Az LAist szerint a 20 éves Tanya Quintero vasárnap (október 11.) reggel két társával kocsiba szállt, és elmentek az egyikük expasijának ontariói házához. A terv az volt, hogy úgy álljanak bosszút a férfin a szakítás miatt, hogy szemetet szórnak szét a háza előtti gyepen. A dologba ott csúszott hiba, hogy ez az egyik szomszédnak is feltűnt. Amikor az illető kijött a házából, hogy kérdőre vonja őket, a nő halálra gázolta.

A lakóknak először csak az tűnt fel, hogy egy szürke Honda Civic hangos zenét bömböltetve megy fel-alá az utcán, aztán meg az, hogy megáll egy ház előtt, majd a benne ülő emberek egy csomó szemetet szórnak ki a gyepre. Az egyik szomszéd, Darryl Sevecino ezt nem igazán nézte jó szemmel, ezért közbe akart lépni. A volán mögött ülő Tanya Quintero azonban egy U-kanyar közben a saját autóbejáróján gázolta halálra.

A trió ezután lelépett a helyszínről, de a háztól nem messze leparkoltak. Amikor a rendőrök rábukkantak az autóra, még mindannyian benne ültek. Tanya Quinterót emberölés gyanújával vették őrizetbe.