Vannak hírességek, akik bár szerelmük tényét szívesen közkinccsé teszik, párjuk kilétével kapcsolatban sokkal zárkózottabbak. Pár nappal korábban például Rogán Cecília osztotta meg közösségi oldalán, hogy végre rátalált a boldogság, azonban szerelme lábainál többet nem volt hajlandó megmutatni. Korábban Vajna Tímea is hasonlóképpen járt el, mígnem a bulvársajtó addig kutatott, hogy fény derült Zoltán kilétére. Még számos olyan híresség van kis hazánkban, akik így járnak el, közülük gyűjtöttünk csokorba néhányat.

Nézzük, hogy kik azok a celebnők és -férfiak, akik módszeresen törekednek arra, hogy párjuk „ColUmbo felesége” legyen, azaz a sajtó és a rajongók számára láthatatlan. 

Iszak Eszter

A modell-műsorvezető némiképp kakukktojás, mivel nem is olyan rég jelentette be, hogy párjával szétváltak, azonban Iszak ezen felül semmit nem mondott el, sem a szakításról, sem a korábbi kapcsolatról. Egy interjúban egyszer arról vallott, jobb nem nyilvánosságra hozni a magánéletét, ugyanis azzal rengeteg plusz terhet ró párjára és a párkapcsolatára is.  

Voksán Virág

A párom nem a médiában dolgozik, és nem szeretne szerepelni, de én sem szeretném őt megmutatni. Egy-két fórumon a rosszindulatú hozzászólók már is azt felvetették, hogy biztosan ciki lenne kiállni vele a nagy nyilvánosság elé. Nos, azért annyit elárulok, hogy nem öreg és nem pocakos... Szívem szerint én fel is vágnék vele, mert nagyon jóképű és értelmes pasi, de az a tapasztalatom, hogy előbb-utóbb a szereplésből csak probléma adódik. Egyébként már eljegyeztük egymást, és tervezzük az esküvőt is

– árulta el a kiskegyednek, amikor a lap terhességével kapcsolatban interjút készített vele. 

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő hosszú ideje rejtegeti a párját, sem a közösségi oldalán, sem az interjúkban nem árul el róla semmit. Horváth rengeteget utazik, és számos képet oszt meg a hétköznapjairól, de a fotók esetében is mindig ügyel arra, hogy csak ő, és kisfia látszódjon. 

Dukai Regina

A modell-énekesnő, aki nemrég a Nicsak, ki vagyok? című show-ban mutatta meg, hogy milyen jól is énekel, olyannyira jól álcázta párkapcsolatát, hogy sokan nem is tudtak róla. Közösségi oldalán árulta el, hogy már régóta boldog párjával, de igyekszik a szerelmét óvni a nyilvánosság elől. Szerinte fontos, hogy a magánélet magánélet maradjon. 

Régóta van párom, de posztolni nem fogok róla. Egyrészt nem ismert ember, és nem is szeretne az lenni, másrészt pedig – tanulva a múltamból – szeretném megőrizni a magánéletemet magánéletnek

– írta Instagramján Dukai. 

Pumped Gabo

Gabo, mint minden kvalifikált influenszer, közösségi oldalán dobott egy képet új párjának hátsó feléről, azonban ennél többet nem volt hajlandó sem mutatni, sem mondani. Később Katz Dávid készített egy karantén-interjút az izomcelebbel, aki elárulta egyre komolyabb a dolog, de ennél többet nem hajlandó mondani, mivel anno egy realityben mindenki láthatta Sebestyén Ágival való viszonyát, ami nagyban visszavetette őt a randizásban, udvarlásban.