Nyilvánosságra került egy beadvány, amelyben Britney Spears azt kérelmezi, hogy a gondnoka ezentúl semmilyen szempontból sem az édesapja, hanem az eddig is vele együtt dolgozó kirendelt gondnok, Jodi Montgomery legyen. Korábban mind a pénzügyeit, mind általánosságban az életvitelét érintő kérdéseket Jamie Spears felügyelte, de 2019-ben átmenetileg visszavonult ettől a szereptől, megromlott egészségi állapotára hivatkozva. (Valószínűleg az sem mindegy, hogy tavaly rettenetesen összekülönbözött Spears egyik fiával, a fiú apja emiatt beperelte.)

„Britney-nek erős ellenérzései vannak azzal kapcsolatban, hogy James újra a személyes gondnoka legyen. Ezzel szemben erősen támogatja, hogy Ms. Montgomery folytassa a munkáját ebben a szerepkörben, ahogyan ez csaknem egy éve történik. [...] Anélkül, hogy lemondana a gondnokság jövőbeni felfüggesztésének lehetőségéről, Britney szeretné, ha Ms. Montgomeryt gondnoki kinevezése állandósulna” – olvasható a dokumentumban.

A vagyona felett is gondnok rendelkezik, aki jelenleg az édesapja, de ezen is szeretne változtatni. Mint a beadványban szerepel, olyasvalakit szeretne látni ezen a poszton, akinek van képesítése és gyakorlata ilyen szintű pénzügyi menedzsmenthez.

Az ügyben augusztus 19-én tartanak bírósági meghallgatást, úgyhogy hamarosan fejlemények várhatók.

Mostanában elég sokszor kerül napirendre az a kérdés, milyen mértékben van beleszólása az énekesnőnek a saját életének irányításával kapcsolatos kérdésekbe. Többek szerint az apja miatt nem zenél már az énekesnő, de az apja szerint ez csak egy összeesküvés-elmélet (illetve annak egy része), és fogalmunk sincs arról, mi történik a Spears-családban. Előbbiről Spears beadványában az szerepel, hogy már csak azért is szükséges az alapoktól felülvizsgálni a jelenlegi rendszert, mert az énekesnő nem kíván szerepelni, így a megállapodás „nem veszi figyelembe jelenlegi életvitelét és kifejezett kívánságait”.

(E!Online)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hivatalos: Britney Spears kérelmezi, hogy ezentúl ne az apja legyen a gondnoka

Nem akar szerepelni, viszont elégedett azzal a nővel, aki az elmúlt időszakban intézte az ügyeit. #FreeBritney?

7 · Aug 19, 2020 09:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments