horoszkóp

Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Elszakadt a kötél mutatvány közben, beesett az aligátorok közé

december 3., 14:01 Módosítva: 2018-12-05 08:06
5

A múlt heti sárkányrepülős videó óta nem láttunk ilyen félelmeteset, mint a következő felvétel. Egy férfi látható rajta, aki egy mutatványt készül végrehajtani: egy felfüggesztett kötélen átlendül egy medence felett úgy, hogy a vízben aligátorok hemzsegnek. Csakhogy amint a férfi átér a túloldalra, a kötél elszakad, a férfi pedig visszazuhan a hüllők közé. Szörnyülködjön ön is a play gombra kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bizarr emailt küldött a tolvaj, miután lenyúlta egy diák laptopját

december 2., 15:30 Módosítva: 2018-12-04 11:22
6

Legutóbb meglepő végkifejlettel zárult egy kanadai eset, amikor egy férfi sírva, meghunyászkodva mondott le egy pénztárcáról, amelyet pár perccel azelőtt lopott el egy járókelőtől. Alighanem a gyenge fizikuma és a lelkiismerete kényszerítette arra, hogy lemondjon a frissen szerzett tárgyról, de legalább meghívták cserébe kávézni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem keresik már Novozánszki Fanni holttestét

december 1., 11:58 Módosítva: 2018-12-02 17:18
3

Szinte pontosan egy éve húzódik az ügy az egykori Való Világ-játékos, Novozánszki Fanni sorsával kapcsolatban. Tavaly december legelején még eltűnés miatt keresték a VV Fanni néven megismert hírességet, de valamivel később a rendőrség is megerősítette a halál hírét. Az azóta eltelt egy évben lett egy gyanúsított, de a holttest nem került elő, és most a rendőrség behívta az áldozat szüleit. A beszélgetésről a családot képviselő ügyvéd, dr. Lichy József nyilatkozott a Borsnak:

A szülők értesülése szerint már nem nyomoznak Fanni után, heteken belül lezárják az aktáját. A rendőrség a mai napig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a lány holttestét vízbe dobták, és az áradó Duna viszonylag gyorsan országhatáron túlra sodorta, ezért nem találták meg.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Elfelejtették rögzíteni a sárkányrepülőhöz, percekig csüngött kapaszkodva a semmi felett

  november 27., 11:03 Módosítva: 2018-12-01 16:47
  2505

  Figyelem, ez a tartalom sokaknak felkavaró lehet. Például a feleségemnek!

  Ezzel a figyelmeztetéssel kezdődik egy floridai férfi, bizonyos Chris Gursky alábbi videója. A férfi valamiért Svájcba ment nyaralni, ahol rögtön első nap úgy döntött, hogy az Interlakent környező hegyeket meg szeretné nézni sárkányrepülőről is. Életében először sárkányrepülőzött, de a kezdők szerencséje ezúttal nem volt mellette, mert a repülést vezető hivatásos elfelejtette Gurskyt rögzíteni a sárkányrepülőhöz. Tériszonyosoknak nem igazán ajánljuk a videót, mert a felvétel olyan, mint egy valósággá vált rémálom.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Drogos melegorgiákkal bukott le egy tajvani buddhista szerzetes

  november 23., 10:14 Módosítva: 2018-11-25 13:48
  89

  Kai Hung egy 29 éves tajvani buddhista szerzetes (igen, Hung, ami angolul tudóknak vicces lehet, figyelembe véve, hogy miről van szó), akiről a helyi média azt közölte most, hogy nyilvánosságra hoztak róla videókat, amiken több másik férfival szexel és közben kábítószert fogyaszt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Indonéz fiatalok használt intimbetétekből főznek drogot

  november 17., 16:48 Módosítva: 2018-11-19 13:53
  131

  El se tudjuk képzelni, Walter White és Jesse Pinkman mit szólnának ehhez a hírhez, de úgy tűnik, Indonéziában az önrombolás egy új módját kísérletezték ki és gyakorolják a fiatalok legalább 2016 óta. A Jakarta Post tudósított arról a napokban, hogy a módosult tudatállapotra vágyók

  használt tisztasági betéteket vesznek ki a szemétből és forrásban lévő vízbe helyezik őket. Miután kihűlt, együtt isszák meg [a főzetet].

  Állítólag már több tizenévest is letartóztatták azért, mert az így készült, betétlevesnek is nevezhető folyadékkal itták le magukat, igaz, amint azt a cikk is megjegyzi, a betétek nem tartalmaznak illegális anyagot, így a belőlük főzött kábítószer sem büntetendő önmagában. Mindenesetre a fiatalok arról számoltak be, hogy az így készült folyadék fogyasztása a repüléshez hasonló érzést, illetve hallucinációkat okot. A rendőrség szerint a főzet hatása a betétek klórtartalmának köszönhető.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Letartóztatták az ál-Rosst, aki sört lopott

  november 14., 10:46 Módosítva: 2018-11-15 11:23
  3

  Az elmúlt hetek egyik legviccesebb híre volt, hogy valaki, aki nagyon úgy nézett ki, mint Ross a Jóbarátokból, azaz David Schwimmer színész, ellopott egy tálca sört Nagy-Britanniában egy étteremből. A helyi rendőrség a Twitteren jelentette be, hogy a sztár segítségével meglett az igazi tettes, le is tartóztatták.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy börtönben ülő rab állítja: halottaskocsival vitték VV Fanni holttestét krematóriumba, hogy ott elégessék

  november 7., 07:33 Módosítva: 2018-11-08 09:30
  12

  Már múltkor is megtudhattunk egy-két részletet egy bizonyos tanútól, hogy miként szabadulhattak meg Novozánszki Fanni holttestétől, de most még jobban körvonalazódik a kép. Akkor annyit lehetett tudni, hogy egy olyan társasághoz kerülhetett a lány, akikről az a hír járja, hogy nyomtalanul eltüntetnek bárkit. 

  A rendőrség többször is kihallgatott egy váci börtönben raboskodó férfit, aki most azt mesélte, hogy Novozánszki Fanni testét egy halottaskocsiba rakták, azzal vitték el egy krematóriumba, ahol elhamvasztották. A férfi abban is biztos, hogy a társaság ezért cserébe "súlyos milliókat" kapott. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bekente mogyoróvajjal a péniszét, leharapta a kutya

  november 5., 16:41 Módosítva: 2018-11-07 14:27
  192

  Még szeptemberben történt ez az eset a Skócia keleti partján fekvő Haddingtonban, ami a napokban kapott publicitást. Egy 22 éves férfit találtak a saját vérében fekve, egyedül, egy angol buldoggal, ezért hívták ki a rendőröket és a mentőket. A fiatalember életét meg tudták menteni, de mesterséges kómában kellett tartani. Azóta magához tért és segíti a rendőrség munkáját.

  A hatóságok azt állapították meg, hogy bár a helyszínül szolgáló ingatlanban mások is tartózkodtak, a fiatalember egyedül volt, és az esetben más személy nem működött közre. Szóval úgy tűnik, hogy a férfi saját maga mogyoróvajjal vagy valami egyéb kenhető élelmiszerrel kente be a péniszét, miközben egyedül volt a kutyával. Hogy ezt milyen okból tehette, abba inkább ne gondoljunk bele, elég gyomorforgató önmagában a végeredmény is: az állat leharapta a férfi péniszét, ez a sérülés okozta a nagy vérzést.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A gyanúsított szerint drogtól lett rosszul Novozánszky Fanni

  október 29., 09:14 Módosítva: 2018-10-30 13:43
  3

  Majdnem egy éve, hogy keresik Novozánszki Fanni holttestét, és az ügyben előzetes letartóztatásba került B. László, akinek a kocsijában vérnyomokat találtak, és biztonsági kamera is rögzítette, hogy a férfi a kocsijába teszi a VV Fanni néven híressé vált realitysztár testét. A gyanúsított ügyvédje, dr. Brodmann Péter a következőt nyilatkozta az ügyben:

  László elmondta a rendőröknek, egy ismerősük azt kérte tőle, hogy Fannit vigye el és adja át olyanoknak, akik segíteni tudnak rajta, mert a lány rosszul van. László erre mentőt akart hívni, mire az ismerős lebeszélte, mondván, ha a rosszullét miatt kórházba kerül, nyomozás indul, és kiderülhet, hogy a bevett drogot tőle kapta Fanni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elég durva információi vannak egy tanúnak arról, hogy mi történt Novozánszki Fanni holttestével

  október 25., 08:59 Módosítva: 2018-10-27 11:33
  6

  Egy jelenleg börtönbüntetését töltő férfi váratlanul azzal jelentkezett Novoszánszki Fanni családjának ügyvédjénél és a rendőrségnél, hogy mindent tud a lány eltűnésének körülményeiről és a holttestről, amelyet azóta se találtak meg, írja a Blikk

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy nő macskát csempészett fel a repülőre, leszállíttatták

  október 24., 13:54 Módosítva: 2018-10-26 15:11
  14

  Egy amerikai nő a British Airways járatával indult Glasgow-ból Londonba. Az utasok már beszálltak, a gép felszálláshoz készülődött, ez az illető szépen el is helyezte a kézipoggyászát az előtte levő ülés alatt. Ekkor még egy utolsót ellenőriznek a légiutas-kísérők, és az egyikük közölte a nővel, hogy a vészkijárat mellett ül, tehát nem teheti a menekülési útvonalon a lábakhoz a poggyászát, mert az vészhelyzet esetén útban lenne. Fel kell tenni a táskát a fenti csomagtartóba. Ennél a műveletnél tűnt fel a személyzetnek, hogy a nő poggyásza tartalmaz egy élő macskát.

  A személyzet nyilván tisztelettudó angolsággal tette fel az illető hölgynek azt a kérdést, amit magyarul a legtömörebben úgy lehet megfogalmazni, hogy:

  e?

  A nő azt válaszolta, hogy azért csempészte fel a gépre az állatot a biztonsági ellenőrzésen is keresztül, mert lelki támaszként szüksége van a macska folyamatos közellétére.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kínai szülők behajtottak a forgalomba játékautót vezető fiukkal

  október 19., 14:58 Módosítva: 2018-10-20 16:32
  5

  Egy kínai házaspár úgy érezte, bátorságra kell nevelniük fiukat, ezért úgy döntöttek, az 5 éves gyereknek jót fog tenni, ha a játékautójával behajt a forgalomba egy soksávos főúton. A szülők úgy érezték, hogy ez nem lesz kockázatos abban az esetben, ha legalább nem a reggeli csúcs időpontját választják ehhez az akcióhoz, plusz ők ketten felülnek egy robogóra, és a gokartozó kissrác mellett haladnak. Csak gratulálni tudunk a kedves szülőknek, íme a Daily Mail videója az esetről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Fontos dologra derült fény a Novozánszki Fanni ügyében készült DNS-vizsgálat eredményeiből

  október 18., 08:16 Módosítva: 2018-10-19 14:33
  4

  Ugyan már júniusban készen voltak a DNS-tesztek, amelyek újabb bizonyítékokkal szolgálhatnak Novozánszki VV Fanni gyilkossági ügyében, de ezeket a nyáron még nem hozták nyilvánosságra. Mostanra azonban kiderült, legalábbi a Bors úgy tudja, hogy a várakozásokkal ellentétben

  a gyilkossággal vádolt B. László nagybátyjának DNS-e nincs a férfi autójában talált véres kötélen.

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Valaki levetkőzteti és megnyírja a tolvajokat Mexikóban

  október 10., 15:06 Módosítva: 2018-10-13 14:14
  361

  Van egy Puerto Vallarta nevű település Mexikó nyugati partján. Egy elég különleges bűncselekmény-sorozat kezdődött itt szeptember utolsó hetében: eddig több, mint tíz férfit találtak, akik meztelenre lettek vetkőztetve és így pucéran egy lámpaoszlophoz kötözték őket. Mindannyiuknak egy R betűt nyírtak a hajába.

  Nincs pontos magyarázat arra, hogy miért csinálhatja valaki ezt, de a legvalószínűbb magyarázatnak az tűnik, hogy az R betű a rata, azaz patkány szóra utal, amit az itteni szlengben a tolvajokra is szoktak használni. A kikötözött férfiak fenekén látott kisebb sérülésekből úgy tűnik, hogy meg is verték őket, ezért lehet, hogy egy önjelölt igazságosztó lépett akcióba, aki vagy túl sok szuperhősfilmet nézett, vagy elégedetlen a rendőrség munkájával. Előfordulhat azonban az is, hogy helyi bandák közötti leszámolásról van szó.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Beszorult a feje a vonat és a peron közé, túlélte

  október 8., 13:31 Módosítva: 2018-10-10 08:45
  38

  Argentinában ittas állapotban veszekedésbe bonyolódott valakivel egy 20 éves férfi egy vonatállomáson. A srácnak valahogy sikerült a veszekedés hevében, a szerelvényből kiszállás közben beesnie a vonat és a peron közé, úgy, hogy a feje beszorult a résbe. Mindez egy Merlo nevű helyen történt, Buenos Aires megyében, ahol az arra járók azonnal próbáltak a fiatalember segítségére sietni, de persze végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a férfit 10 perces mentés után.

  Az akcióról videó is készült, ez látható alább, a srác túlélte a balesetet, szemmel láthatóan nem lett komolyabb sérülése. A következő felvételen hallatszik, ahogy a mentést vezető tűzoltótiszt utasításokat ad a szintén segédkező utasoknak, akik próbálták a vasúti kocsit a peronnal ellenkező irányba dönteni, hogy a rés táguljon és fiatalembert könnyebb legyen egyben kiszabadítani.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Fanni véréből a feltételezett gyilkos autójának mennyezetén is találtak

  szeptember 5., 11:13 Módosítva: 2018-09-06 11:38
  8

  A Bors jelentkezett friss információkkal Novozánszki 'VV' Fanni eltűnésével kapcsolatban. A lap úgy tudja, a feltételezett gyilkos, B. László, autója tele volt a lány vérével. Annyira, hogy az ülésen, a fejtámlákon és a kocsi mennyezetén is találtak belőle. Ezzel kapcsolatban csak a férfi korábbi ügyvédjét és egyben nagybátyját sikerült megszólaltatni, aki szerint az autót nagy nyomású tisztítóval mosták és ez szórta szét a lány vérét a kocsiban, ami az ő tudomása szerint mindössze két és fél deci volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében újabb részletek derültek ki

  augusztus 27., 07:43 Módosítva: 2018-08-28 12:59
  9

  Úgy néz ki, hogy a Való Világ egykori szereplőjének eltűnésének egy éves évfordulójáig előzetes letartóztatásban lesz B. László, akit a lány meggyilkolásával vádolnak.

  Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el. A rendőrség több mint háromnegyed éve nyomoz a lány ügyében. Több elmélet is volt már, hogy a gyilkos miként és hol szabadulhatott meg a holttesttől, de az a mai napig nem került elő. Novozánszki Fanni édesanyját kikészíti az egész ügy.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vádat emelhetnek Novozánszky Fanni feltételezett gyilkosa ellen

  augusztus 3., 08:56 Módosítva: 2018-08-04 07:39
  6

  Ugyan még nem sikerült megtalálni Novozánszky Fanni holttestét, állítólag így is elegendő bizonyíték áll rendelkezésre ahhoz, hogy vádat emeljenek a hosszú hónapok óta előzetes letartóztatásban lévő B. László ellen, írja a Blikk

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vonatbaleset áldozata lett a S.U.N. fesztiválról eltűnt fiatalember

  július 26., 11:54 Módosítva: 2018-07-28 08:55
  31

  A múlt héten zajlott a S.U.N. fesztivál Csobánkapuszta mellett, ahonnan vasárnap délután eltűnt egy 32 éves fiatalember, Kaposi Sándor. Kedden tettük közzé a felhívást, hogy a családja és a rendőrség is keresi, azzal, hogy vasárnap este még látták Kaposi Sándort rendőrök Bér településen.

