A Huffington Post szerint a 33 éves Noe De Jesus-t vasárnap meszelték le a rendőrök, mert közel 180 km/órás tempóval száguldott egy floridai autópályán. A járőröknek rögtön feltűnt, hogy nincs rajta póló és egy rekesz sör van mellette az ülésen, de az igazi meglepetés csak akkor érte őket, amikor kiparancsolták az autójából: a férfi anyaszült meztelen volt.

Mint kiderült, hősünk a sör mellett némi vodkát is fogyasztott, és három nő társaságában dorbézolt az autóban. Olyan részeg volt, hogy szabályosan bűzlött az alkoholtól, akadozott a beszéde, be volt vérezve a szeme, és majdnem eltanyázott, amikor megpróbálta felvenni a nadrágját. Bűnlajstromát tovább színesítette, hogy jogosítványa sem volt. 

A rendőrök egyből a börtönbe vitték, de hiába aludt be a járőrautóban, kijózanodnia nem sikerült. Miután beverte a fejét a zárka rácsába, sírva fakadt, majd elnézést kért a rendőröktől az ittas vezetés miatt. A férfinak egyébként már máskor is meggyűlt a baja a törvénnyel. Korábban egyebek mellett autólopás és lőfegyverrel való visszaélés miatt indult ellene eljárás.