Sok viszály volt eddig a jelenleg futó Való Világ-évadban, és a sok egymásnak feszülő játékos közül VV Bálint és VV Gábor jutott el odáig, hogy a szombat esti adásban párbaj döntötte el, hogy kettejük közül ki maradjon a játékban a Való Világ 10-ben. Az Éjjel-Nappal Budapestből is ismert, a fenti borítófotón látható Bálint korábban például árulónak nevezte Gábort, íme erről egy videó.

Nos, a nézők szimpátiájáért vívott versenyben Bálint sokkal jobban teljesített, 77%-kal nyert, azaz több, mint a szavazatok háromnegyedét kapta meg ő. Ez azt jelenti, hogy Mercédesz és Digo után a harmadik kieső idén Gábor lett. A kiesés pillanatát megörökítő videó következik most.

Csinált az RTL II egy összeállítást VV Gábor legviccesebb pillanatairól is, ha ráér, nézzen bele alább! A harmadik kieső egyébként az eredmény ismeretében azt nyilatkozta, hogy „voltak hibáim, ezek szerint nagyon súlyosak, vissza fogom tekinteni és tanulni fogok belőle. [...] Valami nagyon nagy hibát tettem, tény és való. Az is biztos, hogy nem egyszer, mert nagyon erős százalékkal ment vissza a Bálint. Át fogom nézni és tanulmányozni fogom, hogy hol tévedtem ekkorát. [...] Ha tévedtem, akkor változtatok rajta.”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Bálint árulónak nevezte VV Gábort, aztán kiugróan magas szavazataránnyal kiejtette

VV Gábor a kiesés után nyilatkozott is arról, hogy mit szól ahhoz, hogy a nézők háromnegyede ellene szavazott. Videók!

11 · Dec 13, 2020 10:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments