horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A héten meghalt Isaac Kappy Michael Jackson lányát is zaklatta

május 19., 10:54 Módosítva: 2019.05.20 11:30
8

Hétfőn este vetette le magát egy arizonai hídról egy autópályára, majd egy autó elütötte Isaac Kappyt, aki a Thor és a Terminátor: Megváltás című filmekben és a Breaking Badben is szerepelt. A színészről a fenti borítókép 2012-ben készült, a fotón akkori barátnőjével látható. Isaac Kappy készült az öngyilkosságra, Instagram-oldalán egy hosszú búcsúüzenetet is közzétett. 

A sokkoló levélben leírja, hogy bár sokáig jó embernek tartotta magát, valójában sosem volt az. Pénzért kihasznált embereket, sokakat pedig elárult. Azt is bevallja, hogy adócsalást követett el és drogot árult. Ahogy írja:

Elvileg Amerikát akartam naggyá tenni, de végül semmit sem tettem az ügy érdekében, helyette saját magamat tettem azzá. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megdobta iskolatársa egy darab sajttal, belehalt

május 2., 17:18 Módosítva: 2019.05.05 13:01
137

Vizsgálatot tartanak Karanbir Cheema szokatlan halálesetének ügyében. A London nyugati részében 2017-ben bekövetkezett tragikus baleset során halálos allergiás reakciót váltott ki egy sajtdarab, amivel a fiatal fiút megdobta egyik iskolatársa. 

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Zsu súlyos autóbalesetet szenvedett

április 29., 09:38 Módosítva: 2019.04.30 17:42
22

Felborult és fának ütközött egy személyautó vasárnap délután Kiskunmajsa és Jászszentlászló között

– írja a BAON.hu. A balesetben három személy sérült meg, közülük az egyik Balog Zsuzsa, akit a tévénézők VV Zsuként vagy VV Zsuzsaként ismertek meg a 2014-2015-ös Való Világ 7-ben, abban a sorozatban, amelyikben Novozánszki Fanni is szerepelt.

A sérültekről a következőket lehet tudni még:

A helyszínről az autó férfi sofőrjét és női utasát súlyos sérülésekkel mentőautóval szállították a halasi kórházba, míg egy 9 éves életveszélyes állapotban lévő kisfiút a mentőhelikopter vitt el a helyszínről.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Őrizetbe vették az Ádám keresi Évát egyik volt szereplőjét, mert prostituáltaktól szedett pénzt

  április 26., 11:04 Módosítva: 2019.04.27 17:06
  24

  Emlékeznek még a VIASAT3 realityjére, ami meztelen nők és meztelen férfiak párkereséséről szólt. A trópusi környezetben játszódó valóságshow-nak volt egy szereplője, aki most azzal került be az olasz sajtóba, hogy letartóztatták, mert örömlányokat foglalkoztatott.

  Gy. Edinát kerítéssel gyanúsítja az ügyészség.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  2 millió üveg bor veszett oda egy tűzben Bordeaux-ban

  április 18., 14:03 Módosítva: 2019.04.19 16:33
  8

  A Notre-Dame leégése miatt kevesebb figyelmet kapott egy másik franciaországi tűzeset, ami kevesebb, mint egy nappal a katedrális katasztrófája után következett be. Kedd délután fél négy körül egy borraktár gyulladt ki a borairól világhírű Bordeaux-ban, dél-Franciaországban. 60 tűzoltó dolgozott 15 órán keresztül az oltáson, ami azért volt igen nehéz, mert a vörös-, fehér- és rozéborokat fa raklapokon tárolták, amik mind azonnal lángra kaptak.

  Az egyelőre nem derül ki a híradásokból, hogy mi okozhatta a tüzet, viszont az biztos, hogy a károsult egy Sovex nevű cég, akik minimum 10 millió eurót, azaz 3,2 milliárd forintot vesztettek el egycsapásra a sok drága ital elpusztulása következtében.

  Kétmillió üveg bor egyébként 1,5 millió liter. Ha valaki egész életében minden áldott nap megszik két deci bort, akkor is csak kb. 5800 litert fogyaszt életében, ha úgy számítjuk, hogy 80 évig fogyasztja a napi egy pohárkát. Tehát annyi bort, amennyi itt odaveszett, 250 rendszeres borivó sem fogyaszt el összesen egész életében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  David Beckhamet elmeszelték, hogy mobilozott a Bentley-jében

  április 18., 12:01 Módosítva: 2019.04.19 17:35
  6

  Még tavaly novemberben volt, hogy David Beckhamet Londonban elkapták, hogy miközben az egyik kezével a Bentley-jét vezette, addig a másikkal mobilozott. Ezzel kapcsolatosan megjelent tegnap Bromley bíróságán, ahol elismerte a bűnösségét, de a büntetését még nem szabták ki, arra majd csak május 9-én kerül sor. A legrosszabb eset az, hogy egy évre bevonják a jogosítványát a 43 éves volt futballistának, legalábbis ezt írja a Daily Mail.

  David Beckhamnek tavaly egyébként volt egy másik kihágása is ugyanezzel a járművel: ahol 64 km/h (40 mérföld per óra) volt a sebességhatár, ott 95 km/h-val közlekedett, de ekkor nem büntették meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Berki Krisztián májusban bíróság elé áll egy 6,2 milliárdos adócsalási ügyben

  április 11., 10:53 Módosítva: 2019.04.12 14:49
  96

  A Kuna-ügyként elhíresült per vádlottjaként kell majd megjelennie. A Fővárosi főügyészség különösen nagy hátrányt okozó költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolja Kuna Tibor kommunikációs vállalkozót, aki milliárdos megbízásokat zsebelt be. Az ügynek 62 vádlottja van, köztük a 10. helyen szerepel Berki Krisztián neve. Ő úgy kötődik az ügyhöz, hogy a korábbi, Bk Movie Star nevet viselő filmes és produkciós cégen keresztül fiktív számlákat fogadott be, amikből 6,2 milliárd forint értékű adócsalást hoztak össze. Ebből az összegből 7 millió forintnyi károkozás köthető Berki nevéhez.

  A focistából lett vállalkozó, médiaszemélyiség azt nyilatkozta, hogy ő csak beosztott volt abban a cégben, amit most összekötöttek a Kuna-üggyel.

  Én lepődtem meg a legjobban, amikor kiderült, hogy a céges partnerek közül akadtak olyanok, amelyekkel az adóhatóságnak problémái adódtak

  Berki ügyvédje még azt is elmondta, hogy védence bűncselekményt szándékosan nem követett el, és tisztázni fogja magát a bíróságon.

  (Story)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beismerte bűnösségét a szexszektába nőket beszervező Smallville-színésznő

  április 9., 11:17 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  13

  Allison Mack 2001-től 2011-ig volt a Smallville nevű sorozat szereplője, most 36 éves, és egy NXIVM nevű önsegítő szervezettel kapcsolatban került be ő a hírekbe először 2010-ben. 2017-re nyilvánossá váltak az első vádak, hogy ez inkább egy szexszekta, mint önsegítő szervezet, Allison Mack ugyanebben az évben házasodott össze Nicki Clyne színésznővel a Battlestar Galactica című sorozatból. Macket tavaly letartóztatták emberkereskedelemért és prostitúció elősegítéséért.

  Mint kiderült, az NXIVM feje egy Keith Raniere nevű férfi volt, aki a szektába elsősorban Mack által beszervezett nőket szexrabszolgaként tartotta, testükre ráégették Raniere és Mack monogramját, és kompromittáló videókkal zsarolták a beszervezetteket, hogy maradjanak a szektában. Az Indexen részletesebben is olvashat az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Keresik a "zseniális mestertolvajt", aki a gatyájába dugva ellopott egy láncfűrészt

  április 6., 18:57 Módosítva: 2019.05.01 18:30
  5

  Mondjuk az a tény, hogy keresik, mint bűnelkövetőt, azt jelenti, hogy az egyszerű, de nagyszerű módszerrel mégis sikerült elérnie célját, azaz ellopott egy láncfűrészt. Felvételen látszik, hogy a férfi nem lacafacázik, fogja a fűrészt, betuszkolja a gatyájába, a dzsekijét összehúzva eltakarja az amúgy elég jól kivehető szerszámot, majd elballag. Mindez Kaliforniában, Fresno városában történt. 

  Biztos sokan lehettek, akik úgy gondolták, hogy biztos nem fog sikerülni ez a svájci óramű pontossággal megtervezett, mesterbűnözőket megszégyenítő, már-már az Ocean's-filmek folytatásának beillő rablás, pedig de, sikerült. És most keresi a rendőrség.

  (huffington post)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Autókkal szexel egy pécsi férfi

  április 4., 08:14 Módosítva: 2019.04.05 15:58
  217

  Egy nő a Facebookon osztott meg egy felvételt, amin az látszik, hogy 

  a Smart kabriójával 20 percen át szexel egy férfi.

  A Bors részletesebben is beszámol az ügyről. A kocsikkal szexelő 20 éves Gergőt (akit a Blikk úgy hív: autóbaszó fantom) nem sikerült megszólaltatni, mivel csak 50 millió forint ellenében lett volna hajlandó nyilatkozni, de az erőszak áldozatául esett autó volt tulajdonosa Facebook-posztját azért idézik, miszerint:

  Fáj a szívem, eladtam, mert egy objektofil nyomorult... megdugta

  - írja, majd teszi fel a költői kérdést

  Ezek után, hogy lehet ezzel a tudattal tankolni?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A londoni metrón maszturbált egy nő, a rendőröknek azt mondta, csak vakarózott

  április 3., 14:57 Módosítva: 2019.04.05 10:19
  6

  Február 24-én több utas is ütemes zajra lett figyelmes az egyik londoni metróvonalon, a Hammersmith and Cityn. Amikor odanéztek, azt látták, hogy egy nő négy ülésen keresztben fekszik, és lábával ütemesen rugdos – ez okozta a zajt. Amin az utasok megdöbbentek: a nő éppen maszturbált, egyik kezével a nadrágjában.

  Az utasokat megdöbbentette a látvány, és a nő nem hagyta abba az önkielégítést, amíg a King's Cross pályaudvarnál le nem szállították a metróról. A rendőröket az egyik utas értesítette, miután látta, hogy a metrókocsiban gyerekek is szaladgálnak fel-le, és esetleg láthatják, mit csinál ez a nő, aki szemlátomást nem volt tisztában azzal, hogy hol van. Az illetőt Sarah Hinksonnak hívják, 37 éves, és természetesen bírósági eljárás indult ellene. Amiért az egész sztorit hírértékűnek találjuk, az a nő védekezése, ugyanis a kihallgatásakor azt mondta, hogy

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Natalie Portman zaklatója John Wicknek adva ki magát próbált bejutni a színésznő házába

  március 27., 15:02 Módosítva: 2019.03.29 10:19
  3

  Natalie Portmannek nem esett baja, de azért elég rémisztő lehetett a helyzet, hogy valaki ott ólálkodik és figyel a háza előtt. Portman látta, hogy egy gyanús alak gyanúsan viselkedik, próbál bejutni, ezért hívta is a rendőrséget, akik perceken belül kiérkeztek a helyszínre. A férfi John Wicknek adta ki magát, de mint kiderült, ő nem a Keanu Reeves által megformált profi bérgyilkos, hanem az a bizonyos valaki, aki ellen már távoltartási végzést rendeltek el. Mivel ezt megszegte és megközelítette Portman házát, ezért letartóztatták, majd bevitték a pszichiátriára. Mindez még január 31-én történt.

  (TMZ)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A leszbikus tanárnő lefeküdt két lány tanítványával, 20 év börtönre is elítélhetik

  március 23., 15:11 Módosítva: 2019.03.26 10:20
  13

  Nyugat-Ausztrália fővárosában, Perth-ben egy 28 éves tanárnő két éven át folytatott szexuális viszonyt két 13 és 16 év közötti diákjával. A művészetet tanító nő 48 szexuális bűncselekményt ismert el, így maxumim 20 év börtönbüntetést is kaphat.

