horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Kínai szülők behajtottak a forgalomba játékautót vezető fiukkal

5 órája Módosítva: 2018-10-19 15:14
1

Egy kínai házaspár úgy érezte, bátorságra kell nevelniük fiukat, ezért úgy döntöttek, az 5 éves gyereknek jót fog tenni, ha a játékautójával behajt a forgalomba egy soksávos főúton. A szülők úgy érezték, hogy ez nem lesz kockázatos abban az esetben, ha legalább nem a reggeli csúcs időpontját választják ehhez az akcióhoz, plusz ők ketten felülnek egy robogóra, és a gokartozó kissrác mellett haladnak. Csak gratulálni tudunk a kedves szülőknek, íme a Daily Mail videója az esetről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fontos dologra derült fény a Novozánszki Fanni ügyében készült DNS-vizsgálat eredményeiből

tegnap, 08:16 Módosítva: 2018-10-19 14:33
2

Ugyan már júniusban készen voltak a DNS-tesztek, amelyek újabb bizonyítékokkal szolgálhatnak Novozánszki VV Fanni gyilkossági ügyében, de ezeket a nyáron még nem hozták nyilvánosságra. Mostanra azonban kiderült, legalábbi a Bors úgy tudja, hogy a várakozásokkal ellentétben

a gyilkossággal vádolt B. László nagybátyjának DNS-e nincs a férfi autójában talált véres kötélen.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Valaki levetkőzteti és megnyírja a tolvajokat Mexikóban

október 10., 15:06 Módosítva: 2018-10-13 14:14
361

Van egy Puerto Vallarta nevű település Mexikó nyugati partján. Egy elég különleges bűncselekmény-sorozat kezdődött itt szeptember utolsó hetében: eddig több, mint tíz férfit találtak, akik meztelenre lettek vetkőztetve és így pucéran egy lámpaoszlophoz kötözték őket. Mindannyiuknak egy R betűt nyírtak a hajába.

Nincs pontos magyarázat arra, hogy miért csinálhatja valaki ezt, de a legvalószínűbb magyarázatnak az tűnik, hogy az R betű a rata, azaz patkány szóra utal, amit az itteni szlengben a tolvajokra is szoktak használni. A kikötözött férfiak fenekén látott kisebb sérülésekből úgy tűnik, hogy meg is verték őket, ezért lehet, hogy egy önjelölt igazságosztó lépett akcióba, aki vagy túl sok szuperhősfilmet nézett, vagy elégedetlen a rendőrség munkájával. Előfordulhat azonban az is, hogy helyi bandák közötti leszámolásról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Beszorult a feje a vonat és a peron közé, túlélte

  október 8., 13:31 Módosítva: 2018-10-10 08:45
  38

  Argentinában ittas állapotban veszekedésbe bonyolódott valakivel egy 20 éves férfi egy vonatállomáson. A srácnak valahogy sikerült a veszekedés hevében, a szerelvényből kiszállás közben beesnie a vonat és a peron közé, úgy, hogy a feje beszorult a résbe. Mindez egy Merlo nevű helyen történt, Buenos Aires megyében, ahol az arra járók azonnal próbáltak a fiatalember segítségére sietni, de persze végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a férfit 10 perces mentés után.

  Az akcióról videó is készült, ez látható alább, a srác túlélte a balesetet, szemmel láthatóan nem lett komolyabb sérülése. A következő felvételen hallatszik, ahogy a mentést vezető tűzoltótiszt utasításokat ad a szintén segédkező utasoknak, akik próbálták a vasúti kocsit a peronnal ellenkező irányba dönteni, hogy a rés táguljon és fiatalembert könnyebb legyen egyben kiszabadítani.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Fanni véréből a feltételezett gyilkos autójának mennyezetén is találtak

  szeptember 5., 11:13 Módosítva: 2018-09-06 11:38
  6

  A Bors jelentkezett friss információkkal Novozánszki 'VV' Fanni eltűnésével kapcsolatban. A lap úgy tudja, a feltételezett gyilkos, B. László, autója tele volt a lány vérével. Annyira, hogy az ülésen, a fejtámlákon és a kocsi mennyezetén is találtak belőle. Ezzel kapcsolatban csak a férfi korábbi ügyvédjét és egyben nagybátyját sikerült megszólaltatni, aki szerint az autót nagy nyomású tisztítóval mosták és ez szórta szét a lány vérét a kocsiban, ami az ő tudomása szerint mindössze két és fél deci volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében újabb részletek derültek ki

  augusztus 27., 07:43 Módosítva: 2018-08-28 12:59
  9

  Úgy néz ki, hogy a Való Világ egykori szereplőjének eltűnésének egy éves évfordulójáig előzetes letartóztatásban lesz B. László, akit a lány meggyilkolásával vádolnak.

  Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség több mint háromnegyed éve nyomoz a lány ügyében. Több elmélet is volt már, hogy a gyilkos miként és hol szabadulhatott meg a holttesttől, de az a mai napig nem került elő. Novozánszki Fanni édesanyját kikészíti az egész ügy.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vádat emelhetnek Novozánszky Fanni feltételezett gyilkosa ellen

  augusztus 3., 08:56 Módosítva: 2018-08-04 07:39
  6

  Ugyan még nem sikerült megtalálni Novozánszky Fanni holttestét, állítólag így is elegendő bizonyíték áll rendelkezésre ahhoz, hogy vádat emeljenek a hosszú hónapok óta előzetes letartóztatásban lévő B. László ellen, írja a Blikk

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vonatbaleset áldozata lett a S.U.N. fesztiválról eltűnt fiatalember

  július 26., 11:54 Módosítva: 2018-07-28 08:55
  31

  A múlt héten zajlott a S.U.N. fesztivál Csobánkapuszta mellett, ahonnan vasárnap délután eltűnt egy 32 éves fiatalember, Kaposi Sándor. Kedden tettük közzé a felhívást, hogy a családja és a rendőrség is keresi, azzal, hogy vasárnap este még látták Kaposi Sándort rendőrök Bér településen.

  A család a Velvetnek telefonon megerősítette, hogy szerda délután volt egy halálos kimenetelű vonatbaleset Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások között, és hogy a vonatbaleset áldozata a vasárnap óta keresett Kaposi Sándor. A baleset helyszíne a fesztiváltól hozzávetőlegesen 35 km-re fekszik. Hogy a fiatalember majdnem három napig miért nem adott magáról életjelet, illetve hogy hogyan és miért érte ez a baleset, arról a család sem tudott több információt adni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Eltűnt egy srác a csobánkapusztai S.U.N. fesztiválról

  július 24., 11:39 Módosítva: 2018-07-26 15:06
  156

  A múlt héten volt Csobánkapuszta mellett a S.U.N. fesztivál, aminek indulásánál annak idején mi is ott voltunk. A rendezvény vasárnap zárult, és azóta a Facebookon keresnek valakit, akit a többszörösen megosztott poszt szerint a fesztiválon látták utoljára, amikor vasárnap délután elindult zuhanyozni, de azóta nem adott magáról életjelet. Az egyik hozzátartozó kommentje szerint a fiatalember teljesen józan volt, amikor utoljára látták. A felhívás szövege a következő.

  SOS segítséget szeretnék kérni mindenkitől. Tegnap délután 16 óra magasságában Kaposi Sándor elindult letusolni a lenti zuhanyzóhoz, és már 24 órája keresik barátai és hozzátartozói, és nem került elő. A mentőszolgálat tájékoztatta a rokonokat, hogy nincs kórházban ilyen nevű személy. Kérem, ha bárki látja, hallott róla vagy tudja, jelenleg hol van a képen látható fiatal srác, keresse hozzátartozóit! Bal alkarján három majomtetoválás látható, erről biztos be lehet azonosítani!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Átszúrta egy strandoló mellkasát a napernyő

  július 24., 08:32 Módosítva: 2018-07-25 15:09
  19

  Egy 46 éves nő nyugodtan ült vasárnap a strandon Marylandben egy Ocean City nevű városban a nyugszékében, amikor hirtelen jött egy erős széllökés. A szomszéd strandolók napernyője nem volt elég alaposan rögzítve, és a szél felemelte, majd odébbrepítette azt, pontosan a nő felé, akinek a napernyő a mellkasába fúródott a bal oldalon a kulcscsontja alatt.

  Természetesen azonnal kihívták a mentőket, akik helikopterrel szállították a nőt kórházba, miután a mellkasából kiálló napernyőnyelet kettévágták. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, de a baleset nem volt életveszélyes, és a nő az előrejelzések szerint teljesen fel fog épülni. A hírt először közlő ABC hozzáteszi, hogy a szélben repkedő napernyők által okozott balesetek nem is olyan ritkák, a múlt héten New Jersey-ben a lábába fúródott valakinek egy napernyő.

