Szerdán délelőtt vesznek végső búcsút G. Fruzsinától, a 21 éves kaposvári trafikos lánytól, akit a 22 ezer forintos bevételért brutális kegyetlenséggel, öt késszúrással gyilkolt meg a 19 éves B. Péter.

„Tisztelettel tájékoztatok mindenkit, hogy egyetlen szerelmem temetése szerdán délelőtt 11 órakor a kaposvári nyugati temetőben lesz. Köszönöm mindenkinek az eddigi részvétnyilvánítást” – írta a gyászoló vőlegény, M. Ádám közös Facebook oldalukon.

Nem tudják feldolgozni a tragédiát

A család egyik közeli barátja szerint a hozzátartozók a mai napig képtelenek feldolgozni Fruzsina elvesztését. A tragédia annyira megrázta őket, hogy inkább szóba sem hozzák a történteket. A rokonokat alaposan megdöbbentette, amikor kiderült: a lánynak azért kellett meghalnia, mert a gyilkos szeretett volna elköltözni a szüleitől. Az ismerős szerint az lenne a minimum, hogy az elkövető az élete végéig a rács mögött maradjon. Mint mondta, a temetésen nagy tömegre számítanak. A családon és a barátokon kívül várhatóan sok helybéli is részt vesz a szertartáson, hogy részvétét nyilvánítsa.