  A tanárnőt még 2018-ban letartóztatták, amikor kiderült, hogy milyen kapcsolatot ápolt a két tinédzser lánnyal. Akkor kezdtek el nyomozni az ügyben, amikor egy lány azt állította, hogy szexelt a tanánrővel. A leírás szerint 19-szer bántalmazta, volt, hogy a 2016-os Ausztália Nap alkalmával többször is.

  A bíróságon kiderült, hogy 2017-ben egy másik lány tanitványát 14 alkalommal inzultálta szexuálisan. 

  (daily mail)

  Novozánszki Fanni édesanyja úgy érzi, hogy a lánya küldi neki az erőt

  március 20., 10:04 Módosítva: 2019.03.21 16:13
  1

  Egy hosszabb interjúban adott a Való Világ egykori szereplőjének, VV Fanni,  azaz Novozánszki Fanni édesanyja. Elmesélte, hogy hogyan telnek a napjai. Mint kiderült hatalmas, tátongó űrrel a lelkükben élnek, de teszik a dolgukat. Nem tudnak mást tenni, mint hogy összetartanak. Elmondása szerint valahonnan kapja az erőt.

   Szinte biztos vagyok benne, hogy Fanni küldi, és szinte hallom, ahogy mondja: „Anya, nyugi!” Sokszor álmodom is vele, de nem tudom, pontosan miben higgyek, hiszen a túl­világról még senki sem jött vissza, hogy elmesélje, mi van ott.

  Azt is elmondta, hogy a hírekkel ellentétben nem fognak elköltözni a Martonvásárról. Azt is közölte, hogy nem lesz lányának síremléke. Így fogalmazott:

  Hülyeségnek tartom, hogy kijárjak egy helyre, ahol ő nincs is ott.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ajjaj, Mama June-t letartóztatták kábítószer birtoklásáért

  március 16., 15:00 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  31

  Pedig amikor annak idején telefoninterjúztam vele, annyira normális-szimpatikusnak tűnt...!

  A Here Comes Honey Boo Boo című trashrealityből megismert család élete soha nem volt szokványos vagy zökkenőmentes, de letartóztatásig eddig még nem fajultak a dolgok. Eddig, azaz pontosabban szerdáig, amikor is a híradások szerint a Mama June néven megismert klánfőnöknőt és mostani élettársát, Geno Doakot elkapták a rendőrök és bevitték a fogdába. Ők ketten láthatók a fenti borítókép jobb szélén, a bal oldalon maga Honey Boo Boo, azaz Alana Thompson mosolyog.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Felicity Huffmant vesztegetéssel vádolják, óvadék ellenében maradt szabadlábon

  március 15., 08:13 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  46

  Nagyjából 50 személy ellen indítottak eljárást az amerikai hatóságok egy nagyszabású vesztegetési ügyben. A vesztegetéssel vádoltak mind jómódú szülők, köztük egy Oscar-díjra jelölt színésznő is található, Felicity Huffman, akit a legtöbben a Született feleségekből ismernek, ahol Lynette Scavót játszotta. A vád az, hogy ezek a szülők nagyobb összegeket fizettek, illetve felvételi vizsgán csalást intéztek el azért, hogy gyerekeik bejussanak neves egyetemekre.

  Kedden délután Huffmant letartóztatták az ügyben, és bevitték Los Angelesben a bíróságra. Férje, a szintén színészként ismert William H. Macy elkísérte – azt nem lehet tudni, hogy őt miért nem érinti a Huffman ellen felhozott vád. A nyomozóhatóság szerint a színésznő 15 ezer dollárt, azaz kb. 4,2 millió forintot fizetett egy kamualapítványnak azért, hogy elintézzék a lánya számára, hogy a standardizált egyetemi felvételin (a vizsga angol nyelvű, rövidített neve SAT) puskázzon. A bíróságon egy hangfelvételt is bemutattak, amin Huffman erről egy tanúval beszél telefonon.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kettős gyilkosság gyanújával letartóztatták, erre sláger lett az ölésről szóló száma

  március 12., 08:54 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  4

  Valószínűleg még sosem volt top 20 zenei ajánló a Helyszínelő blogban, de ezt is megértük. A Murder on My Mind című dal az USA-ban a 14., az Egyesült Királyságban a 20. helyig jutott a mérvadónak elismert népszerűségi listákon az elmúlt hetekben, szóval simán lehet slágernek nevezni a szerzeményt. A címe magyarra pl. úgy fordítható, hogy Gyilkosságon gondolkozom, és a szám azért hírértékű, mert annak ellenére népszerű, hogy az előadója, bizonyos YNW Melly jelenleg előzetes letartóztatásban ül. A vád ellene kettős gyilkosság.

  Hallgassuk-tekintsük meg most együtt a Murder on My Mindot, amelynek klipjében a 19 éves rapper fegyvert lóbál a kamerába. A videó még a gyilkosságok előtt, augusztusban került fel a Youtube-ra, eddig több, mint 133 milliószor nézték meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított mosógépében

  február 28., 08:08 Módosítva: 2019.03.01 14:14
  32

  A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja. A gyanúsított férfi ezután rakta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába a konténerek mellé, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába

  - nyilatkozta még január végén egy neve elhallgatását kérő informátor, aki bizonyos volt abban, hogy a rendőrök már egy ideje pontosan tudják, mi is történt pontosan a 2017 novemberében eltűnt Novozánszki Fanni feltételezett holttestével . Az illető hangsúlyozta, hogy legutóbb minden kétséget kizáróan a lány hajszálait találták meg a gyanúsított B. László mosógépében.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elhozta az elfekvőből, majd halálbulit tartott a feleségének, hogy az bemetamfetaminozva hunyhasson el

  február 8., 13:49 Módosítva: 2019.02.11 11:30
  43

  A minnesotai rendőrség letartóztatott egy 58 éves férfit, bizonyos Duane Arden Johnsont, amiért engedély nélkül hazavitte feleségét az elfekvőből, hogy az bemetamfetaminozva halálozhasson el, írja a Mankato Free Press. A terv sikerült, a rendőrök a 69 éves Debra Lynnt holtan találták a házaspár lakásában, miután a férfi jelentette a halálesetet a 911-en.  

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki "VV" Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével gyanúsított férfi mosógépében

  január 29., 08:08 Módosítva: 2019.01.30 17:18
  4

  Újabb fejlemény a már több mint egy éve húzódó eltűnési/gyilkossági üggyel kapcsolatban. A 2017 novemberében tűnt el az egykori Való Világ-szereplő. Az ügy korai fázisában letartóztatták B. Lászlót, akit a lány a megölésével vádolnak. A holttest még mindig nem került elő, így több elmélet is született arról, hogy hol és miként szabadulhattak meg Novozánszki Fanni maradványaitól. Egy börtönben ülő rab szerint a lány testét egy krematóriumban égették el.

  A mostani fejlemény szerint Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a lány megölésével vádolt B. László mosógépében. Ez önmagában nem meglepő, mivel a gyanúsított korábban beismerte, hogy ismerte a lányt, sőt, ő maga hozta le Fannit a lakásból az eltűnése napján. A neve elhallgatását kérő informátor szerint a rendőrök már tudják, hogy pontosan mi is történt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lehet, hogy nem volt józan: egész éjszaka egy kaputelefont nyalogatott

  január 20., 10:06 Módosítva: 2019.01.21 13:23
  73

  Önnek hogyan telt a szombat este?

  Reméljük, jobban, mint bizonyos Roberto Daniel Aroyónak az a görbe éjszakája, amivel az elmúlt napokban bekerült a hírekbe. A 33 éves férfit a San Francisco körzetében fekvő Salinasban videózta le a biztonsági kamera az év első péntekének hajnalán. Odament egy vadidegen házához, és elkezdte nyalogatni a kapucsengőt. A mozgásérzékelő biztonsági rendszer bekapcsolódott, és folyamatosan videózta Aroyót, akiről így most több órányi felvétel van, amint a kaputelefont nyalogatja. Közben egyszer kicsit odébbment, hogy a gyepre vizeljen, aztán folytatta, összesen hozzávetőlegesen három óráig, fáradhatatlanul, majd pár másik házat is felkeresett. Az alábbi videó csak egy rövid részlet a biztonsági kamera által készített, három órás felvételből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A 97 éves Fülöp herceg maga vezetett az autóbalesetkor

  január 18., 10:13 Módosítva: 2019.04.13 23:47
  16

  A lábam! 

  – a szemtanúk szerint ezt kiabálta a 97 éves Fülöp herceg tegnap, miután a gépkocsi, amit vezetett, karambolozott és felborult. A csütörtök este hírül adott balesetet az okozta a Sun szerint, hogy nagyon erős volt szemből a napfény, ami elvakította II. Erzsébet királynő férjét a volán mögött. A Land Rover nekiment egy másik kocsinak, majd felborult. A másik autóban két nő és egy baba ült, akik nem szenvedtek komolyabb sérülést, de autójuk az árokba futott.

  Az utóbbi időben gyakran betegeskedő Fülöp hercegnek szintén nem lett komoly baja, pedig az egyik lába beszorult, erre panaszkodva kiabált, amikor az arra járók a segítségére siettek. Végül sikerült kiszabadítani, a herceg segítséggel ugyan, de ki tudott szállni a gépjárműből. Kisebb sérülései voltak, az egyik szemtanú azt mondja, egy kicsit véres lett a keze, amikor benyúlt a felborult autóba kisegíteni az idős herceget a járműből.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A rendőrség a nyomozás lezárása után is keresni fogja Novozánszki Fanni holttestét

  2018. december 22., 10:17 Módosítva: 2018.12.24 10:03
  1

  A Való Világból ismert VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni több mint egy éve tűnt el. A lányt, illetve holttestét azóta sem találják. A rendőrség B. Lászlót gyanúsítja Novozánszki Fanni meggyilkolásával. Úgy tűnik, hogy az ügyben hosszú idő ótan nincs komolyabb előrelépés. 

  Most Novozánszki Fanni családja levelet kapott a rendőrségtől. A család ügyvédje a következőt nyilatkozta:

  A nyomozás vezetője küldött a családnak egy e-mailt, amelyben azt írta, nyugodjanak meg, a rendőrség elkötelezett, hogy a nyomozás lezárása után is tovább keresik majd Fanni holttestét. Ez nagyon egyedi eset, példamutató a rendőrség hozzáállása az ügyhöz.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az édesanyja is végignézte, ahogy a vakmerő 15 éves fiú szörnyethal

  2018. december 17., 16:08 Módosítva: 2018.12.19 14:59
  40

  Több felnőtt, köztük az édesanyja is, szemtanúja volt annak, ahogy a 15 éves Bogdan Firsov leugrott egy 14 emeletes ház tetejéről, és szörnyethalt. A történet már így is elég megrázó, ám még szomorúbb annak fényében, hogy az ukrán srácot senkinek nem jutott eszébe megakadályozni az ugrásban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  13 éves fiúval beszélt meg randit a Breaking Badben is feltűnt színész

  2018. december 17., 10:21 Módosítva: 2018.12.19 09:41
  4

  Stoney Westmoreland egy 48 éves amerikai férfiszínész, aki a fenti borítófotón látható, és aki jelenleg a Disney Channel egy vígjátéksorozatában szerepel, de feltűnt korábban például a Breaking Badben (Totál szívás) is, mindenesetre különösebben híresnek a legnagyobb jóindulattal sem lehet őt mondani. Most mégis bekerült a hírekbe: az interneten keresztül ugyanis kapcsolatba lépett valakivel, aki azt mondta, hogy egy 13 éves fiú. Erre Westmoreland ahelyett, hogy rögtön abbahagyta volna a beszélgetést, küldött az illetőnek meztelen fotókat, aztán randit, minden jel arra mutat, hogy szexrandit beszéltek meg, ahova a színész el is indult.

  A rendőrségi közlemény szerint a férfi azonban nem jutott el a találkára, mivel menet közben letartóztatta a rendőrség – az sajnos nem derül ki a HuffingtonPost által is idézett forrásból, hogy a rendőrség hogyan szerzett tudomást ilyen gyorsan a két magánszemély közötti online beszélgetésről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elszakadt a kötél mutatvány közben, beesett az aligátorok közé

  2018. december 3., 14:01 Módosítva: 2018.12.05 08:06
  5

  A múlt heti sárkányrepülős videó óta nem láttunk ilyen félelmeteset, mint a következő felvétel. Egy férfi látható rajta, aki egy mutatványt készül végrehajtani: egy felfüggesztett kötélen átlendül egy medence felett úgy, hogy a vízben aligátorok hemzsegnek. Csakhogy amint a férfi átér a túloldalra, a kötél elszakad, a férfi pedig visszazuhan a hüllők közé. Szörnyülködjön ön is a play gombra kattintva!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bizarr emailt küldött a tolvaj, miután lenyúlta egy diák laptopját

  2018. december 2., 15:30 Módosítva: 2018.12.04 11:22
  6

  Legutóbb meglepő végkifejlettel zárult egy kanadai eset, amikor egy férfi sírva, meghunyászkodva mondott le egy pénztárcáról, amelyet pár perccel azelőtt lopott el egy járókelőtől. Alighanem a gyenge fizikuma és a lelkiismerete kényszerítette arra, hogy lemondjon a frissen szerzett tárgyról, de legalább meghívták cserébe kávézni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem keresik már Novozánszki Fanni holttestét

  2018. december 1., 11:58 Módosítva: 2018.12.02 17:18
  3

  Szinte pontosan egy éve húzódik az ügy az egykori Való Világ-játékos, Novozánszki Fanni sorsával kapcsolatban. Tavaly december legelején még eltűnés miatt keresték a VV Fanni néven megismert hírességet, de valamivel később a rendőrség is megerősítette a halál hírét. Az azóta eltelt egy évben lett egy gyanúsított, de a holttest nem került elő, és most a rendőrség behívta az áldozat szüleit. A beszélgetésről a családot képviselő ügyvéd, dr. Lichy József nyilatkozott a Borsnak:

  A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elfelejtették rögzíteni a sárkányrepülőhöz, percekig csüngött kapaszkodva a semmi felett

  2018. november 27., 11:03 Módosítva: 2018.12.18 17:24
  2515

  Figyelem, ez a tartalom sokaknak felkavaró lehet. Például a feleségemnek!

  Ezzel a figyelmeztetéssel kezdődik egy floridai férfi, bizonyos Chris Gursky alábbi videója. A férfi valamiért Svájcba ment nyaralni, ahol rögtön első nap úgy döntött, hogy az Interlakent környező hegyeket meg szeretné nézni sárkányrepülőről is. Életében először sárkányrepülőzött, de a kezdők szerencséje ezúttal nem volt mellette, mert a repülést vezető hivatásos elfelejtette Gurskyt rögzíteni a sárkányrepülőhöz. Tériszonyosoknak nem igazán ajánljuk a videót, mert a felvétel olyan, mint egy valósággá vált rémálom.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Drogos melegorgiákkal bukott le egy tajvani buddhista szerzetes

  2018. november 23., 10:14 Módosítva: 2018.11.25 13:48
  89

  Kai Hung egy 29 éves tajvani buddhista szerzetes (igen, Hung, ami angolul tudóknak vicces lehet, figyelembe véve, hogy miről van szó), akiről a helyi média azt közölte most, hogy nyilvánosságra hoztak róla videókat, amiken több másik férfival szexel és közben kábítószert fogyaszt.

  Távolról sincs vége, olvasson még