horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Nejlonszatyrokkal mászott fel 4500 méterre, meghalt

május 17., 15:39 Módosítva: 2018-05-18 16:38
40

Több haláleset is történt az olasz Alpokban idén tavasszal, de mind közül az a legrejtélyesebb, amiről többek között az Il Giornale című lap számolt be. Az április végén megesett történet főszereplője egy nő, akit nem sikerült beazonosítani, annyit lehet tudni róla, hogy 40 és 50 év között volt az életkora, és hogy moldáviai volt, esetleg orosz. És hogy két hátizsákot viselve a legrosszabbkor vágott neki annak a hegymászótúrának, ami a legkedvezőbb körülmények között is igazán embert próbáló, ő viszont a legnagyobb hóban-hóviharban indult neki a négyezer méter feletti csúcsoknak. Egy hátizsákot a hátán viselt, egyet elöl a hasán, plusz, és ez az egyik legfurább az egészben, cipelt két nejlonzacskót is. Sose derült ki, hogy mi volt a szatyraiban, vagy hogy minek vitte őket magával.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet, hogy amputálni kellett a Kanye West cipőgyárában üzemi balesetet szenvedett dolgozó lábát

május 15., 14:30 Módosítva: 2018-05-17 10:44
1

Még márciusban történt az eset, hogy egy elég nehéz, ipari 3D nyomtató ráesett egy alkalmazott lábára, miközben Kanye West Yeeze cipőjén dolgozott. Azt eddig is lehetett tudni, hogy elég komoly sérülést szenvedett az illető, hisz a helyszínről mentőhelikopterrel kellett elszállítani. A cipőgyártó üzem alkalmazottainak - belső források szerint - meg lett tiltva, hogy bármit is mondjanak a férfi állapotáról, de az a hír terjed, hogy amputálni kellett a lábát.

Elkezdtek nyomozni az Adidas ellen - merthogy ők dobják piacra a Yeezy-ket. Azt vizsgálják, hogy volt-e bármi munkahelyi jogsértés, ami a balesetet okozhatta. Ha találnak erre utaló jeleket, ha kiderül, hogy szándékosan, illetve többször megsértették a biztonsági előírásokat, akkor az Adidas minden egyes jogsértés után akár 129 ezer dollár pénzbírságot kaphat.

(TMZ)

Távolról sincs vége, olvasson még

Novozánszki "VV" Fanni holtteste egy kútban vagy akár a csatornában is lehet

május 7., 08:34 Módosítva: 2018-05-08 11:25
1

A fél éve eltűnt lány holtteste még mindig nincs meg, de a rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. Az biztos, hogy nem Novozánszki Fanni testrészeit találták meg a Fertő-tóban.

A Bors most megtudott pár dolgot a lány meggyilkolásával vádolt férfi poligráf vizsgálatáról. A Novozánszki család ügyvédje elárulta, hogy amikor a feltételezett tettest arról kérdezték, hogy hol van a lány holtteste, földön, vízen, levegőben, akkor a víznél jobban bejelzett a műszer. Az ügyvéd szerint ez visszaigazolta, hogy hetekkel korábban miért kezdték el megint nagy erőkkel keresni a Dunában a lány holttestét. Ugyanakkor előállt még két lehetséges forgatókönyvvel is Novozánszki Fanni testének hollétét illetően.

De azt sem tartja kizártnak, hogy a test egy elhagyatott kútban van.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Állati ravasz módon cselezte ki a hatóságokat egy tilosban parkoló nő

  május 1., 12:23 Módosítva: 2018-05-03 09:51
  4

  A tilosban parkolást általában csak azok tartják menőnek, akik bunkó módon otthagyják a kocsijukat az arra abszolút nem kijelölt helyen és utána nagyon büszkék magukra, ha megússzák a büntetést. Ám egy kínai nő olyan ravasz módon oldotta meg azt a problémát, hogy nem talált parkolóhelyet, hogy az megérdemel egy rövid beszámolót.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Holttest híján is elítélhetik a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit

  április 25., 08:03 Módosítva: 2018-04-26 09:38
  6

  Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót poligráfos hazugságvizsgálatnak vetették alá, amin a férfi megbukott.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Blikk: Novozánszki "VV" Fanni állítólagos gyilkosa megbukott a hazugságvizsgálaton

  április 24., 08:05 Módosítva: 2018-04-25 10:13
  11

  A Blikk egy újabb fejleményről értesült Novozánszki Fanni állítólagos meggyilkolásának ügyében. A lány meggyilkolásával vádolt B. Lászlót poligráf vizsgálatnak vetették alá, ahol a lap értesülései szerint az összes kritikus kérdésnél bejelzett a műszer, ami azt jelentheti, hogy nem mondott igazat.

  A gyanúsítottnak olyan kérdésekre kellett válaszolnia, hogy hogyan ismerkedett meg a lánnyal, mi történt pontosan Novozánszki Fanni eltűnésének időpontjában, hol járt az utána következő napokban, illetve megölte-e a lányt, ha igen, hova rejtette a holttestet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem Novozánszki Fanni holttestét találták meg a Fertő-tónál

  április 19., 07:50 Módosítva: 2018-04-20 14:52
  5

  Most már biztos, hogy nem Novozánszki Fanni torzóját találták meg a rendőrök a Fertő-tó osztrák oldalán, Rust közelében. Ugyan egy darabig fennállt a gyanú, hogy a torzó után megtalált fej, kézfej nélküli karok, lábszár és a comb esetleg hozzá tartoznak, a rendőrök már teljesen kizárják ezt az eshetőséget. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyelőre nem tudni, hogy Novozánszki fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóban

  április 18., 07:35 Módosítva: 2018-04-19 14:00
  3

  A Blikk arról ír, hogy megtalálták a rejtélyes nő újabb testrészét a tóban. Két kart is találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak. Jelenleg épp DNS-vizsgálatokat végeznek, hogy kiderüljön, az előkerült testrészek egy azon testhez tartoztak. A Blikk szerint a hatóságok is azt feltételezik, hogy VV, azaz Novozánszki Fanni testét találták meg a tóban. Az osztrák lapok is így cikkeznek az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni anyját kikészíti, hogy nem tudja, lánya torzóját találták-e meg a Fertő-tónál

  április 17., 08:07 Módosítva: 2018-04-18 09:46
  1

  Pár nappal ezelőtt egy nő torzóját találták meg a nádasban, a Fertő-tó ausztriai oldalán, Rust közelében. Nem sokkal később  a hozzá tartozó fej is előkerült. Mivel a test felismerhetetlen állapotban van, ezért a DNS-vizsgálatok fogják eldönteni, hogy  Novozánszki Fanni holttestére bukkantak-e (ahogy sokan hiszik), vagy valaki máséra. A maradványok mindenesetre biztosan egy nőhöz tartoznak. Ami még gyanúsabbá teszi az esetet, hogy pont a karok, amelyek Fanni tetoválásai miatt rögtön azonosíthatók lennének, a mai napig nem kerültek elő. 

  BBF7456
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beadta a válókeresetet, csak a feleségének nem szólt róla

  április 14., 13:51 Módosítva: 2018-04-20 15:04
  7

  Ez a brit férj abban bízott, hogy a válást ki is mondják, mire daganatos feleségét kiengedik a kórházból. Nem jött be a számítása.

  Conor McGregor egy parkolóházban randalírozott

  április 6., 10:14 Módosítva: 2018-04-07 13:41
  8

  Az ír küzdősport-sztár egy buszt hajigált meg egy parkoló berendezésével. Úgy néz ki, a karrierjébe került, ami ezen a videón látható.

  Lemészárolta 47 rabtársát, mégis kiengedték a börtönből az igazi Dextert

  március 25., 10:36 Módosítva: 2018-03-26 11:49
  25

  Pedro Rodrigues Filhót nem véletlenül nevezik az igazi Dexternek. A brazil férfi ugyanis hasonlóan az egykori tévés sorozatgyilkoshoz, halomra ölte az embereket, de természetesen csak azokat, akikről úgy vélte, hogy megérdemlik. Bár Filhót 71 ember meggyilkolásáért ítélték el, állítása szerint több mint száz emberrel végzett. Ennek ellenére 34 év fogság után szabadon engedték.

  2
  Fotó: Polícia Civil
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Az ügyvéd szerint "csak segíteni akart" Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

  március 20., 08:05 Módosítva: 2018-03-21 10:14
  3

  Amióta Brodmann Péter hivatalosan nem vesz részt a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. László ügyében, egyre több információt csepegtet a sajtónak a gyanúsított neki tett vallomásából, írja a Bors. 