  (A fenti borítókép természetesen csak illusztráció, nem a baleset helyszínét ábrázolja.)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megtalálták a tanút, aki egy autóban utazott Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosával

  július 10., 07:36 Módosítva: 2018-07-11 13:39
  3

  A rendőrség úgy véli, a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a lány holttestével a csomagtartójában és egy vadidegen férfival utazott együtt a gyilkosság estéjén. A Blikk megtalálta ezt a férfit, aki azt nyilatkozta, hogy fogalma sem volt akkor, mi zajlik körülötte. 

  image 10227213
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni családja sejti, hol lehet a lány holtteste

  július 7., 10:34 Módosítva: 2018-07-08 16:46
  3

  Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét

  - nyilatkozta a Borsnak  Novozánszki Fanni unokatestvére. A család, amelynek tagjai kezdenek beletörődni abba, hogy a lány már nem él, még mindig szeretné tisztességes körülmények között eltemetni őt. Bíznak benne, hogy a holttest hamarosan előkerül. 

  BBF7682

  Mivel B. László annak idején azt vallotta, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az ájult lányt, ezért a rokonok feltételezik, hogy a valódi gyilkosok már ott, az építkezésen megszabadulhattak a holttestől. 

  Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt 

  - tette hozzá az unokatestvér. 

  Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el, és már rengeteg pénzt és erőforrást (FBI) bevetve keresték, a lány holtteste még mindig nem került elő. B. Lászlót gyanúsítottként előzetes letartóztatásban tartják. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Gyárfás-üggyel hozta párhuzamba a sajátját Novozánszki Fanni állítólagos gyilkosa

  június 29., 08:59 Módosítva: 2018-06-30 15:20
  4

  A Fenyő-gyilkosság miatt megvádolt Gyárfás Tamás ügyére hivatkozik a Novozánszki VV Fanni elrablásával és meggyilkolásával gyanúsított B. László, és egykori ügyvédje, Brodman Péter.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt egy kiskutya egy repülőjárat csomagterében

  június 6., 13:43 Módosítva: 2018-06-07 11:06
  10

  A Delta Air Lines egyik járatán történt az eset. Michael Dellegrazie repülővel utazott Detroitba és vitte magával a kiskutyáját, Alejandrót. A pomerániai törpespicc nem utazhatott az utastérben, így gazdájától távol a raktérben volt végig. A landolást követően, a gépet elhagyva Michael hiába várta, hogy kiadják a kutyáját. Ahogy Alejandro gazdája fogalmazott: elég gyanúsan viselkedtek a légitársaság alkalmazottai. Michaelnek a rendőrökhöz kellett fordulnia, hogy egyáltalán visszakapja kutyáját. Konkrétan ki kell kényszerítenie a légitársaságtól Alejandrót, ami ugye az ő tulajdonát képezte.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Eléggé megszívta egy youtuber, aki egy nem létező terroristával riogatta az embereket Disney Worldben

  május 31., 14:13 Módosítva: 2018-06-01 13:52
  1

  Rejtély, hogy az arizonai születésű Dillion Burch miért gondolta elképesztően jópofának azon kezdeményezését, hogy az Emlékezet napjának éjszakáján behalad a floridai Disney World üdülőközpontjába, és minden sarkon megállít valakit, hogy közölje vele:

  evakuálni kell a helyszínt, mert egy őrült személy lövöldözni kezdett a környéken. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ejtőernyővel ugrott le a parti szikláról – rá a strandolókra

  május 30., 12:01 Módosítva: 2018-05-31 14:05
  2

  Ezt az angliai bázisugrót nem tántorította el, hogy tele volt emberrel a hely, ahova le akart érkezni. Szerencsére senki nem sérült meg, de jók lettek a fotók.

  Különösen morbid módon szabadulhatott meg a gyilkos VV Fanni holttestétől

  május 29., 07:30 Módosítva: 2018-05-30 15:27
  24

  A fél éve eltűnt Novozánszki Fanni holtteste még mindig nem került elő, egy most felbukkant tanú szerint pedig, ez nem véletlen. Sőt, azt állítja, hogy soha nem is fog előkerülni, ő ugyanis tudni véli, hogy a gyilkos különös kegyetlenséggel szabadult meg a megölt lánytól. Az elmélet részleteit Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József, a Blikknek árulta el. A férfi azt mondja, a holttestet vaddisznók ehették meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Dunába zuhant egy autó a Várkert Bazár közelében

  május 26., 10:27 Módosítva: 2018-05-27 09:02
  5

  Szombat reggel történt a baleset, amikor a Blikk információi szerint egy Suzuki márkájú személygépkocsi a Dunába zuhant a Várkert Bazárnál lévő szakaszon. Az autóban csak a sofőr utazott, akinek még időben sikerült kiszállnia a járműből, hogy kiússzon a partra. Így az illető könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

