horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A színpadon gyászol Csuja Imre

október 12., 08:45 Módosítva: 2019.10.15 11:58
6

A színész nem mondta le előadásait a történtek ellenére sem. Korábban egy interjúban elmondta, hogy ha tragédia éri, ő akkor is a színpadon tudja a legjobban feldolgozni veszteségeit – írta meg a Blikk. A színész fia két napja, rendőrségi információk önkezével vetett véget az életének.

Távolról sincs vége, olvasson még

A rendőrségi információk szerint öngyilkos lett Csuja Imre fia

október 10., 15:30 Módosítva: 2019.10.13 08:12
608

CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL.

A Ripost információi szerint tragédia érte Csuja Imre színművész családját: elhunyt kisebbik fia, Bence. A holttestet egy budapesti erdőben találták meg. A rendőrség vizsgálja az ügyet, a család pedig hírzárlatot tart, és a média megértését kérik. A Bors cikkéből az derült ki, hogy elkeseredett tettét előre eltervezte, kötelet is vitt magával.

A Ripost pénteken újabb információkat közölt arról, hogy a színész kisebbik, Bence fiának holttestét egy erdőben találták meg arra járók. Közleményében a BRFK megerősítette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A család a következő közleményt juttatta el a sajtóhoz csütörtökön:

Tisztelettel kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel a szerettünk elvesztésében érzett gyászara. Amint úgy érezzük, hogy nyilatkozni kívánunk a tragédia kapcsán, azt a megfelelő fórumokon jelezni fogjuk.

Reméljük, kérésünk meghallgatásra talál ezekben a szomorú órákban.

Megértésükben bízva,

A család

A Bors cikkéből az is kiderült, hogy a fiúnál voltak az iratai és a telefonja,  ezek alapján tudták azonosítani a rendőrség. A lap úgy tudjuk, hogy a fiatalember apja kocsijával hajtott a XVI. és XVII. kerület között húzódó erdőbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyenek voltak Los Angeles igazi gengszterei a '80-as években

október 4., 11:01 Módosítva: 2019.10.06 16:21
24

Erőszak, fegyverek, drogok és szentképek – egy fotós elképesztően erős felvételeket készített arról a világról, amit a rapperek a mai napig majmolnak.

 • Félreérthetetlen keresési előzményei juttathatják rács mögé VV Fanni feltételezett gyilkosát

  október 2., 09:25 Módosítva: 2019.10.03 11:37
  6

  Szorul a hurok VV Fanni feltételezett gyilkosa körül. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy két újabb gyanúsítottat is kihallgattak az ügyben. Most azonban perdöntőnek látszó információk láttak napvilágot.

  A Blikk információ szerint a gyanúsított vesztét saját keresési előzményei okozhatják. B. László ugyanis még Novozánszki Fanni eltűnése előtt rákeresett az „elkábítani” címszóra, egy héttel az eltűnés előtt pedig már a „VV Fanni”, illetve az „autós nyomon követes” kifejezések érdekelték.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Letartóztattak egy férfit, akinek az életcélja Miley Cyrus megtermékenyítése

  szeptember 24., 15:35 Módosítva: 2019.09.26 08:36
  57

  A TMZ információ szerint szombat este letartóztattak egy férfit, akire Miley Cyrus testőrei hívták ki a rendőrséget. A 42 éves férfi egy ideje szerepelt a listájukon, ugyanis korábban is fenyegetően lépett fel az énekesnővel szemben. A méltán fanatikusnak nevezett David Rumsay nemes egyszerűséggel közölte Miley Cyrus testőreivel:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy zuglói térfigyelő kamera rögzítette L. L. Junior kisfiának balesetét

  szeptember 23., 08:11 Módosítva: 2019.09.24 13:57
  62

  A média hosszú ideje taglalja a tragédiát, amely L. L. Junior családjával történt. Dávidka balesete mélyen megrázta a szülőket, rokonokat, és persze a közvéleményt is. Azóta a szülők kapcsolata hol jobb, hol nehézkesebb, az énekes legutóbbi bejelentkezése alapján viszont úgy tűnik, visszaáll a családi béke.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Várandósan a börtönben - egy néhai drogdíler vallomása

  szeptember 20., 13:09 Módosítva: 2019.09.22 11:01
  2

  A Youtube platformján futó trendekről többször is beszámoltunk már. Melanie Martinez például saját filmjét is feltöltötte a profiljára. A legtöbb női felhasználó vlogokat, sminkvideókat és szórakoztató felvételeket tölt fel a videómegosztóra, Jessica Kent azonban valami teljesen új dolgot hozott a platformra.

  A fiatal lány ugyanis megjárta a börtönt, méghozzá terhesen, és ott is adott életet első kislányának, majd harcolt azért, hogy megkaphassa a gyermek felügyeleti jogát. A történet azonban nem ilyen egyszerű.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajna Tímea után Nagy Feróra is rászállt egy álhíroldal

  szeptember 17., 13:17 Módosítva: 2019.09.18 16:20
  9

  Legutóbb Vajna Tímea nevével élt vissza egy kamuoldal, méghozzá L. L. Junior kisfiának halálával kapcsolatosan. Andy Vajna özvegye a Facebook-on tisztázta magát, miszerint semmi köze a botrányos irományhoz.

  A szóban forgó álhíroldal Szandi és Korda György nevével is visszaélt már, a jelek szerint pedig most Nagy Ferót szemelték ki. A kamuhír szerint a nemzet csótánya szorgalmazza, hogy feljebb vigyék a nyugdíjkorhatárt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Több ezer oldalnyi irat tűnt el, amely bizonyíthatta volna Hien szüleinek bűnösségét

  szeptember 11., 09:11 Módosítva: 2019.09.12 13:40
  27

  Az énekesnő rokonainak tárgyalása csütörtökön lesz, és előfordulhat, hogy fel is mentik őket a vádak alól. A Blikk ugyanis arról számolt be, hogy rejtélyes módon eltűntek azok a lefoglalt dokumentumok, amelyek a családtagok bűnösségét bizonyították volna a több éve húzódó embercsempészeti ügyük kapcsán.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Breaking! Két újabb gyanúsítottat is kihallgattak VV Fanni ügyében

  augusztus 31., 08:20 Módosítva: 2019.09.01 22:08
  6

  A héten még arról számoltunk be, hogy előrelépés történt VV Fanni ügyében, aki 2017 novemberében tűnt el. Akkor azt írtuk, hogy az ügy legfőbb gyanúsítottja ellen néhány napon belül vádat emelnek, de úgy tűnik, mégsem ennyire egyszerű a helyzet: két  új tanút hallgattak ki. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gyógyulása után alig lehet ráismerni erre a volt heroinista lányra

  augusztus 28., 11:26 Módosítva: 2019.08.30 12:00
  201

  A híres Faces of Meth-fotókhoz képest mintha véletlenül felcserélődött volna a fenti montázson az előtte-utána képek sorrendje. De nem, ez direkt így jó, ez a történet ugyanis nem elrettenteni szeretne, hanem reményt adni, hogy a gyógyulás lehetséges.

  A főszereplő bizonyos Caroline Best, egy 36 éves brit nő, aki heroint használt, valamint kokaint crack formájában. Ez a két anyag a legerősebb függést okozó szerek közé tartozik. Bestet gyakran letartóztatták, illetve zárták börtönbe, mivel szenvedélybetegségei miatt gyakran lopott üzletekből. Itt az egyik letartóztatási fotója tavaly augusztusból.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kozsó állítólag arra utasította alkalmazottait, hogy mondják azt, hogy gyertyával világítanak

  augusztus 28., 09:22 Módosítva: 2019.08.29 09:54
  2

  Nagyon ajánljuk ezt a cikket a Blikkből, ahol Kozsó egyik alkalmazottját szólaltatják meg azzal kapcsolatban, hogy az Ámokfutókból ismert 54 éves híresség által vezetett teaház kapcsán, áramlopásért vádat emeltek a cég ügyvezetőjével szemben. A Blikk szerint a megvádolt ügyvezető maga Kozsó, akire felfüggesztett börtönbüntetést kért a bíróság.

  A Szomorú szamuráj című dallal sztárrá vált zenészt saját egykori jobbkeze jelentette fel a hírek szerint, aki korábban nyilatkozott már a Blikknek, elmesélve, hogy a Zöld teknős barlangja nevű teaház havi villanyszámlája 2000 forint körül volt. Nyilván nem igazán életszerű, hogy egy vendéglátóipari egység ilyen kevés áramot fogyasszon, de az egykori alkalmazott szerint Kozsónak volt taktikája arra az esetre, ha kijönne kérdezősködni a hatóság:

  Kozso mindenkinek azt mondta, bárki kérdezi, azt kell mondanunk, hogy gyertyával világítunk.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Előrelépés történhet VV Fanni meggyilkolásának ügyében

  augusztus 27., 08:56 Módosítva: 2019.08.29 08:34
  11

  A 24.hu értesülései szerint néhány héten belül vádat emelnek a férfi ellen, akit Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. A lap felkereste a Fővárosi Főügyészséget az esettel kapcsolatban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Csoportosan vettek körbe fotósok egy kínai lányt a Comiketen, majd befotóztak a szoknyája alá

  augusztus 16., 14:43 Módosítva: 2019.08.18 09:17
  20

  A Kenderesi-ügy kapcsán világossá vált, hogy a keleti országokban nem nézik jó szemmel, amikor tárgyként kezelik a nőket. Ehhez képest most meglehetősen különös és egyben rémisztő eset történt meg Japánban, a Comiket 96 nevű rendezvényen.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lehet, hogy mégis visszatér pornó a Tumblrre

  augusztus 14., 17:11 Módosítva: 2019.08.15 10:20
  5

  Újra elkelt a Tumblr, méghozzá eléggé áron alul, ugyanis a Verizon alig 3 millió dollárért adta át az oldalt az Automattic Inc. nevű cégnek. Bár Matt Mullenweg, az Automattic vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy továbbra sem engedélyezik a pornográf blogok működését, a statisztika most másról árulkodik.

  A Tumblrt David Karp alapította még 2007-ben, teljesen új műfajt teremtve az internetes blogok történelmében. Sokan úgy emlegették a felületet, mint az „internet női vécéjét”. 2000 és 2015 között nemigen volt olyan tinédzser, aki ne lógott volna a Tumblren, ennek pedig több oka is volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elhunyt Robert F. Kennedy 22 éves unokája

  augusztus 2., 09:34 Módosítva: 2019.08.07 12:03
  251

  Saoirse Kennedy Hill halálhírét tegnap hozta nyilvánosságra a Kennedy család. A lány Robert F. Kennedy és Ethel Kennedy ötödik gyermekének, Courtney-nak volt a lányaírja a Guardian.

  A Bostoni egyetem tanulója volt, mellette pedig aktivista is. Támogatta a #metoo mozgalmat, illetve szorgalmazta a fegyverkezési szabályozás bevezetését is. Mindezek mellett pedig szívügyének érezte, hogy iskolákat építsen Mexikóban. A projekten őslakos közösségekkel karöltve dolgozott.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Instagramon üzent a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás barátnője

  július 29., 09:23 Módosítva: 2019.07.30 10:19
  19

  A 22 éves olimpiai bronzérmes úszót vasárnap hajnalban vették őrizetbe Dél-Koreában, miután egy helyi táncoslány kihívta rá a rendőrséget egy szórakozóhelyen. Kenderesi ugyanis állítólag rácsapott a fenekére, arrafelé pedig ezt nem veszik jó néven.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Először beszél a történtekről Savanna Greywind édesanyja

  július 28., 08:50 Módosítva: 2019.07.29 10:50
  61

  Norberta Greywind visszaemlékezett arra a napra, amikor utoljára látta a lányát, Savannát, akit saját felső szomszédja végzett ki azért, hogy elvehesse tőle meg nem született gyermekét.

  A szörnyű tettre 2017-ben került sor, amikor válságba került egy Brooke Crews nevű nő kapcsolata. A nő élettársa, William Hoehn ultimátumot neki, hogy amennyiben nem szül neki gyereket, véget vet a románcnak. Crews ekkor azt hazudta a férfinek, hogy terhes, aztán el is kezdte tervezni a gyomorforgató gyilkosságot. Amihez hasonlóra sajnos volt már példa.

  Crewsék alsó szomszédja, a 22 éves Savanna Greywind 8 hónapos terhes volt, ami sajnos bogarat ültetett a magánytól rettegő nő fülébe. Felcsalta magához a lányt, majd rátámadt egy késsel, és gondolkodás nélkül kivágta Savanna hasából a gyermekét, aztán hagyta őt elvérezni a padlón. A baba csodával határos módon túlélte a rögtönzött császármetszést – írja a Metro.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Életveszélyben van Vin Diesel kaszkadőre

  július 23., 13:53 Módosítva: 2019.07.24 15:41
  4

  Már a 9. részénél jár a Halálos iramban filmsorozat. Bár senki sem állította, hogy eddig veszélytelenek voltak a forgatások, Joe Watts most valóban nagyon komoly sérülést szerzett.