  BBF5739
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Újabb fordulat: Kiderült, hogy Novozánszki "VV" Fanni feltételezett gyilkosa miért nem hívott mentőt a lányhoz

  március 17., 09:55 Módosítva: 2018-03-18 15:07
  8

  Novozánszki Fanni megyilkolásával vádolt és jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő B. László már korábban feloldotta ügyvédjét a titoktartás alól. Az ő nézőpontjuk a lány többet ért a férfinak élve, mint holtan, mert 2017. november 20-án azétz ment a lány lakására, hogy felvegye a saját cégéhez, ami után B. László állami támogatást kapott volna.

  Eddig annyit lehetett tudni, hogy egy ismerős javasolta, hogy ne mentőt vagy rendőrt hívjon a lányhoz, hanem vigyel el egy megadott helyre. A Blikk megtudta, hogy

  Novozánszki barátnője volt az, aki rátalált az ájult, feltehetőleg tudatmódosító szer hatása alatt álló lányra, sőt, ő engedte be B. Lászlót az albérletbe és ő mondta azt, hogy vigye el egy helyre, ahol már várják.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megvan, kié lesz Charles Manson holtteste, a kedélyek mégsem csillapodnak

  március 13., 11:21 Módosítva: 2018-03-14 14:58
  4

  Eddig három férfi küzdött körömszakadtáig azért, hogy jogot formálhasson a 83 évesen, tavaly novemberben elhalálozottszektavezér, Charles Manson holttestére. A vérszomjas küzdelemben részt vett

  • egy Michael Channels nevű férfi, aki azt állította, hogy a birtokában van Manson végakarata,
  • Matthew Robert Lentz, aki Manson fiának vallja magát és
  • Jason Freeman, aki állítólag Manson unokája.
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vallomást tett Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

  március 13., 07:54 Módosítva: 2018-03-14 15:26
  6

  A Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt, jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő B. László feloldotta ügyvédéjét a titoktartás alól, így az a Blikknek tolmácsolta volt ügyfele nézőpontját az esettel kapcsolatban. 

  A férfi azt mondja, hogy azért ment Fanni lakására 2017. november 20-án, mert annak épp nem volt munkája, ezért fel akarta venni a cégébe, hogy állami támogatást kapjon utána. Brodmann Péter ügyvéd szerint ebből egyenesen az következik, hogy 

  a férfinak sokkal többet ért a lány élve, mint holtan. 

  B. László hozzáteszi, hogy amikor megérkezett Fannihoz, ő alélt állapotban, feltehetően valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott. A gyanúsított ekkor ahelyett, hogy a mentőket vagy a rendőröket hívta volna fel, egy ismerős tanácsára egy megadott helyre vitte őt. Ekkor vette fel a térfigyelő kamera is, amint az autójába teszi a lányt. Miután a megbeszélt helyszínen átadta Fannit egy ismerősnek, elutazott Siófokra.

  Az ügyvéd szerint még az is benne van a pakliban, hogy Novozánszki Fanni még életben van. 

  Ha mindez igaz, akkor viszont nem tudni, hogy kerül a képbe az a bizonyos kötél. Az előzményekről egyébkéntitt olvashat bővebben. 

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mindkét pornóforgatás egy pofonnal kezdődött

  március 12., 14:05 Módosítva: 2018-03-14 13:42
  83

  A Jezebelen találtuk meg, hogy két pornószínésznő, Leigh Raven és Riley Nixon készített egy egyórás videót, amiben Rico Strong pornószínészt és Just Dave rendezőt szexuális erőszakkal vádolják. A két eset megítélése nem tűnik egyszerűnek, mivel Raven és Riley is azzal egyezett bele a forgatásba, hogy egy erőszakos, kemény jelenetben fognak szerepelni, azonban mindkét nő egybehangzóan azt állítja, hogy a forgatás előtt megbeszélték, hogy mi fog történni, és partnerük, Rico Strong messze túlment ezeken a határokon mind a kamera előtt, mind a forgatás szüneteiben.

