Weisz Fanni szerelmes egy Bókay Gergő nevű illetőbe, az zérzés pedig kölcsönös - erősítették meg az érintettek a Blikknek. „Gergővel már több mint tíz éve ismerjük egymást, barátok voltunk. Eddig azért nem akartunk beszélni a kapcsolatunkról, mert egymással voltunk elfoglalva, a szerelmünk pedig csak ránk tartozik és kettőnkről szól.” A pár még nem költözött össze, de sok időt töltenek együtt.

Weisz idén vált el férjétől, Hajmásy Pétertől, akivel hét éve voltak együtt, és két évig voltak házasok. A napilap értesülései szerint a modellnek a családjával való kapcsolata is rendeződött az elmúlt időszakbam. Bókay, mint a Bors írja, korábban Nádai Anikóval élt. Weisz a maga részéről még azt írta az Instagramján, hogy boldog, és kezdi megélni az életét.

Ezen kívül

arról számolhatunk még be, hogy Dobó Kata, aki most gyerekfilmet forgat rendezőként,  nyugodtabb lett, és sokkal letisztultabbnak érzi az életét. „Úgy három éve kezdődött ez az áthangolódás. Sok minden történt. A kislányomból nagy kislány lett, én pedig a helyemre kerültem.”

Járai Máté ugyancsak a Blikknek beszélt részletesebben az egy évvel ezelőtti idegösszeomlásáról, amelyet arra vezet vissza, hogy a munkája miatt teljesen kimerült, és márciusban meghalt a nagymamája. „Közel álltunk egymáshoz, a halála olyan folyamatot indított el, aminek az lett a vége, hogy a kimerültség és a fájdalom miatt egy előadás alatt pánikrohamom volt.”

Lakatos Márk az Instagramján ma megmutatja Dúró Dórának és elvbarátainak, hogy a mesekönyveket nem ledarálni, hanem felolvasni szokás: ebben többek közt Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Fenyvesi Zoltán lesznek segítségére. Figyeljék a stílusszakember Instagramját este hétkor!

Lékai-Kiss Ramóna aranyos képet posztolt a fiáról, ezt itt nézheti meg.

Ha pedig mindig is úgy szeretett volna sminkelni, mint Palvin Barbara, akkor itt egy hosszú videó, amiben megnézheti, hogyan csinálja ezt a magyar modell.

Hát így.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Weisz Fanni szerelmes, és megéli az életét

Nádai Anikó exével jár. További hírek kávé mellé: Dobó Kata letisztult, Járai Máté tovább beszélt az idegösszeomlásáról, Palvin Barbara pedig sminkelni tanít mindenkit.

0 · Oct 03, 2020 10:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments