Ez remélhetőleg a rendőröknek is feltűnt, és már jártak a férfi barátnőjénél, hogy az összes ágyneműtartóba benézzenek. Farkas György László vasárnap délelőtt a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből tűnt el a délelőtti séta közben. A Velvet úgy tudja, hogy a rab egész egyszerűen átmászott a kerítésen és elfutott. A fiatalembernek lopás miatt kellett bevonulnia és egy évig maradnia, de érzései erősebbek voltak – legalábbis facebookos posztjai alapján eléggé szenvedett.

Szerencsére az érzések kölcsönösek. Farkas György László barátnője október 7-én öntötte ki a szívét. Szó szerint így:

A 20 éves férfi után egyébként még vasárnap hajtóvadászat indult, de egyelőre nem találják. A rendőrség továbbra is kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével, illetve a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Farkas György László rabruhában szökött, amitől valószínűleg már megszabadult. Több olyan tetoválása is van viszont, amiről felismerheti. Jobb felkarján egy non-figuratív minta, nyakán négy csillag, bal lapockáján pedig egy lófej látható, amiket itt is megnézhet.