  Amikor a nők tiltakoztak és leállást kértek, a stáb nem hallgatott rájuk, Raven azt mondja, nem merte otthagyni az egészet, mivel ő volt az egyetlen nő helyiségben, Riley azt is hozzáteszi, hogy szüksége volt a pénzre. Az erőszakról Raven számolt be először a múlt héten először egy konkrétumokat nem tartalmazó Tweetben, az ő forgatása március 6-án volt. Erre felvette vele a kapcsolatot Riley, és kiderült, hogy vele januárban ugyanaz történt ugyanazzal a rendezővel és férfiszínésszel. Ezért döntöttek úgy, hogy közösen elkészítik a következő videót, ami elkeserítő részletességgel írja le, hogy mi történt a forgatásokon.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  33 év után szabadulhat a halálsorról egy rab, mert elfelejtette, mit követett el

  március 3., 12:51 Módosítva: 2018-03-05 07:35
  12

  Márciusban dönt arról az amerikai Legfelsőbb Bíróság, hogy végre kell-e hajtani a kivégzést a 67 éves Vernon Madisonon, aki több mint harminc éve ül halálsoron, ám az elmúlt években sorozatos agyvérzések következtében elfelejtette, mit tett. A férfi ügyvédei 2016-ban már egyszer megállították a kivégzését, azóta pedig azért harcolnak, hogy végleg mentsék fel a halálbüntetés alól. A Legfelsőbb Bíróság egy korábbi ítélete alapján arra hivatkoznak, hogy védencük nincs olyan mentális állapotban, hogy megértse, mit tett és miért érdemli meg a büntetését.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  130-cal törte össze a Bentley-jét egy faluban

  február 14., 08:48 Módosítva: 2018-02-14 16:37
  11

  Egy 74 éves brit nyugdíjas kocsijának kamerája egy Old Amersham nevű angol faluban vette fel az alábbi felvételt, amit a Daily Mail publikált. 20 mérföld per óra (azaz kb. 32 km/h) volt a sebességhatár azon a szakaszon, ahol az alábbi dolog történt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem először próbálkozott öngyilkossággal a Glee-ből ismert Mark Salling

  február 1., 13:41 Módosítva: 2018-02-02 14:37
  2

  Ahogy arról már beszámoltunk35 éves korában elhunyt a Glee című sorozat egyik főszereplője, Mark Salling. A színész ellen gyermekpornográfia miatt indult büntetőper, amelyben bűnösnek is vallotta magát, de a március 7-ei ítélethirdetést és a büntetés kiszabását már nem várta meg, hanem Los Angelesben felakasztotta magát egy fára egy folyó partján.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem látott jövőt a börtön után a gyerekpornóért elítélt Glee-sztár

  január 31., 09:10 Módosítva: 2018-02-01 15:35
  6

  Még 9 éve sincs, hogy elindult az éneklő középiskolásokról szóló Glee című sorozat fiatal sztárokkal, frenetikus sikerrel. Az első évadban 8 diák volt a főszereplő – ki gondolta volna akkor, hogy az őket alakító 8 színész közül kevesebb, mint egy évtized múlva kettő már nem lesz életben?

  Cory Monteith után tegnap Mark Salling is elhunyt. A 35 éves korában meghalt színész ellen gyermekpornográfia miatt indult büntetőper, és Salling bűnösnek is vallotta magát. Az eljárásban most március 7-én következett volna az ítélethirdetés és a büntetés kiszabása, de a színész-énekes ezt nem várta meg, hanem Los Angelesben felakasztotta magát egy fára egy folyó partján.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hárman harcolnak Charles Manson holttestéért

  január 24., 10:57 Módosítva: 2018-03-13 11:18
  45

  Még mindig nem tudják, kinek adják ki a 83 évesen, tavaly novemberben elhalálozott szektavezér, Charles Manson holttestét. Pedig több jelentkező is van rá, a TMZ szerint egész pontosan hárman küzdenek a testért, miközben mindenféle papírokkal próbálják bizonygatni, hogy a követelésük jogosabb, mint a többieké. Ennek ellenére egyelőre egyiküknek sem fogják odaítélni Manson holttestét, az okok pedig banálisak, mégis teljesen érthetőek. A személyek, akik mégis igényt tartanak rá, a Kern megyei halottkém dokumentumai alapján a következők: 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A pilóta bravúrja: oldalazva is le tudott szállni 110 km/h-s szélben

  január 19., 13:36 Módosítva: 2018-01-21 10:46
  119

  Egész Európában ítéletidő tombol már napok óta, példátlan erejű széllel, ami miatt például Hollandiában gyakorlatilag teljesen leállt a közlekedés. Hogy ilyen drasztikus intézkedésekre miért van szükség, azt jól mutatja az alábbi videó, ami 110 km/h-s szélben készült Düsseldorf repterén.

