Bár csak a napokban derült ki, Brad Pitt és szerelme, Nicole Poturalski már 9 hónapja együtt vannak. A 27 éves német modellről már eddig is lehetett tudni, hogy van egy kisfia, ám a Page Six cikke szerint ez még nem a teljes sztori: Poturalski  házasságban él, de mivel kapcsolata a férjével nem kizárólagos, simán belefér, hogy Pitt-tel enyelegjen. 

A mendemondák szerint Nicole Poturalski már 8 éve él házasságban egy német étterem-tulajdonossal, a 68 éves Roland Mary-vel, akitől egy fia is született, 2013-ban.

Mary, aki a berlini Borchardt étterem büszke tulaja, nem nagyon foglalkozik azzal, ha nála jóval fiatalabb felesége mással is randizgat, még akkor sem, ha hollywoodi sztár az illető. Lehet, hogy Mary nyugodtsága azzal is indokolható, hogy Poturalski már a negyedik felesége. 

Még mindig házasok, de a kapcsolatuk nyitott

– állítja a párról egyik ismerősük, aki azt is hozzátette, Marynek már 5 gyermeke van különböző feleségeitől és sosem volt féltékeny típus. Pedig a pletykák szerint Pitt Mary éttermében találkozott először a német modellel, amikor a színész az Egyszer volt egy...Hollywood-ot Berlinben reklámozta.