a babaprojekt beindításával. Egyébként is terveztük már, most pedig tényleg van időnk egymásra

– mondta a lapnak az énekesnő.

 Dér Heni továbbá azt is elárulta, hogy végre nem a külső nyomás miatt érzi azt, hogy ideje lenne szülnie, hanem önmagában erősödik az érzés, hogy szeretne gyermeket. Ami pedig a párját illeti, úgy érzi, vele tényleg minden a helyére került.

Életemben először érzem azt, hogy nem társadalmi elvárás, hogy gyereket kell szülnöm, hanem mindkettőnkben egyértelműen megfogalmazódott, hogy szeretnénk kisbabát. Nálam most jött el az ideje, talán érettebb is lettem, de ami a legfontosabb, megtaláltam a megfelelő partnert. Belőlem eltűntek a kérdések, felkészültünk, bármikor jöhet a baba

– mondta Dér Heni, aki szerint a múltbéli hibái nélkül a jelenlegi kapcsolata sem lehetne ennyire kiegyensúlyozott, hiszen sokat tanult az évek alatt.