A saját édesanyja vitte el a 8 éves gyereket a 33 éves debreceni férfihoz, akinek az volt a vágya, hogy közösen elégítsék ki őt orálisan - számolt be a police.hu a Zsaru Magazinra hivatkozva. 

A debreceni F. Gergő Péter kábítószer-kereskedelem miatt került a rendőrök látókörébe, de a nyomozás során a bizarr esetre is fény derült. A 44 éves Ny. Antalné 2003 októberében egy hirdetésre jelentkezett masszőrnek, így került kapcsolatba F. Gergő Péterrel. A férfi olyan videókat mutatott neki, amelyeken egy nő egy és egy kislány közösen elégített ki valakit orálisan. Arra vágyott, hogy ezt a lányával együtt vele is megcsinálják. Cserébe egy csomó pénzt ajánlott. A nő  december 13-án látogatta meg őt a gyerekkel. 

A férfi meztelenül jött ki a fürdőszobából és szeretett volna együtt fürödni a kislánnyal, akinek az említett videót is lejátszotta. Az asszony mondta neki, hogy masszíroznia kellene a bácsit, de ő ezt nem akarta. Sírva kérte anyját, hogy menjenek el. A férfit végül csak a nő kényeztette, majd eljöttek tőle.

A rendőrség a történtek miatt értesítette a gyámhivatalt és azonnal intézkedett, hogy kiemeljék a gyereket a családból. A férfi – akinek a számítógépén sok pornográf jellegű fotót és videót találtak – előzetes letartóztatásban van, míg az anya szabadlábon védekezik. A rendőrség vádemelést javasol velük szemben.