Június elején a Velveten is olvashatta, hogy Pintér Adrienn hamarosan férjhez megy. A műsorvezető elmondása szerint korábbi válása után úgy gondolta, nem akar ismét oltár elé állni, de új szerelme miatt mégis meggondolta magát. A terhesség gondolata azonban megrémíti, ugyanis akár az életébe is kerülhet.

A műsorvezető a Best magazinnak beszélt arról, hogy jövendőbeli férjével nagyon vágynak közös gyermekre, azonban mivel HELLP-szindrómája van, amely a terhességi mérgezés egyik legsúlyosabb formája, nem túlzás, hogy számára életveszélyes is lehet a teherbeesés.

Vágyom a közös gyerekre, de közben rettegek a terhességtől, amibe, és ez nem túlzás, bele is halhatok.(...) Most már tudom, mivel állok szemben, azért továbbra is rettegek. Ennek ellenére Mátéval nem mondtunk le a gyerekről, biztos vagyok benne, semmi baj nem lesz

– mondta Pintér Adrienn, akit szülész-nőgyógyász anyósa biztosított arról, hogy speciális szakorvos állandó felügyelete mellett a betegség kockázata jelentősen csökkenthető.

Mindeközben előrelépés történt a Berki-Hódi ügyben is. A múltkor Berki Krisztián Instagram videóban beszélt arról, hogy kislánya anyjával több mint egy éve nem találkozott személyesen - többször is hangsúlyozva, hogy nem a saját hibájából. Az üzletember ismét közösségi oldalán posztolta, hogy megtört a jég, és hamarosan egy asztalhoz ülnek Hódi Pamelával.

Hálás vagyok, és Nektek köszönhetően Új ügyvédjével... (én már magam sem tudom hányadik ügyvédjével és lesz e egyáltalán olyan ügyvéd aki végig is viszi az ügyét.... biztos az ügyvédekkel van a baj.... de talán létrejön....) kislányom érdekében nagyon remélem! „Úgy tűnik, hogy a sajtó és a követőtáborom nyomására Pamela meggondolt magát és a közeljövőben végre létrejön a találkozó, amit én már nagyon régen szorgalmaztam, hiszen két szülőnek le kell tudnia ülni egymással szemben, ha a gyermekük jövőjéről kell döntéseket hozniuk. Bár a levelet nem nekem kellett volna küldenie, hiszen korábban éppen az ő kikötése volt, hogy csak az ügyvédeinken keresztül érintkezhetünk, de ne vesszünk el a részletekben

– írta.

Wossala Rozina élete is komoly fordulatot vett, a mesterszakács ugyanis 11 kilót fogyott az utóbbi hónapokban. A Konyhafőnök egykori versenyzője és zsűritagja rátalált a testi-lelki harmóniára, és az edzést is nagyon megszerette. Kilenc hónap alatt teljesen kivirult.

Eddig egyáltalán nem tartottam fontosnak a testi-lelki harmóniát, és nem is igazán tudtam hova tenni, amikor az emberek erről beszéltek. Az elmúlt másfél évben azonban olyan sok változás történt az életemben, mind testileg, mind pedig lelkileg, hogy elkezdtem figyelni magamra, a testemre, és arra a bizonyos harmóniára, amit korábban még csak hírből sem ismertem. Bár korábban is próbálkoztam fogyókúrával, de azok inkább önsanyargatások voltak, míg a mostani pedig egy teljes átalakulás, átszellemülés, egy belülről fakadó változás, ami fizikai formát öltöt

– mesélte Wossala Rozina a Borsnak.

Augusztusban a TV2 főzőműsora, a MasterChef VIP is visszatér a képernyőkre. Ezúttal kilenc új híresség méri össze tudását a tűzhely fölött, köztük Győrfi Pál, Gregor Bernadett, Cseke Katinka, Stohl András, és Kautzky Armand is. A műsort pedig Ördög Nóra vezeti majd - írja a Blikk.