horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Rehabra került Nick Carter kisöccse

7 órája Módosítva: 2019.11.19 16:05
0

Komoly problémákkal küzd a Backsreet Boys énekesének kisöccse. A rapperként tevékenykedő Aaron Cartert jelenleg egy rehabilitációs központban kezelik, ugyanis skizofréniát diagnosztizáltak nála - írja a TMZ.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hopp Csilla nem ért egyet a baleset szemtanúinak vallomásával

november 13., 10:36 Módosítva: 2019.11.15 11:56
30

L.L. Junior és volt párja nyár vége óta osztozik a gyászban. Időről időre próbálnak megegyezni a 6 éves Lacika elhelyezését illetően is, és tegnap a Velvet is beszámolt újabb összezördülésükről. A napokban pedig kiszivárgott a tragikus baleset körülményeiről készült szakvélemény is, Hopp Csilla pedig nem ért egyet a benne foglaltakkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rendőrt hívtak az egymással veszekedő L. L. Juniorra és volt párjára

november 12., 10:11 Módosítva: 2019.11.13 12:34
24

L. L. Junior egyik szomszédja számolt be a Ripostnak arról, hogy az énekes és volt párja, Hopp Csilla között olyan heves vita folyt vasárnap, hogy úgy ítélték meg a lakók, hogy kihívják a rendőrséget. 

Hopp Csilla azért kereste fel volt férjét, hogy fiával lehessen a neki engedélyezett felügyeleti idő alatt, de a rappert rossz kedvében találta a nő. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Most egy francia modell vádolja erőszakkal Roman Polanskit

november 9., 11:13 Módosítva: 2019.11.10 08:10
1

Pénteken újabb vádak kerültek napvilágra Roman Polanskival kapcsolatban. Egy francia nő állítja, hogy a filmrendező megerőszakolta őt 1975-ben, Svájcban. A Le Parisien francia napilap internetes oldalán közzétett interjúban Valentine Monnier beszélt a szexuális abúzusról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tragédia: már keselyűk vették körül a balesetben elhunyt amerikai sorozatszínész testét

november 9., 10:48 Módosítva: 2019.11.11 15:23
1

Tragikus balesetben hunyt el Charles Lewin, akit a Seinfeld című sorozatból ismerhettek a nézők. Lewin holttestére egy veszélyes útszakasz mellett bukkantak rá, egy 9 méter mély szakadékban. A hatóságok szerint keselyűk vették körül az elhunytat mikor felfedezték. – írta meg a Dailymail.

Charles Lewin a Seinfeld című sorozatban.
Charles Lewin a Seinfeld című sorozatban.
Távolról sincs vége, olvasson még

30 évet kaphat VV Fanni feltételezett gyilkosa

november 7., 10:46 Módosítva: 2019.11.08 12:24
9

Hosszú ideje húzódik már VV Fanni meggyilkolásának ügye. Legutóbb arról számoltunk be, hogy a lány meggyilkolásával gyanúsított férfi félreértelmezhetetlen keresési előzményeit tekintve egyre inkább a végéhez közeledik a nyomozás. B. Lászlónak most alkut ajánlott a bíróság.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aurelio 175 km/h-val száguldozott és közben telefonozott

október 29., 09:18 Módosítva: 2019.10.30 15:24
136

Nemrég írta meg a Velvet is, hogy VV Aurelio nagy bajban van. Ha nem sikerül ügyvédeinek enyhíteni az ítéletén, minimum 4 évre rács mögé kerül. Úgy fest, mindez azonban mégsem izgatja olyan nagyon, ugyanis a napokban  175-tel száguldozott, amit persze videóra is vett követői legnagyobb örömére. A celeb azóta törölte a videót, és a Bors megkeresésére sem reagált.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazai hírességek, akik a börtönt, de legalábbis az előzetest megjárták

október 28., 08:55 Módosítva: 2019.10.30 07:38
4

Az elmúlt időszakban Aurelio méltatlankodásától hangos a sajtó. Az egykori Való Világos celebet ugyanis elítélte a bíróság, méghozzá 4 évre emberrablás vádjával. A helikopterezés hazai helytartójának azonban esze ágában sincs beköltözni és könyvet írni a rácsok mögötti élet útvesztőiről, vagy délutáni elfoglaltságként kurzust indítani a helyes péniszröptetésről a foglyoknak. Addig kíván harcolni a bevonulás ellen, míg reményei szerint a bíróság meg nem unja a dolgot és inkább eltekintenek a büntetéstől.

Az, hogy a valóságshow-k hány olyan villámcelebet termeltek, akik hosszabb-rövidebb időre megjárták a büntetés-végrehajtási intézményeket, nem is firtatnák, ugyanis akkor Bibliai hosszúságú cikket kellene írnunk. Mindenesetre összeszedtük kis hazánk néhány olyan ismert emberét, akiről tudtuk, hogy miért, és meddig voltak vendégségben különböző börtönökben, de olyanokat is, akikről nem is gondoltuk volna (ha nem lenne bulvársajtó), hogy szembe kerültek a törvénnyel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma 20 éve, hogy elfogták a Viszkist

október 27., 08:23 Módosítva: 2019.10.28 10:07
18

Pontosan 20 éve, azaz 1999. október 27-én, budapesti otthonában fogták el a Viszkist, miközben ő éppen paprikás krumplit készített. A nem mindennapi esemény évforduló alkalmából a Bors kérdezte Ambrus Attilát, hogyan emlékszik vissza a 2 évtizeddel korábban történtekre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rékasi Károly balesete miatt felmondott a József Attila Színházban

október 25., 11:24 Módosítva: 2019.10.26 12:31
2

„Bicegő nyomorék lettem”

- mondta tegnapi tárgyalása után.

Többek között az Index és a Bors is megírta, hogy csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken folytatódott Rékasi  motorbalesetének tárgyalása, a bíróság a vádlottra első fokon kiszabott féléves börtönbüntetést elengedte, de kötelezték, hogy kártérítse a színészt. Rékasit nagyon megviselte a beleset és elkeserítette a per eredménye.

Sérülései miatt nem kapott szerepeket színházában, így felmondott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy floridai férfi megpocsékolta Olafot a Jégvarázsból egy közértben

október 24., 16:00 Módosítva: 2019.10.25 16:02
102

Szomorú esetről tudósít a The Smoking Gun nevű amerikai bűnügyi weboldal, és ha a sztori főszereplője egy „Florida man”, akkor már lehet is sejteni, hogy nagyjából milyen típusú vétségről lesz szó. Ez a mostani Florida man 20 éves, és a neve Cody Cristopher Meader, mert a floridai hatóságok vannak olyan kedvesek, hogy névvel-fotóval publikálják az ilyen sztorikat, hogy az elkövető egy életre megemlegesse cselekedetét. Meader letartóztatási fotója a fenti borítókép jobb felében látható, a bal oldal egy jelenet a Jégvarázs című rajzfilmből, a barna hajú hercegnő Anna, a hóember Olaf.

Szóval Meader besétált egy Target nevű közértbe, ahol mindenféle kitömött játékállatok és -figurák voltak. Fogott egy Olafot, lefektette az üzletben a padlóra, és szexuális erőszakot ejtett rajta. Miután ejakulált, visszatette a Disney-figurát a polcra, és egy másik áldozatot is kiválasztott egy következő menetre: az egy egyszarvú volt. Az üzlet többi plüssállata megúszta az ámokfutást, mivel ekkor kiértek a rendőrök és letartóztatták a fiatalembert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Betörtek Edvin Martonhoz, 2 milliárdot érő hegedűjét nem vitték el

október 23., 11:45 Módosítva: 2019.10.24 14:45
37

Edvin Marton a Mokka vendége volt, ahol 2 milliárdot érő Stradivarius hegedűjével együtt érkezett, amit még 1699-ben készítettek, és aranylakozással díszítettek. A hegedűművész nem(csak) azért hozta magával a hegedűjét, hogy dicsekedjen vele, hanem azért is, hogy megmutassa, hiába törtek be hozzá nemrég, a hegedű nem érdekelte a betörőt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Saját fia késelte halálra az egykori Miss Floridát

október 17., 10:23 Módosítva: 2019.10.18 11:59
10

Szörnyű halált halt a hajdanán Tarzant alakító színész, Ron Ely 62 éves felesége. A nőt saját fia gyilkolta meg Santa Barbarai birtokukon.

