Néhány nappal ezelőtt járta be az a hír a világot, hogy egy stewardess 27 kiló kokainnal szeretett volna felszállni egy gépre a Los Angeles-i reptéren. A nő, miután lebukott a droggal, sikeresen lógott meg a hatóságok elől, még ha ehhez az is kellett, hogy hátrahagyja a méregdrága Gucci cipőjét, hogy gyorsabban tudjon futni.

Hiába futott el, mostanra nemhogy azonosítani sikerült, de elfogni is. A 32 éves New York-i Marsha Gay Reynolds a JetBlue nevű légitársaság alkalmazottja. Korábban egyébként szépségversenyző volt, 2007-ben a Miss Jamaica World nevű versenyen is szerepelt, előtte pedig atletizált - írja a Jezebel. Valószínűleg a sportmúltja is segített abban, hogy kereket tudott oldani.

Hogy miként lett belőle drogcsempész légiutaskísérő, azt nem tudni. A Los Angeles-i reptérről egyébként olyan sikeresen lógott meg, hogy sikerült felszállnia egy New Yorkba tartó gépre, hazament a queensi lakásába, sőt még a JFK reptéren is becsekkolt a Hiltonba. Nem is rendőrök fogták el, hanem ő adta fel saját magát.

Amikor még a Los Angeles-i reptéren lebukott, akkor megeresztett valakinek egy telefont. Nem tudni, hogy kit hívott, de az biztos, hogy nem spanyolul és nem angolul beszélt vele, amit sokan nagyon különösnek tartanak.

A nőt a jövő héten hallgatják majd ki Brooklynban.