Az aggodalom felesleges, ma sem marad hírösszefoglaló nélkül. Sőt, van még egy jó hírünk: bár ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Nádai Anikónak méhnyakrák miatt kórházba kellett vonulnia néhány hete, a műsorvezetőnő már teljesen jól van, semmi akadálya, hogy ismét teherbe essen, beszélt erről boldogan a Blikknek.

Az elmúlt években egyre több híres magyar nő beszél a női egészségi problémáiról, köztük most Sydney van den Bosch is (borítóképünkön). A modell a Storynak beszélt arról, hogy édesanyjának mellrákja volt, ami miatt el kellett távolítani az asszony melleit, azután pedig a petefészkében is daganatot találtak. Bosch ezért amennyire csak tud, ügyel rá, hogy egészségesen éljen, és hamarosan megműtik: méhnyakcsonkolása lesz, mert egy elváltozást találtak rajta. 

Ha bármilyen súlyos betegség megelőzhető egy műtéttel, én benne vagyok. Nem attól függ a nőiesség, megvannak-e a melleim vagy sem.

Más: Delhusa Gjon, aki koronavírus-fertőzés miatt 23 napot töltött a kórházban, a Bestnek nyilatkozott a történtekről. Az énekes azt hitte, bele fog halni a szenvedésbe, pedig azelőtt úgy gondolta, elkerülheti a világjárvány, mivel nem dohányzik, nem alkoholizál. Delhusát mentálisan is megviselte a betegség, ahogy az is, hogy nem érintkezhetett emberekkel.

Mivel apai ágon mediterrán, albán vér csörgedezik az ereimben, nekem az érintés, az ölelés, a csók olyan, mint másnak egy falat kenyér. Hát, erre ráfáztam.

A Ripost szerint Xantus Barbarától több százezer forintot érő festményt tulajdonítottak el. Szántó Piroska Csontvázak c. festménye Xantus nagyapai öröksége volt, amit valaki egy éve elvitt egy aukcióra, és azóta sem szolgáltatta vissza Xantusnak, nyilatkozta a színésznő egyik ismerőse. 

Helyette egy mázolmányt akart visszaszolgáltatni, egy másik képet, amit a család természetesen nem fogadott el, a sajátjukat szerették volna visszakapni. Mivel ez nem történt meg, rendőrségi feljelentés lett a dologból.

A Spektrum Magyarország Az első influenszerek c. műsorából pedig az derült ki, miért veszett össze Vitray Tamás és Hofi Géza. Amikor előbbi meghívta Hofit az 1973-ban futó Ötszemközt című műsorába vendégnek, a humorista először nem akarta elfogadni a felkérést, félt, hogy a nézők ebben a szerepben is vicceket várnának tőle, pedig az ő magánéletében nem sok humoros történet volt.

Megegyeztünk abban, hogy a műsor elején elmondom a nézőknek: ezúttal ne várják a tréfát

– mondta Vitray a műsorban, ám arra nem gondolt, hogy Hofi két (mai szóval élve) menedzsere beleegyezését is kikérje. Az adás után a két férfi elítélte Hofi szereplését az Ötszemközt c. műsorban, azt mondták a humoristának, ez a megjelenése sokat rontott a népszerűségén. Hofi pedig hitt nekik. 

Végezetül Cooky a Családbarát Youtube-csatornáján mesélt arról, mennyire várják már a családjával az ünnepeket, a karácsonyfát már december elején felállították és feldíszítették. Cooky már azt is tudja, mit fog főzni karácsonykor: töltött paprikát francia módra, és fekete kagyló is lesz az ünnepi asztalon.