Augusztus 3-án, azaz ma este egyszerre indul el két főzős reality a két legnagyobb magyar tévécsatornán. Az RTL-en A Konyhafőnökből kezdődik újabb évad, miközben a TV2-n a MasterChef VIP-ban hírességek főznek majd. Ebben a posztban mutatjuk mindkét műsor legjobb promóvideóit, kezdve az RTL-lel, akik egy olyan nővel próbálják a képernyő elé ültetni a nézőket, aki rögtön az elején kiosztja a műsort vezető és a fenti borítóképen látható Fördős Zét, hozzátéve, hogy azért persze szereti. A hölgy önmagát szuper szakácsnak tartja, azt mondja, 16 évvel fiatalabb párját is a főztjével fogta meg.

És természetesen arról is van videó, amikor a nagy önbizalommal érkező versenyző önérzetét a zsűri alaposan megtépázza. Az alábbi felvételen feltételezhetően hölgy 16 évvel fiatalabb szerelme mondja azt, hogy „fin ding konyha”, szóval ha ön szeretné okosabbnak érezni magát ennél a párnál, mindenképpen kapcsoljon ma az RTL-re!

Frissítés! Kommentben jelentkezett nálunk a videón szereplő hölgy, a következőket írva: „nem analfabéta pár vagyunk, hanem egymás közt így hívjuk a „modern konyhát”...„fing- din””, hozzátéve, hogy iróniának szánják ezt a megnevezést.

A TV2-n ezzel szemben a versenyzők híresebbek lesznek, mint a zsűri tagjai, szóval aki arra kíváncsi, miket alakít a konyhában például Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok, az ebbe az adásba pillantson majd bele.

A MasterChef VIP-ban versenyző hírességek listája a következő: Gregor Bernadett, Dr. Gyarmati Andrea, Polgár Tünde, Kandász Andrea, Cseke Katinka, Bíró Ica, Gáspár Evelin, Nyertes Zsuzsa, Patai Anna, Stohl András, Kautzky Armand, Kálloy-Molnár Péter, Győrfi Pál, Liu Shaolin Sándor, Danny Blue és a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi.

Akit viszont nem érdekelnek a főzős realityk, az ma este ne tévézzen, hanem olvasgassa mondjuk a Velvetet!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyszerre indul ma A Konyhafőnök és a Masterchef VIP, íme a legjobb promóvideók

A Konyhafőnök egy beégetős videóval promózza magát, a MasterChefben pedig Gáspár Evelin, Stohl András, Győrfi Pál és Liu Shaolin Sándor is fog főzni!

190 · Aug 03, 2020 12:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments