Úgy tűnik, Miley Cyrusnak végre sikerült lenyugodnia a válása után. Már több, mint egy hónapja nem tett közzé semmilyen polgárpukkasztó tartalmat, mellőzi a villantózást, és még 23 éves pasijával sem posztolt erotikus fotókat vagy felvételeket. Legújabb hobbija az otthoni hajvágás, bár ezúttal az édesanyja sietett ebben a segítségére, miközben Cyrus fodrásza FaceTime-on adta az instrukciókat - szúrta ki a People.

Amerikában jelenleg nem nagyon van lehetőség fodrászhoz menni, így az ott élők kénytelenek maguk rendben tartani a frizurájukat - ki több, ki kevesebb sikerrel.

Cyrus a karantén elején már nekiszaladt az otthoni hajrendezgetésnek, akkor frufruigazítás miatt fordult a fodrászához, Sally Hershbergerhez, aki FaceTime-on segédkezett. Ez most újra megtörtént, az énekesnő viszont már bonyolultabb séróra vágyott, így az édesanyja, Trish Cyrus vette a kezébe az ollót és a fésűt. Íme a végeredmény:

Miley Cyrus sosem tartozott azok közé, akik félnének valami újat kipróbálni. Szerintünk ezzel a frizurával kissé David Bowie manókirályára hasonlít a Fantasztikus labirintusból, de ha neki tetszik, nekünk is!

via GIPHY