  Az Eurowingsnek ez a járata Sylt szigetéről érkezett éppen észak-Németországból, és a szél annyira erősen dobálta a gépet, hogy a pilóta csak oldalazva tudta letenni a repülőt a betonra – és hatalmas bravúr, hogy egyáltalán le tudta tenni, bármilyen kár vagy sérülés okozása nélkül. Akik félni szoktak a repülőn, azok lehet, hogy jobban teszik, ha ezt most nem nézik meg, mert így videón is elég félelmetes, el sem tudjuk képzelni, milyen lehetett a gépben ülő utasoknak.

  Vagy éppen magának a pilótának.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Cápát kötöttek a motorcsónakjukhoz, bíróság előtt felelnek

  2017. december 14., 14:07 Módosítva: 2017-12-15 16:19
  17

  A CNN is megemlékezik annak a három floridai fiatalembernek az ügyéről, akiknek videója még júliusban került fel az internetre és okozott közfelháborodást. A 25 éves Michael Wenzel, a 28 éves Robert Lee Benac és a 23 éves Spencer Heintz azért áll most bíróság elé, mert meglőttek egy cápát, majd a sebesült, de még élő állatot motorcsónakjukhoz kötözve nagy sebességgel vontatták. Az egészről ráadásul videót is készítettek, amin nevetve figyelik a cápa haláltusáját. Aki úgy érzi, hogy egy ilyen felvételt látni szeretne, kattintson ide egy Youtube-videóért, de mi úgy döntöttünk, hogy nem fogjuk beágyazni ebbe a posztba, a fenti borítókép is csak egy illusztráció.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Körözik Király L. Norbertet az X-faktorból

  2017. december 6., 07:49 Módosítva: 2017-12-07 10:56
  0

  Úgy hozta az élet, hogy ma reggel a rendőrségi-bírósági esetek dominálnak a celebhírek között, szóval a mai kávé mellé elég rossz hírek vannak. Kezdjük ott, hogy a Blikk közölte a Police.hu-ra hivatkozva, hogy Király L. Norbert ellen körözést adtak ki. Király L. Norbert az első magyar X-faktor harmadik helyezettje volt, és most tartás elmulasztása miatt körözik. A 28 éves énekes azóta szóvivőjén keresztül reagált, azt mondja, nem tűnt el, csak új helyre költözött, és dolgoznak most 5 éves gyerekük helyzetének rendezésén a gyermek édesanyjával.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Múzeumba viszik Charles Manson műfogsorát

  2017. november 28., 08:42 Módosítva: 2017-11-29 11:02
  0

  A szektavezér egyébként pont a halála előtti hetekben volt benne az American Horror Story című sorozatban.

  Kasszás Erzsire drogozta magát egy árufeltöltő

  2017. november 21., 15:49 Módosítva: 2018-03-30 14:24
  329

  A Facebook-oldalán tette közzé az Országos Mentőszolgálat, hogy múlt héten nagy szükség volt a segítségükre: mint írják,

  egy élelmiszerbolti árufeltöltőként dolgozó férfi ordítva énekelte a reklámokból jól ismert Kasszás Erzsi slágerét, majd annak teljes koreográfiáját is bemutatta a boltban döbbenten vásárló közönségnek.

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt Charles Manson

  2017. november 20., 07:06 Módosítva: 2017-11-21 12:19
  25

  83 éves korában meghalt Charles Manson - jelentette be Debra Tate (egyik áldozata, Sharon Tate nővére), akit a börtönből értesítettek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Charles Manson megint kórházban van

  2017. november 16., 09:54 Módosítva: 2017-11-17 12:18
  10

  Charles Mansont néhány nappal ezelőtt egy kaliforniai kórházba szállították. A 83 éves szektavezért, aki többszörös életfogytiglani börtönbüntetését tölti a Corcoran State Prisonben januárban már kezelték emésztőszervi megbetegedés miatt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ismét összeverekedett pasijával a világ legszétműtöttebb arcú nője

  2017. november 6., 13:43 Módosítva: 2017-11-08 08:18
  5

  Egy évig sem bírta békességben Jocelyn Wildenstein és Lloyd Klein. Az asszony, aki arról híres, hogy macskaarcot szeretett volna magának, de egészen másmilyen lett neki, megint a Trump Towerben található otthonában veszett össze pasijával, egy eléggé banális hülyeségen.

  Távolról sincs vége, olvasson még