A halálra vert fiatal férfi holttestére még március 3-án találtak rá járókelők az érdi sulák patakban.

A rendőrség azóta is eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, de nem csak a tettes ismeretlen, hanem a holttest személyazonossága is, ezért a police.hu felhívást tett közzé, és kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban, az jelezze azt bármelyik rendőrkapitányságon.

A patakban talált férfi 30-40 év közötti, 173 centiméter magas, megtalálásakor 41-es cipő volt rajta. Több foga hiányzik, jobb oldali kulcscsontja törött,  és 9 csavarral rögzített orvosi fémlap fogja össze. Ruházatában néhányszáz forintot találtak a rendőrök, de iratok nem voltak nála.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható ruházatot felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.