A Bors szerint B. Attila május 11-én került a szentesi kórházba öngyilkossági kísérlet miatt, másnap viszont egyszerűen kisétált az intézményből és nyoma veszett. Holttestét egy hónappal később a közeli erdőben találtak meg.

"Szeretlek, gyermekeim, akármit is hoz a sors, csak a szívetekre hallgassatok, és arra a rengeteg ölelésre, amit egymásnak adtunk"

– üzente nem sokkal eltűnése előtt közösségi oldalán a háromgyermekes apa.

A lapnak a férfi özvegye azt mondta, sokáig azt hitte, férje csak fenyegetőzik, és biztosan bukjál valahol.

Valóban voltak problémái, gyógyszert kellett szednie. Voltak olyan hibái is, amiket már nehéz volt tolerálniuk a gyerekeknek is. Szakítanunk kellett, amit nem tudott feldolgozni, muszáj volt elengednem. Mögöttünk van tíz csodálatos év, és számomra mindig az az ember marad, akit legjobban szerettem, akivel le akartam élni az életemet

– nyilatkozta az asszony.

A Bors úgy tudja, a boncolás teljes mértékben kizárta az idegenkezűséget, vagyis a férfi nem bűncselekmény áldozata lett, hanem vélhetően önkezével vetett véget életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.