A mai nap sem maradhat hírösszefoglaló nélkül: ebben először Majka bejelentéséről olvashat, aki Youtube-on közölte, hogy már nincs kedve tévézni, kicsit inkább pihenne. Ezután a Youtube-csatornájára fókuszálna, ahová beszélgetős videókat töltene fel.

Valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet, viszont boldogabbá tud tenni. Ez a legfontosabb az életben

– mondta, mielőtt kifejtette volna, hogy az utóbbi években elég jól keresett ahhoz, hogy csak azt vállalja el, amihez kedve van.

És most más: Hunyadi Donatella nagy munkában lehet, egy mindeddig titokzatos projektjéről posztolt egy werkfotót, amin alig lehet felismerni. (A fiatal modell Kiszel Tünde lánya.)

És ha már a figyelemfelkeltő képeknél tartunk: Tolvai Reni klipet forgat, amiről már posztolt is egy képet.

Maradva az Insta-posztoknál, Kulcsár Edina a közösségi oldalán mondta el, mit csinál akkor, ha valaki bántani próbálja, ami egyúttal egy tanács is a követőinek, hogyan viselkedjenek ők hasonló helyzetben.

Elfordítom a fejem, halványan mosolygok, azt mondogatva magamban, nem ismer, így nem lehet releváns a bántó véleménye. Tegyetek ti is így. Ne hagyjátok, hogy akár 1 rosszakarótok is megbélyegezze a napotokat.

Miután Vasvári Vivien és Fecsó is szingli lett, utóbbi lovagias nyilatkoztatott tett a Borsnak, mely szerint Vasvári mindenben számíthat rá, hiszen mégis csak a gyermeke anyjáról van szó. Sőt, Fecsó drukkol volt feleségének, hogy megtalálja azt a férfit, aki mellett boldog lehet. 

Gáspár Laci, aki nemrég feleségével Friderikusz műsorának vendége volt, a hot!-nak beszélt arról, hogy bármennyire is boldog a házassága, vitatkozni azért ők is szoktak, de szerencsére mindent meg tudnak beszélni egymással. Gáspár, aki tanult korábbi kapcsolatai hibáiból minden héten szerdán elviszi randizni szerelmét, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk. 

A végére pedig egy kis muzsikát tartogattunk: Istenes Bence és Csobot Adél előbbi Youtube-csatornáján mutatták meg, hogyan tudnak németül énekelni. Spoiler: az éneklés előtt Csobotnak szüksége volt egy kis német nyelvleckére Istenestől.