  A stáb Hertfordshire-ben forgatott, amikor Vin Diesel kaszkadőre 9 métert zuhant egy balul elsült akciójelenet közben. A férfit életveszélyes fejsérüléssel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hová tűnt Magyarországon a #metoo?

  július 21., 18:58 Módosítva: 2019.07.23 12:42
  41

  A legtöbben biztosan emlékeznek a 2017 októberében indult mozgalomra, aminek anyja voltaképpen Alyssa Milano volt. A színésznő Twitteren tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írta:

  Egy barát javaslatára: Ha minden nő, akit valaha szexuálisan zaklattak, kiírná az állapotába azt, hogy me too (én is), akkor talán fel tudnánk hívni az emberek figyelmét a probléma fontosságára

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Itt a karszalag, amivel leellenőrzheti, hogy tettek-e ginát az italába

  július 21., 09:49 Módosítva: 2019.07.22 16:18
  180

  Kim Eisenmann egy német egyetemista lány, aki tavaly találta fel azt a különleges karszalagot, aminek a segítségével meg lehet állapítani, hogy tettek-e GHB drogot az italunkba. Németországban, Csehországban és Ausztriában a drogériákban már kaphatóak is a karszalagok, hamarosan pedig Angliában, Svájban, Hollandiában és Magyarországon is megvásárolható lesznek.

  Mi a GHB, azaz a Gina?

  A GHB-t mint kábítószert gyakran randidrogként azonosítják. Általában sós ízű folyadék, de színtelen és szagtalan, „nagyon könnyen italokba keverhető”, ami elfedi az ízét. A GHB-t szexuális zaklatás céljából használják. A sértett a mérgezéskor általában nyugtató hatású italban fogyasztja el, ami általában alkohol.

  Forrás: Wikipédia

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Enyhe büntetésre számíthatnak Hien szülei

  július 19., 10:26 Módosítva: 2019.07.20 12:21
  8

  Nehéz időket élhet meg Nguyen Tuan Hien, aki jelenleg Amerikában él, édesanyja és féltestvére azonban itthon várja a lassan 9 éve húzódó embercsempészési ügyük ítéletét. A család vietnámi migránsokat csempészett be Európába, fejenként feltehetőleg 3 millió forintértért. Mindeközben Hien édesapja még mindig szökésben van, és valószínű, hogy ez további 9 éven át így is marad – írja a Ripost.

  Nguyen Tuan Anht 2010 nyarán tartóztatták le bűnszervezetének többi tagjával együtt. A férfit azonban kiengedték, mire külföldre menekült, valószínűleg Vietnámba. A családfő ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, és további 9 évig kell még bujkálnia, ugyanis őt 5 évnyi szabadságvesztésre ítélte 2010-ben a bíróság, amelynek elévülési ideje Magyarországon 10 év.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gypsy Blanchard perelné a róla forgatott sorozat producereit

  július 19., 07:58 Módosítva: 2019.07.20 10:16
  23

  Idén márciusban kezdték sugározni a Tett című sorozatot, amely Gypsy Rose Blanchardról, illetve arról szól, hogyan és miért ölték a lány Münchhausen-szindrómás édesanyját.

  DeeDee Blanchard kerekesszékbe kényszerítette a lányát, és elhitette vele, hogy olyan betegségekkel küzd, mint a leukémia, az asztma vagy a cukor-allergia. Gyspy azonban rájött, hogy az anyja hazudik neki, miután pedig ezzel szembesítette, a nő agresszív lett. A lány végül egy társkereső oldalon megismerte Nick Godejohnt, akit később megkért, hogy végezzen az anyjával. Az esetről itt olvashat bővebben.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ejtették az egyik zaklatási vádat Kevin Spacey ellen

  július 18., 10:25 Módosítva: 2019.07.19 09:53
  1

  A színész neve már többször is felmerült szexuális zaklatások kapcsán, most azonban úgy tűnik, megúszta a dolgot.

  Ezúttal az volt a vád a hollywoodi ismert sztár ellen, hogy 2016-ben leitatott egy 18 éves fiatalembert, majd fogdosni kezdte a nemi szervét. A vádló állítólag videófelvételt is készített a szóban forgó zaklatásról, végül pedig ez is tett pontot az i-re a tárgyalás végén – írja a Guardian.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy Youtuber vallomása arról, hogyan halt meg a kislánya

  július 8., 16:27 Módosítva: 2019.07.10 10:35
  15

  Az Urmarker nevet viselő csatorna három évvel ezelőtt jelent meg a videómegosztón. Kezdetektől fogva valóságos, félelmetes történetek elmesélésével foglalkozott, nemrégiben azonban olyan videó került fel rá, amire senki sem számított.

