Sok minden derült ki ma reggelre is az ismert magyar illetőkről, úgyhogy íme néhány hír kávé mellé.

Az éppen első gyerekét váró Mihalik Enikő azt mondta a Blikknek, hogy korábban azt hitte, a PCOS-betegsége miatt nagyon nehéz lesz teherbe esnie, de szerencsére nem így történt. Az esküvőjükről is kiderült pár dolog: "Dávid még decemberben kérte meg a kezemet, de az esküvő időpontja kérdéses volt. Sürgetett minket az idő, így ez egy technikai, praktikus döntés volt, mivel szeretnénk, hogy Amerikában szülessen meg a kislányunk. Mivel nekem csak vízumom van, amellyel nem biztos, hogy kiengednének, Dávidnak viszont zöldkártyája, így előrehoztuk a dátumot. Csak a szüleink és a két tanúnk volt ott, a párom unokatestvére és a nővérem.” Frissítés: posztunk élesedése óta kitett egy videót a YouTube-csatornájára is.

Azt írja ugyancsak a Blikk egy saját forrásra hivatkozva, hogy Vajna Tímea maga jutott a döntésre, hogy Számunkra Ismeretlen Vezetéknevű Zoltánnal véget kellene vetniük a kapcsolatuknak. "Timi nehezen birkózott meg a gyásszal, Zoli tagadhatatlanul sokat segített neki, mindig mellette volt, de az érzelmi hullámvölgyeken nehezen lettek úrrá. A konfliktusok egyre szaporodtak a kapcsolatukban, ezért döntött" - mondta ez a bizonyos jól értesült, aki szerint Vajna másfajta kapcsolathoz volt hozzászokva néhai férje oldalán, akinél jobban senki sem szerette őt.

Maradjunk a párkapcsolati témáknál, Vastag Csaba ugyanis ebben a videós interjúban arról beszélt, hogy tizenhét éves kora óta folyamatosan hosszú párkapcsolatokban élt, így azóta tart leghosszabb egyedül töltött életszakasza, amióta szakítottak Görgényi Fruzsina színésznővel. Most négy macskával lakik, mármint nem a szakítást kezdeményező Görgényi, hanem Vastag.

Csűrös Karolát beoltották koronavírus ellen, szeretne már társadalmi életet élni, és várja a második adagját a kínai oltásból - derül ki a Borsból, amely emlékeztet, hogy ilyet kapott Esztergályos Cecília és Nagy Feró is. Utóbbinak nemrég patakokban hullottak a könnyei a Blikk szerint, de nem emiatt, hanem mert megszületett a harmadik unokája (a Nimród Zalán neveket kapta), és megmutatták neki Viberen.

Végül pedig VV Vivien, a Való Világ nem legutóbbi, hanem előző szériájában szereplő Betéri Vivienre kell kitérnünk, akit nem sújt le, de a családja miatt nagyon bosszant, hogy nemzetközi escortoldalakra töltik fel a fotóit, vagy bosszúból, vagy mert más az ő fotóival akar kuncsaftokat szerezni. Mint a Blikknek elmondta, volt már ilyen korábban is, egy nyíregyházi nő próbálkozott ilyesmivel, de most inkább egy rosszakarója állhat a háttérben. Mindenesetre az ügyvédje intézi a dolgot, ő meg egyébként is dohányzik, műmelle van, és csak nyaralni ment Dubajba, továbbá nem orosz, úgyhogy nem is stimmelnek az adatok. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: részletek Mihalik esküvőjéről, Vajna szakításáról, és Vastag Csaba lakótársairól

Az utóbbiak nem személyek. Továbbá prostihírét keltették az előző VV Viviennek, pedig ő csak üdülni volt Dubajban.

4 · Mar 10, 2021 08:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments