Édesanyja szeme láttára, meztelenül, saját autójára ugrott a nyolcadik emeletről egy 50 éves férfi, írja a Bors

A kétgyermekes édesapa, Hegedűs Zsolt egyelőre ismeretlen okból vetett véget az életének, miután nemrég hazatért nyaralásáról. A férfi pár napja új autót is vett, így semmi nem utalt arra, hogy mire készül, írja a lap, azt viszont sajnos nem közlik, hol történt az eset. (A megoldáson dolgozunk.)

A Bors felkereste az áldozat édesanyját is.

„Nemrégen érkezett haza barátnőjével egy álomnyaralásról, Ausztriában és Olaszországban voltak. Mikor visszajött, majd' kicsattant a boldogságtól, vidáman mutatta a képeket. Pénteken autót vett, nagy izgalommal és lelkesedéssel mutatta meg nekem. Olyan büszke volt rá. Levitt a háztömb elé, úgy tárta elém a meglepetést" - nyilatkozta az asszony, aki még a tragédia napján sem vett észre semmi furcsát a fián.

„Felkelt, ahogyan mindennap, munkába indult. A kávéját még odatette, levettem a tűzről, szólt, hogy nem kell tálca, tegyem csak az asztalra. Még tett-vett, közben visszamentem a konyhába a teámért, s egy csattanást hallottam. Mikor kinéztem, minden megfagyott körülöttem. A fiam holtteste feküdt lent."

A lap információi szerint Hegedűs Zsolt pár nappal a nyaralás után szakított baránőjével. A férfit korábban, a vá­lása után már ápolták kórházban, két felnőtt fiával is labilis volt a vi­szonya.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy  06 80 820 111  telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.