horoszkóp

Hivatalos: megölte barátnőjét, majd magukra gyújtotta az autót

2016.02.05. 00:00 Módosítva: 2016-02-05 16:39:46

Update: A Velvet meg nem erősített információja szerint egy férfi a kocsiban megölhette barátnőjét és magukra gyújtotta az autót. Kerestük a BRFK sajtóosztályát, ahol későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Update2: Értesülésünket a BRFK megerősítette. A Velvethez eljuttatott válaszukban azt írják, hogy a gyanú szerint P. István megölt egy budapesti nőt, ezt követően magával is végzett. Az ügyben a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.

Update3: A férfi Facebook adatlapja szerint készülhetett a gyilkosságra és az öngyilkosságra. 

Egy szál fehér virágot csak! Ennyit kérek

– az üzenetet 0 óra 31 perckor írta.

A rendőrség 0 óra 53-kor kapta a riasztást, hogy ég egy autó és néhány perccel később a tűzoltókkal értek a Késmárk utcába.

P. István korábban a fővárosban volt tűzoltó, az utóbbi időben pedig buszvezetőként dolgozhatott.

Két szénné égett holttestet találtak abban az autóban, ami pénteken éjjel gyulladt ki a XV. kerületi Késmárk utcában. Információnk szerint a testek annyira elszenesedtek, hogy először a nemüket sem tudták azonosítani.

késmárki tűz1
Fotó: Benke Donát / hirpress.hu

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől, Kisdi Mátétól megtudtuk, hogy a tüzet a fővárosi tűzoltók két vízsugárral oltották el.

A police.hu azt írja, hogy a rendőrök a helyszínen a szükséges intézkedéseket és eljárási cselekményeket megtették, helyszíni szemlét és halottszemlét tartottak. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

késmárki tűz
Fotó: Benke Donát / hirpress.hu

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Felfedeznéd Portugáliát?

Itt a remek alkalom, hogy megismerd. Beszámolók, fotók - böngéssz!