  A csatorna tulajdonosa egy már évekkel ezelőtti történetét mesélte el újra, csak éppen bővebben. A férfi lánya ugyanis éppen 10 évvel ezelőtt hunyt el olyan tragikus módon, amely minden szülő legrosszabb rémálma lehet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Medve támadt meg egy orosz férfit, mire az leharapta az állat nyelvét

  július 7., 09:56 Módosítva: 2019.07.08 16:34
  51

  Nem sokan kelnek fel élve, miután egy medve rájuk támad, a 35 éves Nyikolaj Irgitnek azonban sikerült – írja a Mirror.

  A vadászként tevékenykedő Irgit éppen az erdőket járta, amikor a semmiből hirtelen nekirontott egy hatalmas medve. Az állat feltehetőleg éhes volt, ugyanis a férfi elmondása szerint meg akarta őt enni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Michael Jackson rajongói beperelték Robsont és Safechuckot

  július 5., 13:49 Módosítva: 2019.07.06 14:45
  27

  Bár már tíz éve elhunyt, a popkirály nem tud békében nyugodni. A Neverland elhagyása című dokumentumfilm hatalmas rést hasított az örökségén. Több nagy név is elpártolt tőle, valamint legutóbb azzal kapcsolatban is felmerült Jackson neve, hogy a Thrilleres barátnőjét nem fizették ki.

  A rajongók azonban nem tűrik tovább kedvencük nevének bemocskolását. A Michael Jackson Community, az MJ Street és az On the Line nevű csoportok összefogtak, majd beperelték Wade Robsont és James Safechuckot. A csoportok tagjai szerint ugyanis a két férfi rágalmazza az énekest - írja a Reuters.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Dark Web – az internet legsötétebb bugyra

  június 28., 16:33 Módosítva: 2019.06.30 09:33
  76

  A zsarolóvírusok mellett nem árt beszélni Deep Webről is, amely annak ellenére is évek óta izgatja az emberek fantáziáját, hogy már az internet megjelenése óta létezik. Eredendően katonai és orvosi titkok tárolására hozták létre, idővel azonban ez is rossz kezekbe került. Bár a Dark Webnek nevezett fertő csupán 10 %-a a teljes Deep Webnek, olyan dolgok történnek ebben a körben, amit a legtöbben elképzelni sem tudunk.

  Mindenkivel előfordul, hogy nem jut eszébe egy város, egy szó, vagy éppen egy film címe. Ilyenkor legtöbben az internetes keresőket használjuk, majd elégedetten summázzuk: megtaláltuk, amit kerestünk. Arra azonban nem is gondolunk, hogy az általunk lebonyolított keresés a teljes internet alig 4%-át fésülte át.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Barátai próbálják felvidítani VV Fanni feltételezett gyilkosát

  június 27., 14:25 Módosítva: 2019.06.29 09:37
  34

  Ahogy arról 2 hete beszámoltunk, VV Fanni feltételezett elrablóját és gyilkosát kiengedték az előzetes letartóztatásból és bűnügyi felügyelet alá helyezték. A bíróság az arányosság, a fokozatosság és a szükségesség elvével indokolták döntésüket. A férfi azóta ki sem mozdult otthonából. 

  A gyilkossággal meggyanúsított férfi ügyvéd nagybátyján keresztül üzent a Borsnak, hogy végtelen a boldogsága, amiért kiengedték őt, családja és barátai is azon vannak, hogy feledtessék vele a múltat, és felvidítsák.  Pedig olyan sok oka nincs a vidámságra: a bűnügyi felügyeletében a nap 24 órájában otthonában kell maradnia. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán

  június 26., 15:09 Módosítva: 2019.07.01 14:24
  31

  Egyre többen számolnak be arról, hogy zsaroló e-mailt kaptak, szerkesztőségünk valamennyi tagja megkapta például az alább bemutatott fenyegetést. A levélnek több változata is kering, de szinte mindben közös, hogy egy kínos felvétel megosztásával fenyeget, amit csak úgy kerülhetünk el, ha jelentős összeget fizetünk a titokzatos zsarolónak.

  Ezek gyakran csak ismeretlen, gyakran nem is a mi nyelvünket beszélő emberek próbálkozásai pénzszerzés céljából. Akadnak természetesen személyre szóló zsarolások is, ahol valódi felvételekről van szó, de a legtöbb nem ilyen, mindenesetre a zsaroló e-mailnek van egy nagyon komoly, vírusos változata is.

  Távolról sincs vége, olvasson még