A 911-et a pár 30 éves fia riasztotta, és zihálva-zokogva magyarázta az operátornak, hogy mozgássérült apja rátámadt az anyjára. A kiérkező rendőrök számára azonban hamar egyértelművé vált, hogy a gyilkos valójában nem Ron Ely, hanem az őket riasztó fia volt.

Valeria Lundeen és fia között egy vita mérgesedett el, aminek a vége az lett, hogy a férfi több késszúrással végzett az anyjával. A TMZ információi szerint Ron Ely sértetlenül megúszta fia ámokfutását, felesége életét azonban a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni.

Nyugodjék békében!

Távolról sincs vége, olvasson még

4 év börtönbüntetést kapott Aurelio

október 16., 12:04 Módosítva: 2019.10.17 14:45
78

Szerda reggel folytatódott Aurelio tárgyalása, amikor a Blikk információ szerint már az elsőfokú ítéletet is kihirdetik. Aurelio a tárgyalásra platinaszőke hajjal, és régi/új barátnőjével, Dominikával érkezett. 

Akár több év börtön is várhat Aurelióra, akit nemcsak emberrablással vádolnak, de korábbi drogügyletei sem merültek még teljesen a feledés homályába.  A vád szerint a celeb erőszakkal, sőt, emberrablással próbált pénzt szerezni egyik ismerősétől. Egészen pontosan 200 ezer forintról van szó, amit egy bajai kocsmában próbált megszerezni. A valóságshow-hős korábban az erőszakoskodást beismerte, de az emberrablást tagadta. 

Aurelio Facebook oldalán reagált a bíróság döntésére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Holtan találták otthonában a 25 éves Sullit

október 15., 14:03 Módosítva: 2019.10.17 12:47
7

A menedzsere talált rá a 25 éves énekesnőre szöuli lakásában. Sulli, avagy hivatalos nevén Choi Jin-ri gyermekszínészészként tevékenykedett, majd 2009-ben egy f(x) nevű K-Pop lánybanda tagja lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

A színpadon gyászol Csuja Imre

október 12., 08:45 Módosítva: 2019.10.17 08:10
8

A színész nem mondta le előadásait a történtek ellenére sem. Korábban egy interjúban elmondta, hogy ha tragédia éri, ő akkor is a színpadon tudja a legjobban feldolgozni veszteségeit – írta meg a Blikk. A színész fia két napja, rendőrségi információk szerint önkezével vetett véget az életének.

Távolról sincs vége, olvasson még

A rendőrségi információk szerint öngyilkos lett Csuja Imre fia

október 10., 15:30 Módosítva: 2019.10.13 08:12
702

CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL.

A Ripost információi szerint tragédia érte Csuja Imre színművész családját: elhunyt kisebbik fia, Bence. A holttestet egy budapesti erdőben találták meg. A rendőrség vizsgálja az ügyet, a család pedig hírzárlatot tart, és a média megértését kérik. A Bors cikkéből az derült ki, hogy elkeseredett tettét előre eltervezte, kötelet is vitt magával.

A Ripost pénteken újabb információkat közölt arról, hogy a színész kisebbik, Bence fiának holttestét egy erdőben találták meg arra járók. Közleményében a BRFK megerősítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A család a következő közleményt juttatta el a sajtóhoz csütörtökön:

Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettünk elvesztésében érzett gyászara. Amint úgy érezzük, hogy nyilatkozni kívánunk a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk.

Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban.

Megértésükben bízva,

A család

A Bors cikkéből az is kiderült, hogy a fiúnál voltak az iratai és a telefonja,  ezek alapján tudták azonosítani a rendőrség. A lap úgy tudjuk, hogy a fiatalember apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó erdőbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyenek voltak Los Angeles igazi gengszterei a '80-as években

október 4., 11:01 Módosítva: 2019.10.20 16:58
24

Erőszak, fegyverek, drogok és szentképek – egy fotós elképesztően erős felvételeket készített arról a világról, amit a rapperek a mai napig majmolnak.

