Ugyan az A-listás hírességek voltaképpen akkor élvezik a napsütötte tengerpartot, amikor csak kedvük tartja, nyáron mégis gyakrabban posztoltak a víz mellől. Ez már pusztán az évszak miatt sem meglepő, és persze az sem mellékes, hogy egy-egy bikinis posztért csinos kis zsebpénzt tehetnek zsebre.

Nicole Scherzinger a minap Hawaii előnyeit élvezte, amit néhány fotóval is dokumentált követői számára. Az énekesnő pink bikiniben lovagolta meg a hullámokat.

Sara Sampaio kedvenc évszaka kétségkívül a nyár lehet. Mióta csak beköszöntött a meleg idő, a 29 éves portugál modell napi rendszerességgel tölti fel fürdőruhás mosolygós fotóit. Ezt a jó szokását a minap sem mulasztotta el gyakorolni.

Demi Rose ugyancsak hódolt a jól bevált módszerének. Ő jelenleg Ibizán tölti az idejét, és mint sokszor, most is fenékhangsúlyos fotóval lepte meg követőit.

Alessandra Ambrosio nyári részletek címmel posztolt magáról egy meglehetősen intim képet, amin az arcát nem látni, de a bikinialsója és a hasizma annál nagyobb fókuszba került.