horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Öngyilkos robbanthatta magára a házát Nagykovácsiban

2016.02.15. 14:03

A nagykovácsi Kálvária sétány közelében lévő faház hétfőn kora délután robbant fel. A tűzoltók egy 60 éves férfit hoztak ki az épületből, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Velvet úgy tudja, hogy az illető szándékosan okozhatta a gázrobbanást, öngyilkos akart lenni. Mivel a detonáció nem ölte meg, utána elvágta az ereit és hasba szúrta magát, de így is életben maradt. 

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte, a harminchat négyzetméteres faház pincéjében robbant fel valami, és emiatt az egész ház összeomlott. A detonáció a szomszédos épületeket nem rongálta meg.

Update: 

A helyszínre a pesthidegkúti esetkocsinkat riasztottuk. Egy 60 év körüli férfit kellett ellátniuk, aki életveszélyes mechanikai és égési sérüléseket szenvedett. A helyszíni életmentő ellátás után a beteget traumatológiai osztályra szállították

– nyilatkozta kérdésünkre Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője, de azt nem közölte, hogy a férfi valóban magának okozott-e sérüléseket.

A rendőrség az eset kapcsán közveszélyokozás gyanúja miatt indított nyomozást.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Egyedülálló élmények Gyulán

Ősszel is az egész családnak az új Almásy-kastély Látogatóközpontban.

Családi nyaralás

Sziklák, apró kavicsok, fehér homok, öblök és tiszta, türkizkék víz.