Félreérthetetlen keresési előzményei juttathatják rács mögé VV Fanni feltételezett gyilkosát

október 2., 09:25 Módosítva: 2019.10.19 15:19
7

Szorul a hurok VV Fanni feltételezett gyilkosa körül. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy két újabb gyanúsítottat is kihallgattak az ügyben. Most azonban perdöntőnek látszó információk láttak napvilágot.

A Blikk információ szerint a gyanúsított vesztét saját keresési előzményei okozhatják. B. László ugyanis még Novozánszki Fanni eltűnése előtt rákeresett az „elkábítani” címszóra, egy héttel az eltűnés előtt pedig már a „VV Fanni”, illetve az „autós nyomon követes” kifejezések érdekelték.

Távolról sincs vége, olvasson még

Letartóztattak egy férfit, akinek az életcélja Miley Cyrus megtermékenyítése

szeptember 24., 15:35 Módosítva: 2019.09.26 08:36
57

A TMZ információ szerint szombat este letartóztattak egy férfit, akire Miley Cyrus testőrei hívták ki a rendőrséget. A 42 éves férfi egy ideje szerepelt a listájukon, ugyanis korábban is fenyegetően lépett fel az énekesnővel szemben. A méltán fanatikusnak nevezett David Rumsay nemes egyszerűséggel közölte Miley Cyrus testőreivel:

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy zuglói térfigyelő kamera rögzítette L. L. Junior kisfiának balesetét

szeptember 23., 08:11 Módosítva: 2019.09.24 13:57
73

A média hosszú ideje taglalja a tragédiát, amely L. L. Junior családjával történt. Dávidka balesete mélyen megrázta a szülőket, rokonokat, és persze a közvéleményt is. Azóta a szülők kapcsolata hol jobb, hol nehézkesebb, az énekes legutóbbi bejelentkezése alapján viszont úgy tűnik, visszaáll a családi béke.

Távolról sincs vége, olvasson még

Várandósan a börtönben - egy néhai drogdíler vallomása

szeptember 20., 13:09 Módosítva: 2019.09.22 11:01
2

A Youtube platformján futó trendekről többször is beszámoltunk már. Melanie Martinez például saját filmjét is feltöltötte a profiljára. A legtöbb női felhasználó vlogokat, sminkvideókat és szórakoztató felvételeket tölt fel a videómegosztóra, Jessica Kent azonban valami teljesen új dolgot hozott a platformra.

A fiatal lány ugyanis megjárta a börtönt, méghozzá terhesen, és ott is adott életet első kislányának, majd harcolt azért, hogy megkaphassa a gyermek felügyeleti jogát. A történet azonban nem ilyen egyszerű.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímea után Nagy Feróra is rászállt egy álhíroldal

szeptember 17., 13:17 Módosítva: 2019.09.18 16:20
9

Legutóbb Vajna Tímea nevével élt vissza egy kamuoldal, méghozzá L. L. Junior kisfiának halálával kapcsolatosan. Andy Vajna özvegye a Facebook-on tisztázta magát, miszerint semmi köze a botrányos irományhoz.

A szóban forgó álhíroldal Szandi és Korda György nevével is visszaélt már, a jelek szerint pedig most Nagy Ferót szemelték ki. A kamuhír szerint a nemzet csótánya szorgalmazza, hogy feljebb vigyék a nyugdíjkorhatárt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Több ezer oldalnyi irat tűnt el, amely bizonyíthatta volna Hien szüleinek bűnösségét

szeptember 11., 09:11 Módosítva: 2019.09.12 13:40
27

Az énekesnő rokonainak tárgyalása csütörtökön lesz, és előfordulhat, hogy fel is mentik őket a vádak alól. A Blikk ugyanis arról számolt be, hogy rejtélyes módon eltűntek azok a lefoglalt dokumentumok, amelyek a családtagok bűnösségét bizonyították volna a több éve húzódó embercsempészeti ügyük kapcsán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Breaking! Két újabb gyanúsítottat is kihallgattak VV Fanni ügyében