  A család a Velvetnek telefonon megerősítette, hogy szerda délután volt egy halálos kimenetelű vonatbaleset Heves megyében, Selyp és Apc-Zagyvaszántó állomások között, és hogy a vonatbaleset áldozata a vasárnap óta keresett Kaposi Sándor. A baleset helyszíne a fesztiváltól hozzávetőlegesen 35 km-re fekszik. Hogy a fiatalember majdnem három napig miért nem adott magáról életjelet, illetve hogy hogyan és miért érte ez a baleset, arról a család sem tudott több információt adni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Eltűnt egy srác a csobánkapusztai S.U.N. fesztiválról

  július 24., 11:39 Módosítva: 2018-07-26 15:06
  156

  A múlt héten volt Csobánkapuszta mellett a S.U.N. fesztivál, aminek indulásánál annak idején mi is ott voltunk. A rendezvény vasárnap zárult, és azóta a Facebookon keresnek valakit, akit a többszörösen megosztott poszt szerint a fesztiválon látták utoljára, amikor vasárnap délután elindult zuhanyozni, de azóta nem adott magáról életjelet. Az egyik hozzátartozó kommentje szerint a fiatalember teljesen józan volt, amikor utoljára látták. A felhívás szövege a következő.

  SOS segítséget szeretnék kérni mindenkitől. Tegnap délután 16 óra magasságában Kaposi Sándor elindult letusolni a lenti zuhanyzóhoz, és már 24 órája keresik barátai és hozzátartozói, és nem került elő. A mentőszolgálat tájékoztatta a rokonokat, hogy nincs kórházban ilyen nevű személy. Kérem, ha bárki látja, hallott róla vagy tudja, jelenleg hol van a képen látható fiatal srác, keresse hozzátartozóit! Bal alkarján három majomtetoválás látható, erről biztos be lehet azonosítani!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Átszúrta egy strandoló mellkasát a napernyő

  július 24., 08:32 Módosítva: 2018-07-25 15:09
  19

  Egy 46 éves nő nyugodtan ült vasárnap a strandon Marylandben egy Ocean City nevű városban a nyugszékében, amikor hirtelen jött egy erős széllökés. A szomszéd strandolók napernyője nem volt elég alaposan rögzítve, és a szél felemelte, majd odébbrepítette azt, pontosan a nő felé, akinek a napernyő a mellkasába fúródott a bal oldalon a kulcscsontja alatt.

  Természetesen azonnal kihívták a mentőket, akik helikopterrel szállították a nőt kórházba, miután a mellkasából kiálló napernyőnyelet kettévágták. A nő súlyos sérüléseket szenvedett, de a baleset nem volt életveszélyes, és a nő az előrejelzések szerint teljesen fel fog épülni. A hírt először közlő ABC hozzáteszi, hogy a szélben repkedő napernyők által okozott balesetek nem is olyan ritkák, a múlt héten New Jersey-ben a lábába fúródott valakinek egy napernyő.

  (A fenti borítókép természetesen csak illusztráció, nem a baleset helyszínét ábrázolja.)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megtalálták a tanút, aki egy autóban utazott Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosával

  július 10., 07:36 Módosítva: 2018-07-11 13:39
  5

  A rendőrség úgy véli, a Novozánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László a lány holttestével a csomagtartójában és egy vadidegen férfival utazott együtt a gyilkosság estéjén. A Blikk megtalálta ezt a férfit, aki azt nyilatkozta, hogy fogalma sem volt akkor, mi zajlik körülötte. 

  image 10227213
  Távolról sincs vége, olvasson még

  Novozánszki Fanni családja sejti, hol lehet a lány holtteste

  július 7., 10:34 Módosítva: 2018-07-08 16:46
  3

  Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét

  - nyilatkozta a Borsnak  Novozánszki Fanni unokatestvére. A család, amelynek tagjai kezdenek beletörődni abba, hogy a lány már nem él, még mindig szeretné tisztességes körülmények között eltemetni őt. Bíznak benne, hogy a holttest hamarosan előkerül. 

  BBF7682

  Mivel B. László annak idején azt vallotta, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az ájult lányt, ezért a rokonok feltételezik, hogy a valódi gyilkosok már ott, az építkezésen megszabadulhattak a holttestől. 

  Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt 

  - tette hozzá az unokatestvér. 

  Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el, és már rengeteg pénzt és erőforrást (FBI) bevetve keresték, a lány holtteste még mindig nem került elő. B. Lászlót gyanúsítottként előzetes letartóztatásban tartják. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Gyárfás-üggyel hozta párhuzamba a sajátját Novozánszki Fanni állítólagos gyilkosa

  június 29., 08:59 Módosítva: 2018-06-30 15:20
  4

  A Fenyő-gyilkosság miatt megvádolt Gyárfás Tamás ügyére hivatkozik a Novozánszki VV Fanni elrablásával és meggyilkolásával gyanúsított B. László, és egykori ügyvédje, Brodman Péter.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt egy kiskutya egy repülőjárat csomagterében

  június 6., 13:43 Módosítva: 2018-06-07 11:06
  10

  A Delta Air Lines egyik járatán történt az eset. Michael Dellegrazie repülővel utazott Detroitba és vitte magával a kiskutyáját, Alejandrót. A pomerániai törpespicc nem utazhatott az utastérben, így gazdájától távol a raktérben volt végig. A landolást követően, a gépet elhagyva Michael hiába várta, hogy kiadják a kutyáját. Ahogy Alejandro gazdája fogalmazott: elég gyanúsan viselkedtek a légitársaság alkalmazottai. Michaelnek a rendőrökhöz kellett fordulnia, hogy egyáltalán visszakapja kutyáját. Konkrétan ki kell kényszerítenie a légitársaságtól Alejandrót, ami ugye az ő tulajdonát képezte.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Eléggé megszívta egy youtuber, aki egy nem létező terroristával riogatta az embereket Disney Worldben

  május 31., 14:13 Módosítva: 2018-06-01 13:52
  1

  Rejtély, hogy az arizonai születésű Dillion Burch miért gondolta elképesztően jópofának azon kezdeményezését, hogy az Emlékezet napjának éjszakáján behalad a floridai Disney World üdülőközpontjába, és minden sarkon megállít valakit, hogy közölje vele:

  evakuálni kell a helyszínt, mert egy őrült személy lövöldözni kezdett a környéken. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ejtőernyővel ugrott le a parti szikláról – rá a strandolókra

  május 30., 12:01 Módosítva: 2018-05-31 14:05
  2

  Ezt az angliai bázisugrót nem tántorította el, hogy tele volt emberrel a hely, ahova le akart érkezni. Szerencsére senki nem sérült meg, de jók lettek a fotók.

  Különösen morbid módon szabadulhatott meg a gyilkos VV Fanni holttestétől

  május 29., 07:30 Módosítva: 2018-05-30 15:27
  24

  A fél éve eltűnt Novozánszki Fanni holtteste még mindig nem került elő, egy most felbukkant tanú szerint pedig, ez nem véletlen. Sőt, azt állítja, hogy soha nem is fog előkerülni, ő ugyanis tudni véli, hogy a gyilkos különös kegyetlenséggel szabadult meg a megölt lánytól. Az elmélet részleteit Fanni családjának ügyvédje, Dr. Lichy József, a Blikknek árulta el. A férfi azt mondja, a holttestet vaddisznók ehették meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Dunába zuhant egy autó a Várkert Bazár közelében

  május 26., 10:27 Módosítva: 2018-05-27 09:02
  5

  Szombat reggel történt a baleset, amikor a Blikk információi szerint egy Suzuki márkájú személygépkocsi a Dunába zuhant a Várkert Bazárnál lévő szakaszon. Az autóban csak a sofőr utazott, akinek még időben sikerült kiszállnia a járműből, hogy kiússzon a partra. Így az illető könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet.

  A fővárosi tűzoltók és a katasztrófavédelem speciális egységei nagy erőkkel keresik a Dunába zuhant autót.

  Távolról sincs vége, olvasson még