Nézzük gyorsan, mi történt az ismertség különböző fokain álló magyar emberekkel, amíg nem figyeltünk!

Schobert Norbert arról beszélt a Fókusz Pluszban, hogy soha nem volt jó apa. A jó apa ismérveit ezután direkte nem részletezi, de kikövetkeztethető abból, ami következik: „igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci, mindig hajtottam a pénzt, meg mentem előre, meg csináltam a a dolgokat, és igazából ilyen tíz éves koruk körül kapcsolódtam be mindegyik gyerek életébe, de kamaszkortól kezdve mindegyik a legjobb barátom”. Tiszta szerencse, hogy legalább liberális nem volt!

Sáfrány Emese megszellőztette a méhszáját az Instagramon: mint írta, bármelyik pillanatban beindulhat a szülése. Aztán egy InstaStoryban közölte azt is, hogy nagy bejelentésre számíthat mindenki a délutáni órákban, így viszonylag nagy összegben lehetne fogadni arra, hogy a gyereke, Nolen, már világra jött.

Mindezeken felül pedig:

Kisó szerelemre vágyik, egészen pontosan az eljövendő gyerekei apját keresi. (Blikk)

„Ez egy fonák helyzet, de büszke vagyok, hogy a filmjeimnek milliós nézettsége van, és a kollégáim szívesen jönnek játszani, ha hívom őket” – mondta Koltai Róbert arról, hogy még nem kapott Kossuth-díjat. (Blikk)

Összeállt Ördög Nóráék balatonakarattyai vendéglátóhelye, amelynek létrehozásához hitelt kellett felvenniük. (Blikk)

Metzker Viktóriának nincs kedve takarítani.

Horváth Éva Cecil nevű macskája pedig így pihen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert soha nem volt jó apa

Ő mondja, nem mi. Sáfrány Emese pedig megszellőztette a méhszáját az Instagramon. Hírösszefoglaló!

0 · Jun 21, 2021 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments