Elég komoly támadásokat kap Shia LaBeouf amerikai színész. A Transformers-filmek 34 éves sztárját volt szerelme, FKA Twigs brit énekesnő perelte be többek között szexuális erőszak miatt, amint azt a hétvégén először a New York Times írta meg. FKA Twigs például azt állítja, hogy mialatt kapcsolatban voltak, LaBeouf szándékosan megfertőzte őt egy nemi betegséggel, illetve hogy egyéb módokon, fizikailag és érzelmileg bántalmazta őt, 2019-ben egy benzinkútnál nyilvánosan is megütötte, sőt, szexuálisan is bántalmazta.

Azóta többen kiálltak FKA Twigs mellett, például Sia ausztrál énekesnő, akinek Elastic Heart című klipjében LaBeouf szerepel, és aki maga is párkapcsolatban volt a színésszel. Sia egy tweetben FKA Twigs képéhez a következőket írta.

Engem is bántott érzelmileg Shia, a beteges hazudozó, aki beleugratott egy házasságtörő kapcsolatba azt állítva, hogy nincs kapcsolatban. Azt hisze, hogy nagyon beteg ember ő és együttérzek vele ÉS áldozataival úgyszintén. Tudd ezt: ha szereted magad - maradj biztonságban, maradj távol

– írja Sia a tapasztalatairól azzal kapcsolatban, hogy milyen Shia LaBeouf mellett egy kapcsolatban lenni. A színész annyit reagált a Daily Mail szerint, hogy bár a vádak jó része szerinte nem igaz, nincs olyan pozícióban, hogy önmagát védeni tudja, hozzátéve, hogy a problémákat az alkoholizmusa és a poszttraumás stressz okozza.

Mindenesetre kiáll FKA Twigs mellett a Dr. House-ból ismert Olivia Wilde is. A színésznő és Shia LaBeouf idén együtt dolgozott volna egy projekten, amiből LaBeouf időpont-egyeztetési problémákra hivatkozva kiszállt. Wilde automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban posztolta az FKA Twigs vádjairól szóló cikket, írja szintén a Daily Mail. A színésznő a cikkhez a következő feliratot tette hozzá:

szeretet, tisztelet és támogatás.