  A fővárosi tűzoltók és a katasztrófavédelem speciális egységei nagy erőkkel keresik a Dunába zuhant autót.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A rendőrség ma megvádolja Harvey Weinsteint, aki jelezte, hogy fel is adja magát

  május 25., 13:03 Módosítva: 2018-05-26 11:45
  1

  A TMZ úgy értesült, hogy május 25-én a rendőrség vád alá helyezi Harvey Weinsteint. A lap úgy értesült, hogy a rendfenntartó szervnek legalább egy olyan tanúja van, aki állítja, hogy a hollywoodi producer szexuális bűncselekményt hajtott végre. Ez a nő állítólag Lucia Evans, aki azt mondta, hogy Weinsten orális szexre kényszerítette őt még 2004-ben. Ez csak egy eset. A többi ügyben még folyamatosan nyomoznak.

  A TMZ még annyit tud erről a pénteki vád alá helyezésről, hogy Weinstein fel is adja magát. Sőt, azt is tudni vélik, hogy a producer nem lesz sokáig előzetesben, mert az óvadékot kb. azonnal leteszik, hogy a vádlott szabadon távozhasson.

  (TMZ)

  Nejlonszatyrokkal mászott fel 4500 méterre, meghalt

  május 17., 15:39 Módosítva: 2018-05-18 16:38
  40

  Több haláleset is történt az olasz Alpokban idén tavasszal, de mind közül az a legrejtélyesebb, amiről többek között az Il Giornale című lap számolt be. Az április végén megesett történet főszereplője egy nő, akit nem sikerült beazonosítani, annyit lehet tudni róla, hogy 40 és 50 év között volt az életkora, és hogy moldáviai volt, esetleg orosz. És hogy két hátizsákot viselve a legrosszabbkor vágott neki annak a hegymászótúrának, ami a legkedvezőbb körülmények között is igazán embert próbáló, ő viszont a legnagyobb hóban-hóviharban indult neki a négyezer méter feletti csúcsoknak. Egy hátizsákot a hátán viselt, egyet elöl a hasán, plusz, és ez az egyik legfurább az egészben, cipelt két nejlonzacskót is. Sose derült ki, hogy mi volt a szatyraiban, vagy hogy minek vitte őket magával.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Lehet, hogy amputálni kellett a Kanye West cipőgyárában üzemi balesetet szenvedett dolgozó lábát

  május 15., 14:30 Módosítva: 2018-05-17 10:44
  1

  Még márciusban történt az eset, hogy egy elég nehéz, ipari 3D nyomtató ráesett egy alkalmazott lábára, miközben Kanye West Yeeze cipőjén dolgozott. Azt eddig is lehetett tudni, hogy elég komoly sérülést szenvedett az illető, hisz a helyszínről mentőhelikopterrel kellett elszállítani. A cipőgyártó üzem alkalmazottainak - belső források szerint - meg lett tiltva, hogy bármit is mondjanak a férfi állapotáról, de az a hír terjed, hogy amputálni kellett a lábát.

  Elkezdtek nyomozni az Adidas ellen - merthogy ők dobják piacra a Yeezy-ket. Azt vizsgálják, hogy volt-e bármi munkahelyi jogsértés, ami a balesetet okozhatta. Ha találnak erre utaló jeleket, ha kiderül, hogy szándékosan, illetve többször megsértették a biztonsági előírásokat, akkor az Adidas minden egyes jogsértés után akár 129 ezer dollár pénzbírságot kaphat.

  (TMZ)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki "VV" Fanni holtteste egy kútban vagy akár a csatornában is lehet

  május 7., 08:34 Módosítva: 2018-05-08 11:25
  1

  A fél éve eltűnt lány holtteste még mindig nincs meg, de a rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. Az biztos, hogy nem Novozánszki Fanni testrészeit találták meg a Fertő-tóban.

  A Bors most megtudott pár dolgot a lány meggyilkolásával vádolt férfi poligráf vizsgálatáról. A Novozánszki család ügyvédje elárulta, hogy amikor a feltételezett tettest arról kérdezték, hogy hol van a lány holtteste, földön, vízen, levegőben, akkor a víznél jobban bejelzett a műszer. Az ügyvéd szerint ez visszaigazolta, hogy hetekkel korábban miért kezdték el megint nagy erőkkel keresni a Dunában a lány holttestét. Ugyanakkor előállt még két lehetséges forgatókönyvvel is Novozánszki Fanni testének hollétét illetően.

