Frissítés 2020.08.13.: Friderikusz Sándor a 24.hu-nak küldött sajtóközleményében jelezte, hogy nem fog elköltözni New Yorkba, és lakása sincs ott, illetve nincsenek anyagi gondjai. Az erről szóló cikkek álhírek, amikért perelni fog.

A Ripost információi szerint belvárosi ingatlanját árulja Friderikusz Sándor, 300 millió forintért - a lap feltételezése alapján elképzelhető, hogy a műsorvezető végleg New Yorkba akar költözni.

Egy ideje már eladóvá vált az Astorián lévő irodája, azonban több bulvárlap állítása szerint az eredeti, meghirdetett összeget csökkentették, így lehetséges, hogy sürgős lenne a Friderikusz Produkció Kft. egykori dupla teraszos székhelyének eladása.

Jelenleg 299 millió forintért kínálják a 217 négyzetméteres irodát, ami 60 milliós csökkenés az először meghirdetett árához képest. A Ripost felkereste Friderikusz egyik közeli ismerősét is, aki azt nyilatkozta, nem is beszélt már egy ideje médiasztárral, így nem tudja, mi van vele.

Annyi biztos, hogy Friderikusz kevés időt tölt Magyarországon, korábban a Velvet felkereste a műsorvezetőt egy interjúval kapcsolatban, akkor külföldi foglalatosságaira hivatkozva utasította el a beszélgetést