augusztus 31., 08:20 Módosítva: 2019.09.01 22:08
6

A héten még arról számoltunk be, hogy előrelépés történt VV Fanni ügyében, aki 2017 novemberében tűnt el. Akkor azt írtuk, hogy az ügy legfőbb gyanúsítottja ellen néhány napon belül vádat emelnek, de úgy tűnik, mégsem ennyire egyszerű a helyzet: két  új tanút hallgattak ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyógyulása után alig lehet ráismerni erre a volt heroinista lányra

augusztus 28., 11:26 Módosítva: 2019.08.30 12:00
201

A híres Faces of Meth-fotókhoz képest mintha véletlenül felcserélődött volna a fenti montázson az előtte-utána képek sorrendje. De nem, ez direkt így jó, ez a történet ugyanis nem elrettenteni szeretne, hanem reményt adni, hogy a gyógyulás lehetséges.

A főszereplő bizonyos Caroline Best, egy 36 éves brit nő, aki heroint használt, valamint kokaint crack formájában. Ez a két anyag a legerősebb függést okozó szerek közé tartozik. Bestet gyakran letartóztatták, illetve zárták börtönbe, mivel szenvedélybetegségei miatt gyakran lopott üzletekből. Itt az egyik letartóztatási fotója tavaly augusztusból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kozsó állítólag arra utasította alkalmazottait, hogy mondják azt, hogy gyertyával világítanak

augusztus 28., 09:22 Módosítva: 2019.08.29 09:54
2

Nagyon ajánljuk ezt a cikket a Blikkből, ahol Kozsó egyik alkalmazottját szólaltatják meg azzal kapcsolatban, hogy az Ámokfutókból ismert 54 éves híresség által vezetett teaház kapcsán, áramlopásért vádat emeltek a cég ügyvezetőjével szemben. A Blikk szerint a megvádolt ügyvezető maga Kozsó, akire felfüggesztett börtönbüntetést kért a bíróság.

A Szomorú szamuráj című dallal sztárrá vált zenészt saját egykori jobbkeze jelentette fel a hírek szerint, aki korábban nyilatkozott már a Blikknek, elmesélve, hogy a Zöld teknős barlangja nevű teaház havi villanyszámlája 2000 forint körül volt. Nyilván nem igazán életszerű, hogy egy vendéglátóipari egység ilyen kevés áramot fogyasszon, de az egykori alkalmazott szerint Kozsónak volt taktikája arra az esetre, ha kijönne kérdezősködni a hatóság:

Kozso mindenkinek azt mondta, bárki kérdezi, azt kell mondanunk, hogy gyertyával világítunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Előrelépés történhet VV Fanni meggyilkolásának ügyében

augusztus 27., 08:56 Módosítva: 2019.08.29 08:34
11

A 24.hu értesülései szerint néhány héten belül vádat emelnek a férfi ellen, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A lap felkereste a Fővárosi Főügyészséget az esettel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csoportosan vettek körbe fotósok egy kínai lányt a Comiketen, majd befotóztak a szoknyája alá

augusztus 16., 14:43 Módosítva: 2019.08.18 09:17
20

A Kenderesi-ügy kapcsán világossá vált, hogy a keleti országokban nem nézik jó szemmel, amikor tárgyként kezelik a nőket. Ehhez képest most meglehetősen különös és egyben rémisztő eset történt meg Japánban, a Comiket 96 nevű rendezvényen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet, hogy mégis visszatér pornó a Tumblrre

augusztus 14., 17:11 Módosítva: 2019.08.15 10:20
5

Újra elkelt a Tumblr, méghozzá eléggé áron alul, ugyanis a Verizon alig 3 millió dollárért adta át az oldalt az Automattic Inc. nevű cégnek. Bár Matt Mullenweg, az Automattic vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy továbbra sem engedélyezik a pornográf blogok működését, a statisztika most másról árulkodik.

A Tumblrt David Karp alapította még 2007-ben, teljesen új műfajt teremtve az internetes blogok történelmében. Sokan úgy emlegették a felületet, mint az „internet női vécéjét”. 2000 és 2015 között nemigen volt olyan tinédzser, aki ne lógott volna a Tumblren, ennek pedig több oka is volt.

Távolról sincs vége, olvasson még