Jó reggelt, ez itt a hírösszefoglaló!

Horváth Éva a Story magazin címlapján jelentette be, hogy gyereket vár. A 42 éves modell-műsorvezető ismét fiúval terhes – Kristóf nevű, első gyereke négy éves.

Óriási örömhír! Negyvenkét évesen újra babát vár Horváth Éva. Ismét kisfiú érkezik a családba. Exkluzív részletek és...

Posted by Story on Wednesday, 17 March 2021

A Borsnak sikerült elérnie Berki Krisztián oldalát a tegnap kiderült, ügyészségi vádemelés miatt. Ügyvédje, dr. Szilágyi Roland (akiről korábban azért írt az Index, mert maga is vádlott volt egy büntetőügyben, ám erről az ügyről legutóbb tavaly júniusban írtak a privatkopo.hu-n, így az is lehet, hogy azóta már ejtették az ellene felhozott vádakat) közölte a lappal: különösnek találja, „hogy egy bűntetőügyben, amelyet a nyomozóhatóság már egyszer megszüntetett, később börtönbüntetést kérjenek egy olyan személyre, akivel szemben ezt az eljárást már megszüntették”. De a tényleges vádiratot még nem látta, hivatalos értesítést sem kapott, ezeket tehát várja most, mielőtt komolyabban véleményt formálna.

Berki szerint pedig a buszvezető volt, hanyag, fékezés nélkül ment neki a kocsijának, a felesége is sokkot kapott. „Ez közúti baleset volt, amiben azért engem – akinek 84 ezer eurós kára keletkezett – akarnak hibásnak kihozni, mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt, bevádolnak.”

Ugyancsak a Borson olvastuk: Nagy Feró korábban nem gondolta, hogy megérdemelné a Kossuth-díjat, de áttekintette a munkásságát, és rájött, hogy megérdemli.

Azért kaptam meg a Kossuth-díjat, hogy felidegesítsem azokat a liberálisok[at], akik ellenem vannak. Van egy számomra igen kedves mondat – bár nem én találtam ki –, Tamási Áron fogalmazott jól: „Az igazságot is meg lehet szokni!” – Hallottam, hogy az interneten nagyon megoszlanak a vélemények a díjazásomról, de én szándékosan nem olvasok olyan kritikákat, amihez még a nevüket sem vállalják fel az emberek. Nem akarom, hogy bármilyen negatív gondolat eljusson hozzám. Egyrészt nem érdekel, másrészt ezek mögött a gondolatok mögött nincs tartalom. Az emberi butasággal nem lehet mit kezdeni, főleg, ha mindez óriási gyűlölettel párosul.

A Blikk Tóth Gabit idézi, aki mindenkit arra kér, tartsa tiszteletben mások, köztük az ő hitét is. „Azokon, akiken gúnyolódtok, vicc tárgyává tesztek, értetek is imádkoznak,hogy megtaláljátok a lelki békét!”

Szegedi „Fecsó” Ferenc vállalkozó pedig bemutatta társát, Beát a Fókusz című tévéműsorban. Kiderült róla, hogy „megfelel az üzletember minden elvárásának, még főzni is tud”. A mozaikcsalád (Szegedinek egy fia van Vasvári Vivientől, Edward, Beának pedig ugyancsak egy fia van, akit Medoxnak hívnak) viszont egyelőre nem költözik össze, egy fedél alá. A kapcsolatuk pedig egy instagramosráírással kezdődött.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Horváth Éva gyereket vár, Berki szerint a buszsofőr volt hanyag

Szegedi Fecsó bemutatta Bea nevű társát, Tóth Gabi pedig mindenkit arra kér, ne űzzön gúnyt a hitéből. Híreket mondunk.

31 · Mar 18, 2021 06:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments