Csalódás, hogy véget ért egy álmom

– mondja VV Virág azután, hogy a Való Világ 10 Powered By Big Brother című műsor szombat esti adásában kiesett a játékból. Alább az RTL II jóvoltából egy extra, kiesés utáni interjút lehet megnézni vele, és a felvétel nagy része Virágnak játékostársával, VV Danival való kapcsolatáról szól.

Talán a játék elején nem volt meg a kellő tisztelet egymás felé, de most azt mondhatom, hogy teljes mértékben megvan, és tényleg nagyon erős és stabil páros vagyunk, úgyhogy remélem, hogy a kinti életben is jól fogunk szuperálni

– mondja Virág, aki a szexszel kapcsolatos kérdésekre is válaszol az interjúban.

Úgy mentem be a Villába, hogy a szüleim mondták, hogy ne szexeljek

– meséli Virág, de azt mondja, hogy egy idő után az ember nincs már bent tudatában annak, hogy folyamatosan kamerák veszik, viszont szerinte lehetetlen kibírni szex nélkül, ha az ember közben szerelmes lesz valakibe, aki szintén ott van.

Nem tudod megállni, hogy ne szeretkezz, ne szexelj ebben a játékban, ha tényleg megtalálod a lelki társadat, a párodat. Mi úgy szexeltünk Danival, hogy egy párt alkotunk, ebben szerintem semmi szégyellnivaló nincsen. Úgyhogy szerintem ezt anyukámék is elfogadják, de azért egy kicsit majd megmagyarázom nekik, hogy jobban értsék, hogy milyen is egy ilyen villában élni, és milyen szex nélkül: lehetetlen, ha párod van. Szerintem teljes mértékben meg fogják érteni, hogy mi miért volt, szóval nem tartom gáznak, hogy szexeltem a villában.

Önt meggyőzi VV Virág érvelése?

Íme a videó.

Alább pedig a kiesés pillanatait lehet megnézni: VV Merci igen magas, 75,5%-os szavazati aránnyal győzött, ami majdnem megint rekord, és amiből Virág arra következtet, hogy valószínűleg szerelme sem lehet túl népszerű a nézők körében, szóval a frissen kiszavazott játékos arra tippel, hogy Dani sem lesz benne a döntőben. A villában a szombati kiesés után hat játékos maradt, Mercin kívül már csak egy női játékos van, Vivi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Virágot kiszavazták: „nem tartom gáznak, hogy szexeltem a Villában”

A szombat este kiesett játékos azt meséli, a szülei bemenés előtt mondták neki, hogy ne szexeljen, de Virág szerint ezt lehetetlen megállni.

782 · Feb 14, 2021 03:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments