Felgyújtotta magát egy férfi a rendőrség Teve utcai székháza előtt, majd berohant az épületbe, ahol az aulában körbeszaladt, mielőtt el tudták volna oltani – tudta meg az ATV.  A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt, viszont az Index más forrásokból úgy értesült, hogy valóban egy égő ember rohant a székházba, akit a mentők elszállítottak. Azt nem tudni, hogy a férfi életben van-e.

Frissítés: A Police.hu közleményéből kiderült, hogy a rendőrség egy volt alkalmazottja gyújtotta fel magát az épület előtt, majd rohant a rendőrpalotába. Az 55 éves férfi öngyilkos akart lenni. „A rendőrségtől 2014. május 15-én közös megegyezéssel távozó, erőműkezelő karbantartóként dolgozó férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba, hátrahagyott táskájában búcsúlevelet találtak. A rendőrség megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát" – írja a rendőrség a közleményében.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.