  De azt sem tartja kizártnak, hogy a test egy elhagyatott kútban van.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Állati ravasz módon cselezte ki a hatóságokat egy tilosban parkoló nő

  május 1., 12:23 Módosítva: 2018-05-03 09:51
  4

  A tilosban parkolást általában csak azok tartják menőnek, akik bunkó módon otthagyják a kocsijukat az arra abszolút nem kijelölt helyen és utána nagyon büszkék magukra, ha megússzák a büntetést. Ám egy kínai nő olyan ravasz módon oldotta meg azt a problémát, hogy nem talált parkolóhelyet, hogy az megérdemel egy rövid beszámolót.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Holttest híján is elítélhetik a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit

  április 25., 08:03 Módosítva: 2018-04-26 09:38
  6

  Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosát, B. Lászlót poligráfos hazugságvizsgálatnak vetették alá, amin a férfi megbukott.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Blikk: Novozánszki "VV" Fanni állítólagos gyilkosa megbukott a hazugságvizsgálaton

  április 24., 08:05 Módosítva: 2018-04-25 10:13
  11

  A Blikk egy újabb fejleményről értesült Novozánszki Fanni állítólagos meggyilkolásának ügyében. A lány meggyilkolásával vádolt B. Lászlót poligráf vizsgálatnak vetették alá, ahol a lap értesülései szerint az összes kritikus kérdésnél bejelzett a műszer, ami azt jelentheti, hogy nem mondott igazat.

  A gyanúsítottnak olyan kérdésekre kellett válaszolnia, hogy hogyan ismerkedett meg a lánnyal, mi történt pontosan Novozánszki Fanni eltűnésének időpontjában, hol járt az utána következő napokban, illetve megölte-e a lányt, ha igen, hova rejtette a holttestet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem Novozánszki Fanni holttestét találták meg a Fertő-tónál

  április 19., 07:50 Módosítva: 2018-04-20 14:52
  5

  Most már biztos, hogy nem Novozánszki Fanni torzóját találták meg a rendőrök a Fertő-tó osztrák oldalán, Rust közelében. Ugyan egy darabig fennállt a gyanú, hogy a torzó után megtalált fej, kézfej nélküli karok, lábszár és a comb esetleg hozzá tartoznak, a rendőrök már teljesen kizárják ezt az eshetőséget. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egyelőre nem tudni, hogy Novozánszki fanni holttestét találták-e meg a Fertő tóban

  április 18., 07:35 Módosítva: 2018-04-19 14:00
  3

  A Blikk arról ír, hogy megtalálták a rejtélyes nő újabb testrészét a tóban. Két kart is találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak. Jelenleg épp DNS-vizsgálatokat végeznek, hogy kiderüljön, az előkerült testrészek egy azon testhez tartoztak. A Blikk szerint a hatóságok is azt feltételezik, hogy VV, azaz Novozánszki Fanni testét találták meg a tóban. Az osztrák lapok is így cikkeznek az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni anyját kikészíti, hogy nem tudja, lánya torzóját találták-e meg a Fertő-tónál

  április 17., 08:07 Módosítva: 2018-04-18 09:46
  1

  Pár nappal ezelőtt egy nő torzóját találták meg a nádasban, a Fertő-tó ausztriai oldalán, Rust közelében. Nem sokkal később  a hozzá tartozó fej is előkerült. Mivel a test felismerhetetlen állapotban van, ezért a DNS-vizsgálatok fogják eldönteni, hogy  Novozánszki Fanni holttestére bukkantak-e (ahogy sokan hiszik), vagy valaki máséra. A maradványok mindenesetre biztosan egy nőhöz tartoznak. Ami még gyanúsabbá teszi az esetet, hogy pont a karok, amelyek Fanni tetoválásai miatt rögtön azonosíthatók lennének, a mai napig nem kerültek elő. 

  BBF7456
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beadta a válókeresetet, csak a feleségének nem szólt róla

  április 14., 13:51 Módosítva: 2018-04-20 15:04
  7

  Ez a brit férj abban bízott, hogy a válást ki is mondják, mire daganatos feleségét kiengedik a kórházból. Nem jött be a számítása.

  Conor McGregor egy parkolóházban randalírozott

  április 6., 10:14 Módosítva: 2018-04-07 13:41
  8

  Az ír küzdősport-sztár egy buszt hajigált meg egy parkoló berendezésével. Úgy néz ki, a karrierjébe került, ami ezen a videón látható.